Pcos femara yardım

ruhu yorgun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2024
68
14
3
32
Merhaba arkadaşlar. Pcosum femara ile adetim düzeldi. Hamilelik istiyorum ama bir türlü gebelik olmadı. 3. Denemem olacak lütfen yardımcı olur musunuz? Pcos olup femara kullanıp hamile kalanlar nasıl bir yol izledi? Kullandığı başka bir takviye ilaç ya da ne bileyim gebelik için bir pozisyon oldu mu? Ne yapmam gerekiyor fikrinize çok ihtiyacım var.

Merhaba ben femara kullanarak hamile kalmıştım. Benim 3. Ay olmuştu ilk 2 ay gebelik oluşmamıştı. Ona ek olarak doktor eşim ve benim birlikte kullanabileceğimiz bir vitamin önermişti içinde folik asit de vardı onu kullanıyordum. Ancak maalesef boş gebelik oldu gebelik ilerlemedi. İnşallah sizin bu ay sağlıklı bir şekilde gebeliğiniz oluşur pozisyonun çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama ilişki sonrasında 4-5 dk kalkmamak etkili olabilir diye düşünüyorum

Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için amin inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…