pcos kendiliğinden geçermi

yeminle içimi karartın seker falan cıkmadıkı bende baktırdım hepsıne hormonlarda normla cıktı dur bkalım yaa belkı bsey olmaz

olmadığı olmayacağı anlamına gelmez.
hormonlarınız normalse nasıl pcos tanısı konuldu.
pcos %99 hormonlarla tanı konulur %1 de yumurtalıkların ultrason görüntüsüyle kesin teşhis konur.

olmadığı olmayacağı anlamına gelmez.
hormonlarınız normalse nasıl pcos tanısı konuldu.
pcos %99 hormonlarla tanı konulur %1 de yumurtalıkların ultrason görüntüsüyle kesin teşhis konur.
once yumurtalıklara baktı pcos var dedı snra hormon testı aldı lh 9.1 fsh 5.5 cıktı lh fshdan yuksek cıktı yuksek cıktıgı ıcın pcos dedı dger butun hormonlar degerler ıyı cıktı sonrada o lh yukseklıgınınde zaten cok az bır oran oldugunu butun hormonların bırbırıyle dengelı oldugunu soyledı sekere guatra dger ureme hormonlarına baktı bu onemlı bır yukseklık degıl ılaca gerek yok dedı ama pcos var dedı

benim de endişelendiğim bir konu. doğum kontrol ilacı kullanıyorum, doktorum lens gibi düşün demişti. kullandıkça düzgün görürsün ama çıkardığın anda normale döner. kesin tedavisi yok maalesef

bundan hıc etkılenmeyenler hayat boyu duzgun hamıle kalanlar varmıs ama

canım sakin ol önce.
senin pcosun yok. pco var.

kardeş bunlar. pcos olman için lh/fah oranının enaz 3 olması lazım.
yani fshın 5ya lhın 15-16 gibi

pco küçük küçük kistler kendi olulur kendi kayvolur üremeni falan etkilemez.

vala içimi rahatlattın bu arada sen baya bu konuda bilgilisin bunun nedeni nedir gerçekten güzel bilgiler veriyorsun ;-)

vala içimi rahatlattın bu arada sen baya bu konuda bilgilisin bunun nedeni nedir gerçekten güzel bilgiler veriyorsun ;-)

yılda 2 kez regli olup onlarda enaz 40 gün sürdüğü için çok kadın doğumcu gezdim.
21 yaşında anca buldular neolduğunu.
pcos :) çok araştırma yaotım öok konuştum drlarla öğrendim.

yılda 2 kez regli olup onlarda enaz 40 gün sürdüğü için çok kadın doğumcu gezdim.
21 yaşında anca buldular neolduğunu.
pcos :) çok araştırma yaotım öok konuştum drlarla öğrendim.
Allah inşallah sifasını versin kardeşim hayatta herşey düzelir inşallah buda düzelir zor gerçekten ya kolay degil

Kendiliginden iyilesme ihtimali yok.
Şansina bu ara duzenli goruyosun adetini.
Uzulme cocugum olmaz diye, doktor kontrolunde gayet saglikli bi sekilde hamile kalabilirsin, şekil A ben :)

tebrıkler cnm.bende pkoyum.adet bıle olmuyorum ılacsız.sendemı böyleydın?nasıl bı tedavı gordun cnm?

tebrıkler cnm.bende pkoyum.ve adet olamayan tarlusalla olan bır pkoyum.senınde mı durumun böleydı?

bal gibi geçer örnek ben...! Üniversitede kıllanma sonucu dr a gitmiştim veee pco idim. ve ben ilaç kullanmaı reddettim. buna rağmen evlenene kadar 18 kilo falan verdim. bu süreçte hiç kontrole gitmedim. pco olduğum için gebe kalmayacağımı düşünüp rahat rahat davrandık. Fakat hiç beklemediğim bir anda hamile idim. doktora gittim durumumu anlattım. bebeğe baktığında sende pco die birşey kalmamış. Rahmin tertemiz dedi... şuan 15 aylık bir oğlum var... oğlum için bir maşallahınızı alırım hanımlar

41kere masallah cnm.pekı reglın nasıldı cnm mesela benim suan ılaç almADAn gelmıyor

41kere masallah cnm.pekı reglın nasıldı cnm mesela benim suan ılaç almADAn gelmıyor
kilo vermeden önce cok düzensizdi 40-60 güne kadar çıkıordu. kilo vermeye başlayınca inanılmaz bir hızla düzeldi. hatta o dönem normalde hiç acı hissetmeyen ben inanılmaz ağrılı adetler geçirdim. belkide vücudum kilo verme sürecinde kistleri attı.. bilmiorum

suan o durumdayım 60gun oldu hala regl olmadım.72kıloyum pekı sen kactan kaça dusmustun cnm?

Pko bende de var 28 güne bir adet görüyorum çok nadiren bir kaç gün gecikir iki kere kendiliğinden hamile kaldım bir kızım var 3 yaşında diğer bebeğimin 10 haftalık kalbi durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…