Canım merhaba sana umut olacak biriyim ancak yinede kilo vermeni öneririm diyetine sporuna başla hastane kontrollerini yaptır bende pcos ve hipotroidim var zor kilo veriyorum ancak hamile kalana kadar ne kadar kilo verirsen kar kardir senin için
Şimdi gelelim gebeliklerime
Pcos ve hipotroidle beraber ilk cocuguma 110 kiloyla hamile kaldım 130 larda dogurdum
Bu gebeligimde 103le hamile kaldım şimdiye kadar hiç kilo almadım dikkatli beslenmeye çalışıyorum sağlıkli beslenmeye başladım 102.5 dusmusum bu hafta doğuma kadar en azından 99 olmak hedefim çünkü içimde büyüyen bir bebek var doğuma kadar aslında 10 kilodan fazla vermiş olmam lazım ki 99 la doğuma gireyim 92_falan çıkarım doğumdan en azından ..ilkinde kilodan dolayı 8. Ayında çok sorun yaşadım preeklempsi den 35. Haftada dogurdum bunun için bukez temkinli gidiyorum dikkat etmeye çalışıyorum sende o yüzden ne kadar verebiliyorsan ver kilonu bu süreçte de denemeye devam et hamile kaldığında sağlıklı beslenmeye devam etmelisin kendin ve çocuğun için rabbim tez vakitte nasip etsin