- 26 Eylül 2020
- 173
- 93
- 28
- 30
Hayırlısı olsun. Benimde bugün bitiyor Perşembe gideceğim bendeYine klomen bitti şimdş pazartesi kontrole gideceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun. Benimde bugün bitiyor Perşembe gideceğim bendeYine klomen bitti şimdş pazartesi kontrole gideceğim
Gittin mi canım naptınYine klomen bitti şimdş pazartesi kontrole gideceğim
NaptınAkşam 4 te randevum gitmedim daha yazarım sonuçları. İlk yumurta takibi ya bence daha çok büyümemiştir ağrım yok çünkü bakalım
Hayırlısı olsun bende yarın gideceğim İNŞALLAH sabah diş randevum var öğleden sonra kadın doğuma gideceğim. Sen adetin kaçıncı günü başladın kaç gün sonra çağırmıştıKuzum 13 mm daha. Pazartesi tekrar gideceğim yüksek ihtimalle büyümüş olacak. Sen ne yaptın son durum ne
3 gün başladım kuzum ben günde 2 adetHayırlısı olsun bende yarın gideceğim İNŞALLAH sabah diş randevum var öğleden sonra kadın doğuma gideceğim. Sen adetin kaçıncı günü başladın kaç gün sonra çağırmıştı
Anladim hayırlısı olsun.3 gün başladım kuzum ben günde 2 adet
Allah allah çok değişik brn hiç yaşamadım kanama. Benimde büyüyor sanırım felaket ağrım var bir de midem çok bulandı bugün. Pazartesi kontrolüm var bakalım iğne verecek benimki çatlamıyor çünkü. Hayırlısı olsun kuzumBen Perşembe günü gittim 2 tane yumurta var 18 19 mm dedi iğne vermedi bunlar çatlar Perşembe değerlendir cuma boş cumartesi değerlendir pazar günü duphastona ilaca başla dedi birde ben çok sık WC ye çıkıyorum onun için idrar tahlili yaptı dün çıktı vajinit dedi fitil krem birde toz 1 içimlik antibiyotik verdi dün sabah karnım çok ağrıyordu sonra hafifledi bugün de hafif ağrım var sonra adet olmuş gibi geldi saat 12 de gittim kanamam oldu doktora yazdım da yumurtalama kanamasıdır geçer endişelenme yazdı burdan baktım da böyle olanlar varmış
Allah allah çok değişik brn hiç yaşamadım kanama. Benimde büyüyor sanırım felaket ağrım var bir de midem çok bulandı bugün. Pazartesi kontrolüm var bakalım iğne verecek benimki çatlamıyor çünkü. Hayırlısı olsun kuzum