• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos Klomen ve Ovitrelle Yardım kızlarım

Ben 4 yıllık evliyim 2 yıl önce kullandım 2 defa olmadı sonra başka doktora gittim onlada 1 defa denedim olmadı doktorların 2side rahim filmi çekelim dediler 1 sene öyle bıraktık nasipte varsa olur dedik olmadı geçen sene Ağustosta rahim filmi çekildim adet olunca gel demişti biz gitmedik 3 ay içinde kendiliğinden olan çok var diye okumuştum rahim filminden sonra. Sonrada covit geçirdik grip farnjit olduk eşimle arka arka birde annem babam rahasizdi onlarla ilgilendik o yüzden gidemedik bu aya nasip oldu tekrar gittim Salı günü film çekildin sol tüpün kapalıydı açıldı şimdi bir daha klomen vereyim kullan Perşembe günü gel tekrar dedi klomen kullanıyorum şuan iğne verirmi vermez mi hayırlisi İNŞALLAH

C cookiecan sen ne kadarlık evlisin. İNŞALLAH olacak pozitif düşünelim pozitif olsun
Tüpün açıldıysa hayırlı haberler geliyor Allahın izniyle. Ben 1.5 senelik evliyim pcos car bende. O yüzden erken başladık denemelere iyi ki de öyle yapmışım 8 aydır deniyoruz bişey yok. Klomeni 2.kez kullanıyorum bakalım Rabbim ne zaman isterse..

Tüpün açıldıysa hayırlı haberler geliyor Allahın izniyle. Ben 1.5 senelik evliyim pcos car bende. O yüzden erken başladık denemelere iyi ki de öyle yapmışım 8 aydır deniyoruz bişey yok. Klomeni 2.kez kullanıyorum bakalım Rabbim ne zaman isterse..
Amin amin 🤲🏻 hayırlısı olsun

Back