Benim kasık ağrım yok sırt ağrım var sadece. Testler biraz bekleyince pozitife dönüyor. İnşallah güzel haberler alırızMerhaba hemen hemen durumlarimiz ayni bende letu kullanmistim gunde 3 kere.benimde ignemin 5. Günü dune kadar ignenin etkisi devam ediyor bende belirtileride yasiyorum.sol kasigimda agrilarim var belimde cok agriyor.gun sayiyorum seninde agrilarin var mi boyle
İnşallah2.kullanimim oldu umarim son olur. Gebelik testleriyle igne etkisinin gecip gecmedigini takip ediyorum sanirim gecti gibi eskisi kadar belirgin degil testler
Evett aynı gün olmuşuz :) bende erken gebelik yaptım ilk baktığımda bişey yoktu şimdi baktım pozitif. Saat geçince dönüyor sanırım.. Benimde ağrım yok. Biraz sırtım o kadarSeninle ayni gun olduk galiba igneleri benimde bugun 7. Gun sabah yaptim kaset test yok elimde erken gebelik testi yaptim pozitifi gosteriyor daha ignenin etkisini atamadim sanirim bekliyorum artik :) agrilarim azaldi sen ne durumdasin
Bende senin güzel haberlerini bekliyorum :) farkli bir durum hissedersen yaz burdan bana :)Evett aynı gün olmuşuz :) bende erken gebelik yaptım ilk baktığımda bişey yoktu şimdi baktım pozitif. Saat geçince dönüyor sanırım.. Benimde ağrım yok. Biraz sırtım o kadarGüzel haberlerini bekliyorum
Nasılsınnn? Benim sadece Gögüs ucu hassasiyetim var. Test sonucu nr zaman yanıt verir acabaBende senin güzel haberlerini bekliyorum :) farkli bir durum hissedersen yaz burdan bana :)
Iyiyim tesekkur ederim test yapmiyorum beklicem bat a kadar benim de ara ara kasik agrim oluyor ama oyle rahatsiz edecek gibi degil gogus agrim yok sadece çok ṣiṣ hissediyorumNasılsınnn? Benim sadece Gögüs ucu hassasiyetim var. Test sonucu nr zaman yanıt verir acaba
...
Merhaba bende iki hafta önce iğne mi yaptım ve şuan 7 gün geçti adetim kan testi yaptım 1.20 çıktı doktor pazartesi günü tekrar yaptır dediMerhaba Kızlar,
1,5senedir evliyim. Pcos rahatsızlığım var evlenmeden önce öğrenmiştim. Adetlerim hep düzensizdi . Yaklaşık 8 aydır bebiş istiyoruz fakat hep saçma sapan doktorlar abuk subuk ilaçlar verdiler. Sorunum yumurtamın çatlamamasıymış. Bu ay adetin 3.günü günde 2 alacak şekilde klomen içtim. 14.gün çatlatma iğnemi vurdum ve hocaya gittim.. Ama yumurtam kendiliğinden çatlamıştı. İlişki verdi ve fazlaca değerlendirdik. Bugün iğnenin 5.gün her gün gebelik testi yaptım bugün negatif çıktı. İlacın etkisini görebilmek için yaptım. Sizlerde durum neler? Haydii birbimize uumut olalımm.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Son durum nedirNasılsınnn? Benim sadece Gögüs ucu hassasiyetim var. Test sonucu nr zaman yanıt verir acaba
...
Kiste donusmus olabilir benim ilk ignem catlatmamisti ve kiste donmustu yumurtamMerhaba bende iki hafta önce iğne mi yaptım ve şuan 7 gün geçti adetim kan testi yaptım 1.20 çıktı doktor pazartesi günü tekrar yaptır dedi
Benim çatlamış tı iki yumurta birden çatlamış ti hatta muane oldumKiste donusmus olabilir benim ilk ignem catlatmamisti ve kiste donmustu yumurtam
Ben hala aynıBu arada sen nasilsin bakalim
Hala beklemedeyim. Bugün tam 10 gün oldu iğne olalı. Sonuç ne zaman doğruyu verir bilmiyorum beklemedeyim..Son durum nedir
Allah gönlünüze göre versin inşallahHala beklemedeyim. Bugün tam 10 gün oldu iğne olalı. Sonuç ne zaman doğruyu verir bilmiyorum beklemedeyim..
Aminn cümlemizinAllah gönlünüze göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?