Hadi bakalım güzel haberlere inşallah ben regli oldumİğnemin 10. Ve 11. Günü pozitifti testim ama 12. Tekrarladığımda negatifti bişey anlamadım henüz regl de olmadım bekliycem gecikme olursa tekrar yapcam test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım güzel haberlere inşallah ben regli oldumİğnemin 10. Ve 11. Günü pozitifti testim ama 12. Tekrarladığımda negatifti bişey anlamadım henüz regl de olmadım bekliycem gecikme olursa tekrar yapcam test
Olsun hiç bozmuyosun moralini tekrar dene stressiz bir şekilde diğerinde şana daha artıyormuşHadi bakalım güzel haberlere inşallah ben regli oldum
Yok moralim bozuk değil. Kendi kendime adet olduğum için mutluyum . Bid dahakine inşallahOlsun hiç bozmuyosun moralini tekrar dene stressiz bir şekilde diğerinde şana daha artıyormuş
inşallahYok moralim bozuk değil. Kendi kendime adet olduğum için mutluyum . Bid dahakine inşallah
Hamile misiniz merak ettim gününüz geldi miGece uyuyamadım o kadar ki hem heyecanlı hem de ya yoksa diyip diyip kafamda kurdum inşallah hepimiz aynı anda güzel haberler alırız siz de durumlar nedir bu arada
Hamileyim kızlar2 gün önce kan verdim 315 çıktıHamile misiniz merak ettim gününüz geldi mi
Ayyy çoook sevindim. Darısı başımıza.. Sağlıkla al kuzum kucağına kaçıncı denemendi?Hamileyim kızlar2 gün önce kan verdim 315 çıktı
Sağlık olsun. İnanıyorum bu sefer olacak İNŞALLAHBen değilim maalesef 2.kez başladım tedaviye
Ayy çok güzel hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin. Bizede nasip olsunHamileyim kızlar2 gün önce kan verdim 315 çıktı
Kaçıncı denemen. Benim 2.olacakSağlık olsun. İnanıyorum bu sefer olacak İNŞALLAH
Amin inşallah teşekkür ederim canım umarım yakında sizden de iyi haberler duyacağım allahın izniyle Benim 2. Denememde olduAyyy çoook sevindim. Darısı başımıza.. Sağlıkla al kuzum kucağına kaçıncı denemendi?
Amin canım allah razı olsun inşallah size de nasip olacak en doğru zamandaAyy çok güzel hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin. Bizede nasip olsun
İkinci denemede şans daha çok artıyor haberiniz olsunKaçıncı denemen. Benim 2.olacak
Tüpün açıldıysa hayırlı haberler geliyor Allahın izniyle. Ben 1.5 senelik evliyim pcos car bende. O yüzden erken başladık denemelere iyi ki de öyle yapmışım 8 aydır deniyoruz bişey yok. Klomeni 2.kez kullanıyorum bakalım Rabbim ne zaman isterse..
Amin amin hayırlısı olsunTüpün açıldıysa hayırlı haberler geliyor Allahın izniyle. Ben 1.5 senelik evliyim pcos car bende. O yüzden erken başladık denemelere iyi ki de öyle yapmışım 8 aydır deniyoruz bişey yok. Klomeni 2.kez kullanıyorum bakalım Rabbim ne zaman isterse..
Yine klomen bitti şimdş pazartesi kontrole gideceğim