Pcos ile hamile kalmak

Merhaba hangi ürün bana da atar mısınız?

Doktor önerisi olmadan kullansam ne olur
ya bi sey olacağını sanmam, vitamin ve mineraller var içinde sadece.. pcos hastalarında yumurtlamayı desteklemesi için veriliyor. ama dediğim gibi benim doktorum önerdi bana, yoksa ben kendi kafama göre kullanmadım. hamileliğin 8.haftasına kadar da devam ettim bir zararını görmedim en azından

Banada doktorum bu ilacı verdi bende de pcos var siz bu ilacı kullanınca kacıncı ayda hamile kaldınız acaba

Merhaba canım öncelikle kesinlikle korkma bu hastalığın en büyük sıkıntısı streste sokması insanı şunu bil ki ne zaman kafandan bişeylerş silersen stres yapmazsan o zaman herşey yoluna girer bende de var ama benim hormon sıkıntım ve adet dğzensizliğim yok herşey normal sadece ultrason görüntüm var suda karışılan takviye önerdikleri şey inositol ben de 1.5 senelik evliyim olmadı bir sürü inositol kullandım en son çare herkesin önerdiği ebru ablanın ürünle karşılaştım onun önerdiği inolac magnezyum folik asit ve ovülsyom testine başladım bence senşnde en başta yapacağın şey ovülasyon testini hayatına sokmak olsun çünkü pcos da yumurtanın ne zaman yumurtlayacağı belli olmuyor ki bunu onunla buluyorsun

Benim hormonlar düzgün sadece pco görünümü var. Sanırım kullansam iyi olacak

Amh değerin ölçüldü mü ?

Boyuna göre kilon çok iyi. Bol su iç ve günlük yarım saat yürüyüş yap. Gluteni azalt.
O kadar imkansız gibi görünen hamileliklere şahit oldum ki sakın kendini boş yere strese sokma. Değerlerin endişe verici değil normal yollada hamile kalabilirsin.

Benimde Prolaktin seviyem 24 çıktı, ve hafif polislistiksin dedi.Verdiği önerdiği şeyleri deneyeceğim umarım güzel ilerler herşey benim için 1 ay sonra kontrole çağırdı.Ovulasyon testini de sanırım 2 ay kullandım ve daha sonra beklentiye düşürdüğü için bırakmıştım şimdi tekrar şans vericem sanırım bu ay geçsin ovulasyon testini de denicem.Umarıl güzel haberler yazarım.

İnşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…