Pcos Klomen ve Ovitrelle Yardım kızlarım

Bendede sonuç aynı. Erken yapmış olabiliriz 15 gün demişti doktorum. 5 gün sonra tekrar. Umudumuzu kaybetmek yok bu sefer olmazsa bir daha deneyeceğiz
Benim bat 26 martta erken olgunlasmisti yumurtam bata gore mi bekliyeyim igneye gore mi bilemedim

İğneye göre bekle bence ben bugün yine dayanamadım yaptım 2 tane kaset olanda belli belirsiz çift çizgi erken gebelik testinde 2.çizgi hiç yok. Bende anlamadım
Agrin var mi benim sadece kasik agrisi var sol tarafta yumurtam sag tarafta vardi gogus agrim hic yok

İğneye göre bekle bence ben bugün yine dayanamadım yaptım 2 tane kaset olanda belli belirsiz çift çizgi erken gebelik testinde 2.çizgi hiç yok. Bende anlamadım
Biraz daha bekle benim gibi 2 gun sonra kan vericem orda netlesir birseyler

Merhaba sanırım aynı günde çatlatma iğnesini olmuşuz ben de 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadık 3 gündür göğüs ucu hassasiyetim çok fazla ve kasık ağrılarım da ara ara oluyor sizde son durum ne oldu merak ettim

Ben bugun isimden dolayi kan verdim vermiskende bhcg de baktirayim dedim.2,60 cikti bat a 7 gun var yukselir mi bilmiyorum

Kuzum hemen bozma moralini daha 2 3 gün. Ben hala yapmadım. Olduğunuda çok sanmıyorum testlerden dolayı. Ama Allahtan ümit kesilmez. Bakalım hayırlısı inşallah

Ben bugun isimden dolayi kan verdim vermiskende bhcg de baktirayim dedim.2,60 cikti bat a 7 gun var yukselir mi bilmiyorum
Benim de bir haftam var bence erken olduğu için böyle çıktı sonuç yükselebilir çünkü doktorum özellikle adet günü olmazsan eğer test yap dedi kesin sonuç o zaman çıkar inşallah hayırlısı olsun hepimiz içinn

Insallah ya erken oldugunun bende farkindayim ama bi umut iste dedim cikmayinca tabi cok kotu oldum konusabilecegim kimse yok gurbetteyizde o yuzden bu surec daha bi zor geciyor.her goren direk bebek var mi diye soruyor bi yerden sonra sanki olmamasi hoslarina gidiyor diye düşünüyorum derdimi birine anlatinca koz vermisim hissi geliyor bu aralar.hassaslastim galiba.Ama nolur biri de artik demesin erken vermissin diye

İnsanların düşüncelerini ve sorularını önemseme. Nazlı işte ne zamab gelmek isterse o zaman gelecek de geçsin. Takılma çok zor bir süreç farkındayım bende aynı durumdayım 8 aydır...

Güzel haberlerimiz olsun inşallah

Ya çok acil bana bişey söyler misiniz ben dayanamayıp test yaptım iğnemin 12. Günü ve silik çizgi çıktı iğne etkisi midir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…