pcos kendiliğinden geçermi

Pko bende de var 28 güne bir adet görüyorum çok nadiren bir kaç gün gecikir iki kere kendiliğinden hamile kaldım bir kızım var 3 yaşında diğer bebeğimin 10 haftalık kalbi durdu

gecmıs olsun cnm.sen sanslı pkosun ozaman.benım adetım bıle gelmıyor ılaç içmezsem

Pco geçmez tedavisi yok.benimde adetlerim düzensizdi ve tedavi gormeden hamile kald cok şükür darisi tum isteyenlerin basina...
Merhaba hamilelik aşamanızdan bahsedebilirmisinz bende pcoyum 3aydır adet olmuyorum bu şekilde hamile kalırmıyım acaba sizin Nasıl oldu??

Merhaba hamilelik aşamanızdan bahsedebilirmisinz bende pcoyum 3aydır adet olmuyorum bu şekilde hamile kalırmıyım acaba sizin Nasıl oldu??

Merhaba
bende adet olmuyodum.bazen sizin gibi 3 ayi buluyodu ama genelde 50 gun civarında oluyodum.hic bi tedavi gormeden hamile kaldim insallah darisi sizin ve isteyenlerin basina.cok kolay bi hamilelik gecirdim.psikolojik olarak akildan çıkarmak ve takmamak cok önemli bence

benimde ilaçla tedavi oluyorum 3 ay düzenli geliyor 4. ay yine adet olamıyorum .adet olabilmek için ilaç kullanıyorum.Bu döngü hep böyle gidecekmiş

masallah :) kılo verdıgın ıcınmı gectı bende gececegıne ınanıyorum cunku gecmeyen hıc bır hastalık yoktur allah ıstedıkce :)

masallah :) kılo verdıgın ıcınmı gectı bende gececegıne ınanıyorum cunku gecmeyen hıc bır hastalık yoktur allah ıstedıkce :)
Canim kilodan kaynakli sanirim. Hatta ilk evlendigimiZde ilk ay adetim gecikince dr a gitmistim. (Hamile kalmadan cok önce yani.) Ben hamile olmadigima adim gibi emindim ama etrafin baskisi ile gittim. Doktorun yanina girer girmez ilk kurduğum cümle "ben pko hastasiyim ama adetim gecikince kontrol amacli geldim"demistim. Doktor gulerek daha beni ultrasyona almadan "senin kilonda birinin pko'lu olma ihtimali yok. Sen yanlis biliyorsundur "demisti...

tebrıkler cnm.bende pkoyum.adet bıle olmuyorum ılacsız.sendemı böyleydın?nasıl bı tedavı gordun cnm?
aynen canım ilac kullanmazsam 6ay gelmez adetim o dereceydim.
doktor femara vermişti onu kullandım sonrasında çatlatma iğnesi yumurtlama sırasında. ve o ay hamile kaldım.

aynen canım ilac kullanmazsam 6ay gelmez adetim o dereceydim.
doktor femara vermişti onu kullandım sonrasında çatlatma iğnesi yumurtlama sırasında. ve o ay hamile kaldım.

ayy ne guzel cnm.aynen bende öle 6 ay olmadım zamanda oldu.ama bana nıe vermıolar bu femarayı ya ://// smdıkı doktorda hemen asılama dedı iğnelerle.hemen para kazanma yoluna bakar olmus mıllet yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…