- 15 Mayıs 2019
- 72
- 47
- 88
- 30
- Konu Sahibi Mucizem0008
Pcosluyum ve malesef 112 kiloyum kilo vermem çok zor denedim ama beceremedim sanırm bana umut olabilecek var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba sana umut olacak biriyim ancak yinede kilo vermeni öneririm diyetine sporuna başla hastane kontrollerini yaptır bende pcos ve hipotroidim var zor kilo veriyorum ancak hamile kalana kadar ne kadar kilo verirsen kar kardir senin içinPcosluyum ve malesef 112 kiloyum kilo vermem çok zor denedim ama beceremedim sanırm bana umut olabilecek var mı ?
Bende pkoyum. 57 kiloyum. Fazla kilolarım yok ama hamile kalamıyorum. Sen nasıl kalabildin. Tahlillerimde tsh ve prolaktin yüksekliği çıktı. Onların tedavisini oluyorum şuan. Acaba sadce bu hormonlarla mi alakalı?Canım merhaba sana umut olacak biriyim ancak yinede kilo vermeni öneririm diyetine sporuna başla hastane kontrollerini yaptır bende pcos ve hipotroidim var zor kilo veriyorum ancak hamile kalana kadar ne kadar kilo verirsen kar kardir senin için
Şimdi gelelim gebeliklerime
Pcos ve hipotroidle beraber ilk cocuguma 110 kiloyla hamile kaldım 130 larda dogurdum
Bu gebeligimde 103le hamile kaldım şimdiye kadar hiç kilo almadım dikkatli beslenmeye çalışıyorum sağlıkli beslenmeye başladım 102.5 dusmusum bu hafta doğuma kadar en azından 99 olmak hedefim çünkü içimde büyüyen bir bebek var doğuma kadar aslında 10 kilodan fazla vermiş olmam lazım ki 99 la doğuma gireyim 92_falan çıkarım doğumdan en azından ..ilkinde kilodan dolayı 8. Ayında çok sorun yaşadım preeklempsi den 35. Haftada dogurdum bunun için bukez temkinli gidiyorum dikkat etmeye çalışıyorum sende o yüzden ne kadar verebiliyorsan ver kilonu bu süreçte de denemeye devam et hamile kaldığında sağlıklı beslenmeye devam etmelisin kendin ve çocuğun için rabbim tez vakitte nasip etsin![]()
Aminn inşallah isteyen herkese nasip etsin 110 kiloyum bende pcos var bende başka bi sıkıntım yok vermeyr çalışcam hayırlısı olsun artıkCanım merhaba sana umut olacak biriyim ancak yinede kilo vermeni öneririm diyetine sporuna başla hastane kontrollerini yaptır bende pcos ve hipotroidim var zor kilo veriyorum ancak hamile kalana kadar ne kadar kilo verirsen kar kardir senin için
Şimdi gelelim gebeliklerime
Pcos ve hipotroidle beraber ilk cocuguma 110 kiloyla hamile kaldım 130 larda dogurdum
Bu gebeligimde 103le hamile kaldım şimdiye kadar hiç kilo almadım dikkatli beslenmeye çalışıyorum sağlıkli beslenmeye başladım 102.5 dusmusum bu hafta doğuma kadar en azından 99 olmak hedefim çünkü içimde büyüyen bir bebek var doğuma kadar aslında 10 kilodan fazla vermiş olmam lazım ki 99 la doğuma gireyim 92_falan çıkarım doğumdan en azından ..ilkinde kilodan dolayı 8. Ayında çok sorun yaşadım preeklempsi den 35. Haftada dogurdum bunun için bukez temkinli gidiyorum dikkat etmeye çalışıyorum sende o yüzden ne kadar verebiliyorsan ver kilonu bu süreçte de denemeye devam et hamile kaldığında sağlıklı beslenmeye devam etmelisin kendin ve çocuğun için rabbim tez vakitte nasip etsin![]()
Rabbim sanada nasip etsin inşallahBende pkoyum. 57 kiloyum. Fazla kilolarım yok ama hamile kalamıyorum. Sen nasıl kalabildin. Tahlillerimde tsh ve prolaktin yüksekliği çıktı. Onların tedavisini oluyorum şuan. Acaba sadce bu hormonlarla mi alakalı?
Hayırlısı canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahAminn inşallah isteyen herkese nasip etsin 110 kiloyum bende pcos var bende başka bi sıkıntım yok vermeyr çalışcam hayırlısı olsun artık
Amin. Inşallah canım. Bilgilendirmen için teşekkürlerRabbim sanada nasip etsin inşallah
Canım işte kilo başka bişey az yada çok farketmiyor hormonlarla alakalidir sanırım ama rabbim ol dedinen oluyor emin ol
İlk gebeligim tam ne kadar bekledik hatırlamıyorum ama ikincide ilk ay tek korunmasız ilişkiden hamile kaldım şuan hala troid için ilaç içiyorum TSH yüksekliğinden 5 ti 3 lere dustu şükür
Evet kiloluyum ama kilo hamilelige engel değil ama tabiki sağlıklı bir hamilelik gecirmek içinde kilo vermek gerekli bizim gibiler icin