Pcos Klomen ve Ovitrelle Yardım kızlarım

cookiecan

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2023
89
23
8
28
Merhaba Kızlar,
1,5senedir evliyim. Pcos rahatsızlığım var evlenmeden önce öğrenmiştim. Adetlerim hep düzensizdi . Yaklaşık 8 aydır bebiş istiyoruz fakat hep saçma sapan doktorlar abuk subuk ilaçlar verdiler. Sorunum yumurtamın çatlamamasıymış. Bu ay adetin 3.günü günde 2 alacak şekilde klomen içtim. 14.gün çatlatma iğnemi vurdum ve hocaya gittim.. Ama yumurtam kendiliğinden çatlamıştı. İlişki verdi ve fazlaca değerlendirdik. Bugün iğnenin 5.gün her gün gebelik testi yaptım bugün negatif çıktı. İlacın etkisini görebilmek için yaptım. Sizlerde durum neler? Haydii birbimize uumut olalımm.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba hemen hemen durumlarimiz ayni bende letu kullanmistim gunde 3 kere.benimde ignemin 5. Günü dune kadar ignenin etkisi devam ediyor bende belirtileride yasiyorum.sol kasigimda agrilarim var belimde cok agriyor.gun sayiyorum seninde agrilarin var mi boyle

Benim kasık ağrım yok sırt ağrım var sadece. Testler biraz bekleyince pozitife dönüyor. İnşallah güzel haberler alırız İlk kullanımın mı?

2.kullanimim oldu umarim son olur. Gebelik testleriyle igne etkisinin gecip gecmedigini takip ediyorum sanirim gecti gibi eskisi kadar belirgin degil testler

2.kullanimim oldu umarim son olur. Gebelik testleriyle igne etkisinin gecip gecmedigini takip ediyorum sanirim gecti gibi eskisi kadar belirgin degil testler
İnşallah Rabbimin sınavı öyle düşün. Eninde sonunda göreceğiz o pozitifleri. Benim bugün iğnenin 7. Günü ve testler negatife döndü sende de durum aynı mı?

Seninle ayni gun olduk galiba igneleri benimde bugun 7. Gun sabah yaptim kaset test yok elimde erken gebelik testi yaptim pozitifi gosteriyor daha ignenin etkisini atamadim sanirim bekliyorum artik :) agrilarim azaldi sen ne durumdasin

Seninle ayni gun olduk galiba igneleri benimde bugun 7. Gun sabah yaptim kaset test yok elimde erken gebelik testi yaptim pozitifi gosteriyor daha ignenin etkisini atamadim sanirim bekliyorum artik :) agrilarim azaldi sen ne durumdasin
Evett aynı gün olmuşuz :) bende erken gebelik yaptım ilk baktığımda bişey yoktu şimdi baktım pozitif. Saat geçince dönüyor sanırım.. Benimde ağrım yok. Biraz sırtım o kadar Güzel haberlerini bekliyorum

Bende senin güzel haberlerini bekliyorum :) farkli bir durum hissedersen yaz burdan bana :)

Merhaba bende iki hafta önce iğne mi yaptım ve şuan 7 gün geçti adetim kan testi yaptım 1.20 çıktı doktor pazartesi günü tekrar yaptır dedi

Merhaba bende iki hafta önce iğne mi yaptım ve şuan 7 gün geçti adetim kan testi yaptım 1.20 çıktı doktor pazartesi günü tekrar yaptır dedi
Kiste donusmus olabilir benim ilk ignem catlatmamisti ve kiste donmustu yumurtam

Dayanamadim test yaptim ama birsey gorunmuyor galiba 10.gun erken yaptim biliyorum

Eklentiler

• 20230319_100102.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…