Canım olmadı dememin sebebi hem çatlatma ignesinden sonra en ufak bir ağrı batma akinti olması hem de eşimle aramız bozuktu ilişki takvimine uymadık..şu anda da normalin zaten edetimi bekliyorum belki ben de aşılama yaptırırım gelecek ay.canim testler çok bekleyince o çizgi genelde çıkıyor diyorlar pozitif de olsa negatif de olsa.en iyisi sen pazartesi direk kanda bakolmadı derken niye ki yumurtaların daha yeni büyümüştüüstünden kaç saat geçti bilmiyorum ama testte ikinci çizgi görünmeye başladı silik bir şekilde...
Canım kan testi verdin miŞimdi test yaptım yine yok yarın kan testi için gideceğim insaallah.umarım negatif çıkmasinin sebebi daha idrara geçmemiş olmasıdır.
evetCanım kan testi verdin mi
Canım ya olsun sıkma canını yine dene herkesin ilkte tutmuyor ki bu ay kısmet değilmişeveto kadar belirti yalanmiş negatif çıktı
ikinciyi yaptırmayacağz amaCanım ya olsun sıkma canını yine dene herkesin ilkte tutmuyor ki bu ay kısmet değilmiş
Neden yaptirmayacaksin canım..benim test günüm geçti yaptim çıkmadı canım.simdi ara kanamam oldu kist oldu heralde yarın doktora gidecemikinciyi yaptırmayacağz amasenin test günü ne zaman
doktor oda tutmaz ddi.ben adet olmadımNeden yaptirmayacaksin canım..benim test günüm geçti yaptim çıkmadı canım.simdi ara kanamam oldu kist oldu heralde yarın doktora gidecem
Tüp bebek mı yaptiracaksin pekidoktor oda tutmaz ddi.ben adet olmadım
hayır.tedaviyi bırakıyorum. Önce koşu bandı alıp zayıflayacağm sonra kaldığım yerden devam edicem.Tüp bebek mı yaptiracaksin peki
Rabbim yardımcın olsun inşallahhayır.tedaviyi bırakıyorum. Önce koşu bandı alıp zayıflayacağm sonra kaldığım yerden devam edicem.
amin insaallah.cümlemize yardım etsinRabbim yardımcın olsun inşallah
bence değil iğnenin etkisi 10. Gün geçiyor yazıyor reçetesinde.iki gün sonra tekrar yaptır.insaallah hamilesindir .hayırlı haberlerini bekliyorum .Kızlar bugün beta kan testi verdim 16 çıktı hala ignenin etkisi mı sizce yabugün iğnenin 15. Günü
Canım bugün de beta 21 çıktı normal bir artış değil yani sevinemedim.hamilesin ama takip edecez yükselmesini bekleyecez pazartesi tekrar gel dedi..bence değil iğnenin etkisi 10. Gün geçiyor yazıyor reçetesinde.iki gün sonra tekrar yaptır.insaallah hamilesindir .hayırlı haberlerini bekliyorum .
içini ferah tut.allah büyüktür bu kadar olduysa geriside gelir insaallah.belki geç döllenmedir ki insaallah öyledir.sen dikkat et kendine. Allaha emanet et bebeğini. Hayırlısıyla insaallah güzel haberler verirsinCanım bugün de beta 21 çıktı normal bir artış değil yani sevinemedim.hamilesin ama takip edecez yükselmesini bekleyecez pazartesi tekrar gel dedi..
Allah razı olsun canım inşallah..rabbim kimseyi korktuğuna ugratmasin.içini ferah tut.allah büyüktür bu kadar olduysa geriside gelir insaallah.belki geç döllenmedir ki insaallah öyledir.sen dikkat et kendine. Allaha emanet et bebeğini. Hayırlısıyla insaallah güzel haberler verirsin
sende korkma hayırlısı neyse o olsun insaallah ...Allah razı olsun canım inşallah..rabbim kimseyi korktuğuna ugratmasin.
İnşallah canım tamam :)sende korkma hayırlısı neyse o olsun insaallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?