arkadaşlar hastalığın açılımını mı anlamadılar acaba, polikistik over sendromu oluyor kendisi. Adet düzensizliği, kıl yumağı olmamıza sebeptir kendisi
canım teşekkür ederim cevabın için sen kaç kilosun kilo vermeye çalıştın mı düzenlemek için? vücuttaki yağ oranını azalttığımızda regl düzene giriyormuş bence hormonlar da düzelir hormonlar düzelirse kıl tüy derdimiz kalmaz bence hap kullanmak istemiyorum hiççç
rica ederdim. tatlım ben ilk adeti gördüğümden beri düzensizim ve hiç kilo problemim yoktu. Hani incecik değilim ama 50 kiloyum boyum da 1.62. Bu nedenle kilo vermeye hiç çalışmadım, yağ oranım fazla mı bilmiyorum ölçtürmedim açıkçası. Ama sağol aklımda bulunsun bir ölçtürsem fena olmaz.
Bu arada ben iğneliye başladım ve kadın yüzüme bakar bakmaz kistin mi var diye sordu, çünkü çene bölgemde yoğun tüylenme vardı yanlara doğru da sakal gibi uzanıyordu artık. Genelde bu kisstten ötürü gelenlrin tüylenme yoğunluğu o taraflardaymış. Doktorun eğer ilaç verdiyse onu sakın ihmal etme, ihmal edersen iğneliyle iki ilerler 3 gerileriz dedi
nerdeyse aynıyız canım ben de 1.58 boyunda 51 kilo civarındayım , 54 kiloya kadar çıktım geçen ay sonra dur dedim kendime, iki sene önce 47 kiloya kadar düşmüştüm ve reglim düzene girmişti şimdi tekrar kilo verip düzene sokup öyle yaptırmak istiyorum iğneliyi inşallah başarabilirim :)
merhaba hanımlar, acaba iğneli epilasyonunuzu nerde yaptırıyorsunuzİnşallah canım herkes başarır resmen tüylerle sınanıyoruz :) iğneliye başlarsan sürecin nasıl gidiyor diye yazarsan sevinirim, sorun olursa da yardımcı olmaya çalışırım. Şimdilik 2 seanslık acemi iğneli epilasyon görmüş insanımsen başlayana kadar umarım gözle görülür bir ilerlemeye kavuşurum :)
merhaba hanımlar, acaba iğneli epilasyonunuzu nerde yaptırıyorsunuz
Sağol canım. Bende Ankara'da düzgün biryer arıyorum ama henüz bulamadım.İzmir'de yaptırıyorum canım ben
kızlar yüz tüylerim beni deli ediyor ben bu hastalığı öğrenmeden önce de hep cımbızla alıyordum artık almaktan bıktım iğneli istiyorum ama sürekli de doğum kontrol hapı vs kullanmak da istemiyorum... sizler napıyosunuz iğneli yaptıran varsa söylesin lütfennnnn
iyi günler hanımlar:) Ben de aynı dertten muzdaribim sizleri o kadar iyi anlıyorum ki.12 kasımda konuyu açmışsın , ileri sayfalara bakınca sorunu gördüm. kimse cevap yazmıyor bu sitede anlamış değilim, herkes aynı dertlerden muzdarip ama insanlar kendilerine cevap verildikten sonra dönüp acaba kimin ne ihtiyacı var diye bakıp cevap vermiyor.
Neyse işin özüne geleyim ben de aynı durumdayım. Ben doğum kontrol hapı benzeri olan Diane 35 kullanıyorum aynı zamanda. Ama yarın iğneliye başlıcam bıktım artık. Doğum kontrol hapını bıraktığın zaman da tüyler sapıtabiliyor o yüzden hapla beraber iğneliye başlıcam çünkü ilacın etkisi zaten 6 ayda anca kendini göstriyor. Bari bu süre içinde sert olan siyah tüylerim azalır diye umuyorum. Cımbız hatası + lazer hatam yüzünden çenem berbat bir durumda. Bundan kurtulabilmem için tek çarem iğneliye gitmek, sen de dakika düşünme başla bence
Bu kürü deneyip çok olumlu sonuç alan insanlar var diye duymuştum. Hatta buraya üye olup kullananlar güzel yorumlar yapmışlardı:) İnşallah işinize yarar. Bu arada iğneli epilasyon çok acı veriyor mu.benim cildim aşırı hassas. İz ,leke falan kesin bırakır ben de
Aa sizde mi ilac kullanirken igneliye devam ettiniz? Bende o ilaci kullanırken lazer yaptiriyodum yuzume sonra igneliye geçtim cilde zarar o ilaci kullanirken doktor ne kadar onay versede 5 6 ay gecmesi lazim cildiyeye sonradan gittim ve kesinlikle o ilaci kullanirken yapilmaz ve 5 6 ay sonra anca yaptirabilirsin demişti tabi bunu sonradan ogrendim is isten gectikten sonra. Siz hala ilaci kullanıyorsaniz yol yakinken ikisini bir arada goturmeyinBen de yaptiriyorum 2014 eylulunden beri ve siyahlarim biteli cok oldu. Kalanlari yaptirmasam da olur ama baslamisken yumurta gibi olalim degil miadet duzensizligim yok ama pcos tanisi konuldu. Benim de cildim hassastir hatta doktorun izniyle roaccutane kullanırken bile devam etmistim iz kalmadi neyseki. En kisa zamanda baslayin vakit kaybetmeden
Ilactan once igneliye baslamistim, ilaca baslarken de doktora ozellikle sordum dusuk akimla yapilirsa sorun olmayacagini soyledi. Tabi burdan okuduguma gore gittigim yer de en yuksek akimla calisan yermis pek bilgim yok acikcasi. Su anda ilac biteli 4 ay oluyo ve hala igneliye devam ediyorum. Tabi benimki bir istisna olabilir cunku gunde 50 mg kullanip roaccutane in da hicbir yan etkisini gormemis bir insanim. Tesekkurler yine de uyari icin zararli oldugunu biliyorum iz kalmamasi konusunda sansliydim sanirimAa sizde mi ilac kullanirken igneliye devam ettiniz? Bende o ilaci kullanırken lazer yaptiriyodum yuzume sonra igneliye geçtim cilde zarar o ilaci kullanirken doktor ne kadar onay versede 5 6 ay gecmesi lazim cildiyeye sonradan gittim ve kesinlikle o ilaci kullanirken yapilmaz ve 5 6 ay sonra anca yaptirabilirsin demişti tabi bunu sonradan ogrendim is isten gectikten sonra. Siz hala ilaci kullanıyorsaniz yol yakinken ikisini bir arada goturmeyin
O halde ne mutlu sana ben bi uyarayim dedim :)Ilactan once igneliye baslamistim, ilaca baslarken de doktora ozellikle sordum dusuk akimla yapilirsa sorun olmayacagini soyledi. Tabi burdan okuduguma gore gittigim yer de en yuksek akimla calisan yermis pek bilgim yok acikcasi. Su anda ilac biteli 4 ay oluyo ve hala igneliye devam ediyorum. Tabi benimki bir istisna olabilir cunku gunde 50 mg kullanip roaccutane in da hicbir yan etkisini gormemis bir insanim. Tesekkurler yine de uyari icin zararli oldugunu biliyorum iz kalmamasi konusunda sansliydim sanirim
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım daha doğrusu eskiden beri takip ederim forumu artık üye olmanın vakti geldi diye düşündüm:)seninle aynı durumdayız hooverphonic ben yaklaşık 2 senedir diane kullanıyorum aslında kistim yok ancak hormon dengesizliğimden ötürü pco denildi.ve izmire yeni geldim gelir gelmezde iğneliye başladım:)ankaradayken nie başlamadım diye yakınıyorum kendime ama işte hep korkulardan lekeler,izler vs.suan 1.5aydır gidiyorum iğneliye ve memnunum hatta sanki kadının aldığı yerler baya seyreldi. tekrar çıkarma die endişe etmiyor değilim ilacı bırakırsan adet düzensizliğin tekrar baslar die acık acık söyledi doktor vebuda kıllara hosgeldin demek oluyor.doktor menopoza kadar kullandırıyorm ben hastalarıma dedi.allahtan kilo alma gibi bi sorunum yok ilacın yan etkisi olarak sanki selülit oluştu..seninle irtibatta olalım gelişmleri yazarsan sevinirim:)ve nereye gdiiyorsun semt söylesen anlaşılır zaten üç bes iyi yar var izmirde.İzmir'de yaptırıyorum canım ben
tatlım ben 1 aydır forumda aktif değildim o yüzden bana yazdığını görmedim kusura bakma :) ben öncelikle şimdiye kadar ne yaptırdım onu sana bi anlatayım tatlım ki birbirimizin sürecini takip edebiliriz.merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım daha doğrusu eskiden beri takip ederim forumu artık üye olmanın vakti geldi diye düşündüm:)seninle aynı durumdayız hooverphonic ben yaklaşık 2 senedir diane kullanıyorum aslında kistim yok ancak hormon dengesizliğimden ötürü pco denildi.ve izmire yeni geldim gelir gelmezde iğneliye başladım:)ankaradayken nie başlamadım diye yakınıyorum kendime ama işte hep korkulardan lekeler,izler vs.suan 1.5aydır gidiyorum iğneliye ve memnunum hatta sanki kadının aldığı yerler baya seyreldi. tekrar çıkarma die endişe etmiyor değilim ilacı bırakırsan adet düzensizliğin tekrar baslar die acık acık söyledi doktor vebuda kıllara hosgeldin demek oluyor.doktor menopoza kadar kullandırıyorm ben hastalarıma dedi.allahtan kilo alma gibi bi sorunum yok ilacın yan etkisi olarak sanki selülit oluştu..seninle irtibatta olalım gelişmleri yazarsan sevinirim:)ve nereye gdiiyorsun semt söylesen anlaşılır zaten üç bes iyi yar var izmirde.
tatlım ben 1 aydır forumda aktif değildim o yüzden bana yazdığını görmedim kusura bakma :) ben öncelikle şimdiye kadar ne yaptırdım onu sana bi anlatayım tatlım ki birbirimizin sürecini takip edebiliriz.
ben ilk iğnelimi 24 Kasımda yaptırmışım bu süre içerisinde 2 kere yarım saatlik yaptırdım.Bir ay sonra ise (dün) yine yarım saatlik ve bugün 40 dklık gittim. Yüzümdeki tüyler çok sık olduğu için henüz sıfırlanmış bir cildim yok . Ancak umutluyum :) bugün cildim baya rahatladı, yine elimi attığmda kıllar geliyor ama cene bölgem nerdeyse tertemiz :) bir anda mucize beklememek gerekiyor iğnelide..
pcos'a gelince, benim kistim vardı maalesef 1.5 sene yasmin kullanarak ben kistimi attım. Ama kist yüzünden hormonlarım sapıtmıştı ve süreç içinde yüzüm sapsarı kıllarla doldu, belirgin olanları cımbızla alayım derken çoğalttım siyaha dönen oldu, nokta atışı lazer deneyelim dedik gene azdırdım. Ama iğneliye gelen kızları görünce yine de şanslıyım diyorum çünkü yüzünü benden daha beter hale getirmiş insanlar var. Allah hepimize yardımcı olur inşallah.
Senin adına cidden sevindim, iğneli gerçekten nimet gibi bir şeymiş, araştırmadığımız için şu vakte kadar kendimizi yakmışız. Ben de senin gibi keşke önceden başlasaymışım diyorum.. Ben Madam Janine'de yaptırıyorum tatlım gayet memnunum. Sen nerde yaptırıyorsun? şimdiye kadar uygulamaların nasıl geçti kaç dakika yapıldı? beni bilgilendirirsen sevinirim :)
bu arada iğneliden sonra tekrardan kıllarımın çıkmamasını umuyorum, sonuçta köke yapılan bir müdahale bu, eğer çıkmaya başlarsa da anında iğneliye abanırım herhalde Allahım nolurr çıkkmasın ya :/ sürece göre hareket etcez artık, eğer doktorunun dediği gibi menopoza kadar kullanılıyorsa yine iyiymiş, yırtarız ama sürekli ilaca mahkum kalmak ne derece doğru o da tartışılır :/
tatlım ben 1 aydır forumda aktif değildim o yüzden bana yazdığını görmedim kusura bakma :) ben öncelikle şimdiye kadar ne yaptırdım onu sana bi anlatayım tatlım ki birbirimizin sürecini takip edebiliriz.
ben ilk iğnelimi 24 Kasımda yaptırmışım bu süre içerisinde 2 kere yarım saatlik yaptırdım.Bir ay sonra ise (dün) yine yarım saatlik ve bugün 40 dklık gittim. Yüzümdeki tüyler çok sık olduğu için henüz sıfırlanmış bir cildim yok . Ancak umutluyum :) bugün cildim baya rahatladı, yine elimi attığmda kıllar geliyor ama cene bölgem nerdeyse tertemiz :) bir anda mucize beklememek gerekiyor iğnelide..
pcos'a gelince, benim kistim vardı maalesef 1.5 sene yasmin kullanarak ben kistimi attım. Ama kist yüzünden hormonlarım sapıtmıştı ve süreç içinde yüzüm sapsarı kıllarla doldu, belirgin olanları cımbızla alayım derken çoğalttım siyaha dönen oldu, nokta atışı lazer deneyelim dedik gene azdırdım. Ama iğneliye gelen kızları görünce yine de şanslıyım diyorum çünkü yüzünü benden daha beter hale getirmiş insanlar var. Allah hepimize yardımcı olur inşallah.
Senin adına cidden sevindim, iğneli gerçekten nimet gibi bir şeymiş, araştırmadığımız için şu vakte kadar kendimizi yakmışız. Ben de senin gibi keşke önceden başlasaymışım diyorum.. Ben Madam Janine'de yaptırıyorum tatlım gayet memnunum. Sen nerde yaptırıyorsun? şimdiye kadar uygulamaların nasıl geçti kaç dakika yapıldı? beni bilgilendirirsen sevinirim :)
bu arada iğneliden sonra tekrardan kıllarımın çıkmamasını umuyorum, sonuçta köke yapılan bir müdahale bu, eğer çıkmaya başlarsa da anında iğneliye abanırım herhalde Allahım nolurr çıkkmasın ya :/ sürece göre hareket etcez artık, eğer doktorunun dediği gibi menopoza kadar kullanılıyorsa yine iyiymiş, yırtarız ama sürekli ilaca mahkum kalmak ne derece doğru o da tartışılır :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?