Bendede sonuç aynı. Erken yapmış olabiliriz 15 gün demişti doktorum. 5 gün sonra tekrar. Umudumuzu kaybetmek yokDayanamadim test yaptim ama birsey gorunmuyor galiba 10.gun erken yaptim biliyorum
Benim bat 26 martta erken olgunlasmisti yumurtam bata gore mi bekliyeyim igneye gore mi bilemedimBendede sonuç aynı. Erken yapmış olabiliriz 15 gün demişti doktorum. 5 gün sonra tekrar. Umudumuzu kaybetmek yokbu sefer olmazsa bir daha deneyeceğiz
İğneye göre bekle bence ben bugün yine dayanamadım yaptım 2 tane kaset olanda belli belirsiz çift çizgi erken gebelik testinde 2.çizgi hiç yok. Bende anlamadımBenim bat 26 martta erken olgunlasmisti yumurtam bata gore mi bekliyeyim igneye gore mi bilemedim
Agrin var mi benim sadece kasik agrisi var sol tarafta yumurtam sag tarafta vardi gogus agrim hic yokİğneye göre bekle bence ben bugün yine dayanamadım yaptım 2 tane kaset olanda belli belirsiz çift çizgi erken gebelik testinde 2.çizgi hiç yok. Bende anlamadım
Biraz daha bekle benim gibi 2 gun sonra kan vericem orda netlesir birseylerİğneye göre bekle bence ben bugün yine dayanamadım yaptım 2 tane kaset olanda belli belirsiz çift çizgi erken gebelik testinde 2.çizgi hiç yok. Bende anlamadım
Gögüs ucum hala devam birazda sırt ağrım var. Heveslenmek istemiyorum bakalım bi 4 gün sonra ne çıkacak sonuçAgrin var mi benim sadece kasik agrisi var sol tarafta yumurtam sag tarafta vardi gogus agrim hic yok
Of ya beklemek o kadar yorucu varsa çiksin bi an onceGögüs ucum hala devam birazda sırt ağrım var. Heveslenmek istemiyorum bakalım bi 4 gün sonra ne çıkacak sonuç
Maalesef kuzumOf ya beklemek o kadar yorucu varsa çiksin bi an once
Tez zamanda kavuşalım inşallahHer sabah test yapmaya devam
Merhaba sanırım aynı günde çatlatma iğnesini olmuşuz ben de 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadık 3 gündür göğüs ucu hassasiyetim çok fazla ve kasık ağrılarım da ara ara oluyor sizde son durum ne oldu merak ettimMerhaba hemen hemen durumlarimiz ayni bende letu kullanmistim gunde 3 kere.benimde ignemin 5. Günü dune kadar ignenin etkisi devam ediyor bende belirtileride yasiyorum.sol kasigimda agrilarim var belimde cok agriyor.gun sayiyorum seninde agrilarin var mi boyle
Ben bugun isimden dolayi kan verdim vermiskende bhcg de baktirayim dedim.2,60 cikti bat a 7 gun var yukselir mi bilmiyorumMerhaba sanırım aynı günde çatlatma iğnesini olmuşuz ben de 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadık 3 gündür göğüs ucu hassasiyetim çok fazla ve kasık ağrılarım da ara ara oluyor sizde son durum ne oldu merak ettim
Benim de bir haftam var bence erken olduğu için böyle çıktı sonuç yükselebilir çünkü doktorum özellikle adet günü olmazsan eğer test yap dedi kesin sonuç o zaman çıkar inşallah hayırlısı olsun hepimiz içinnBen bugun isimden dolayi kan verdim vermiskende bhcg de baktirayim dedim.2,60 cikti bat a 7 gun var yukselir mi bilmiyorum
Insallah ya erken oldugunun bende farkindayim ama bi umut iste dedim cikmayinca tabi cok kotu oldum konusabilecegim kimse yok gurbetteyizde o yuzden bu surec daha bi zor geciyor.her goren direk bebek var mi diye soruyor bi yerden sonra sanki olmamasi hoslarina gidiyor diye düşünüyorum derdimi birine anlatinca koz vermisim hissi geliyor bu aralar.hassaslastim galiba.Ama nolur biri de artik demesin erken vermissin diyeBenim de bir haftam var bence erken olduğu için böyle çıktı sonuç yükselebilir çünkü doktorum özellikle adet günü olmazsan eğer test yap dedi kesin sonuç o zaman çıkar inşallah hayırlısı olsun hepimiz içinn
İnsanların düşüncelerini ve sorularını önemseme. Nazlı işte ne zamab gelmek isterse o zaman gelecek de geçsin. Takılma çok zor bir süreç farkındayım bende aynı durumdayım 8 aydır...Insallah ya erken oldugunun bende farkindayim ama bi umut iste dedim cikmayinca tabi cok kotu oldum konusabilecegim kimse yok gurbetteyizde o yuzden bu surec daha bi zor geciyor.her goren direk bebek var mi diye soruyor bi yerden sonra sanki olmamasi hoslarina gidiyor diye düşünüyorum derdimi birine anlatinca koz vermisim hissi geliyor bu aralar.hassaslastim galiba.Ama nolur biri de artik demesin erken vermissin diye
Güzel haberlerimiz olsun inşallahBenim de bir haftam var bence erken olduğu için böyle çıktı sonuç yükselebilir çünkü doktorum özellikle adet günü olmazsan eğer test yap dedi kesin sonuç o zaman çıkar inşallah hayırlısı olsun hepimiz içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?