Pcos Klomen ve Ovitrelle Yardım kızlarım

Ya çok acil bana bişey söyler misiniz ben dayanamayıp test yaptım iğnemin 12. Günü ve silik çizgi çıktı iğne etkisi midir ?
Çok umutlandırmak istemem ama ben 12.günde negatifi gördüm. Yarın gidip kan ver vee güzel haberlerini bizlere de söyle

Ya çok acil bana bişey söyler misiniz ben dayanamayıp test yaptım iğnemin 12. Günü ve silik çizgi çıktı iğne etkisi midir ?
Fotoğraf atar mısın
Negatife dönmüşmüydü takip etmişmiydin peki iğneden sonra

1 dk da çıktı hemen ben bence günüme kadar bekleyeyim daha sağlıklı sonuç için ama inşallah vardırr

Hayırlısı olsun inşallah Bana da var gibi geldi.. Kan testi ver bir an önce. Folik asit kullanıyor musun?

Hayırlısı olsun inşallah Bana da var gibi geldi.. Kan testi ver bir an önce. Folik asit kullanıyor musun?
İnşallah vardır kuzumm hepimiz için hayırlısı olsun allah gönlümüze göre versin folik asit kullandım 3 ay bitti sonra doktorum dediki kullanma bu ay hamile olursan başlarız diye

Var kesinlikle kaset test bu:) kan verme hemen hergun teste devam koyulasmayi takip et insallah guzel haberlerini almaya devam ederiz :)
Gece uyuyamadım o kadar ki hem heyecanlı hem de ya yoksa diyip diyip kafamda kurdum inşallah hepimiz aynı anda güzel haberler alırız siz de durumlar nedir bu arada

Gece uyuyamadım o kadar ki hem heyecanlı hem de ya yoksa diyip diyip kafamda kurdum inşallah hepimiz aynı anda güzel haberler alırız siz de durumlar nedir bu arada
Benim sol belim çok agriyor sanki tekme yemisim gibi : adete 6 gun kaldi test yapmicam adet gunune kadar negatif cikti ya bi kere daha da yapmam

Benim sol belim çok agriyor sanki tekme yemisim gibi : adete 6 gun kaldi test yapmicam adet gunune kadar negatif cikti ya bi kere daha da yapmam
Benim sanki regl olacakmışım gibi kramplarım oluyor çok sık lavabo ihtiyacım oluyor bel ağrım bir de muhteşem bir göğüs ucu hassasiyetim var test yapma bence de en doğrusu adet gecikince yapmak ben de o zaman tekrar yapıcam 6 gün kaldı benim dee

Heyyy ne yaptın sonuç nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…