bende anlamadım işte ondan sorguluyorumBende de pcos var amh 2.8 cikti. Pcoslularda daha yuksek diyorlar ama bilemedim
pcos dendi ama çok ileri derece değil adet falan 28 günde bir prolaktin dışında hormonlarım normal oda bir yukarı bir aşağıya sekiyorGenelde amh pcoslularda yuksek cikar. Lh ve fsh degerleriniz nedir ? Tam pcosmusunuz acaba, ben olsam baska bir yerde baktirirdim amh degisik cikiyor bazen
prolaktin oynak bir hormon, stresli veya yorgunken de yüksek çıkar mesela o yüzden pcos tanısı için bir kriter değil.pcos dendi ama çok ileri derece değil adet falan 28 günde bir prolaktin dışında hormonlarım normal oda bir yukarı bir aşağıya sekiyor
yumurtalığımda zincir şeklinde kistler gözükmüştü,aşırı sivilcelendim ve bir dönem kilo almıştım ama şuan şekeri falan kompe kestiğim için durum ilerlemedi.normal seyrediyor yani bunlar pcos için yeterli heraldeprolaktin oynak bir hormon, stresli veya yorgunken de yüksek çıkar mesela o yüzden pcos tanısı için bir kriter değil.
2 sene önce bu tanı konduğunda 68 kilo idim şuan 58 kiloyum benim kontrolümde yani adetim vs düzenliydi hep ama eskisi kadar olmasana bazen fazlaca sivilcem çıkabiliyoryumurtalığımda zincir şeklinde kistler gözükmüştü,aşırı sivilcelendim ve bir dönem kilo almıştım ama şuan şekeri falan kompe kestiğim için durum ilerlemedi.normal seyrediyor yani bunlar pcos için yeterli heralde
prolaktin oynak bir hormon, stresli veya yorgunken de yüksek çıkar mesela o yüzden pcos tanısı için bir kriter değil.
adet düzenliyse, lh hormonu fshdan 2.5 kat fazla değilse, tüylenme vs yoksa ultrason görüntüsünde tek başına görüp pcos denmez genelde, bilemiyorum her doktorun görüşü farklı.2 sene önce bu tanı konduğunda 68 kilo idim şuan 58 kiloyum benim kontrolümde yani adetim vs düzenliydi hep ama eskisi kadar olmasana bazen fazlaca sivilcem çıkabiliyor
canım herrkeste hepsi olmuyor tek bir doktorda söylemedi ayrıca bunu şimdi kendimin pcos olduğuna nasıl inandırıcam seni :))))adet düzenliyse, lh hormonu fshdan 2.5 kat fazla değilse, tüylenme vs yoksa ultrason görüntüsünde tek başına görüp pcos denmez genelde, bilemiyorum her doktorun görüşü farklı.
beni inandıracak bir durum yok, kitap bilgisi söylüyorum, demekki başka bir faktör var pcos denmiş. sizin pcos olup olmamanızın beni bağlayan bir tarafı yok ziracanım herrkeste hepsi olmuyor tek bir doktorda söylemedi ayrıca bunu şimdi kendimin pcos olduğuna nasıl inandırıcam seni :))))
demekki başka bir faktör var pco denmiş diyorsunuz öncesinde yok tüylenme yoksa vs vs zımbırtıları neyse ya konu ne biz ne konuşuypruzbeni inandıracak bir durum yok, kitap bilgisi söylüyorum, demekki başka bir faktör var pcos denmiş. sizin pcos olup olmamanızın beni bağlayan bir tarafı yok zira
Genelde amh pcoslularda yuksek cikar. Lh ve fsh degerleriniz nedir ? Tam pcosmusunuz acaba, ben olsam baska bir yerde
İşte canım bende anlamadım hiç adet görmediğim olmadı fsh 6,45 lh 5,48 di ama amh 0,572Genelde amh pcoslularda yuksek cikar. Lh ve fsh degerleriniz nedir ? Tam pcosmusunuz acaba, ben olsam baska bir yerde baktirirdim amh degisik cikiyor bazen
Pcos durumu bir yana, aslinda amh oyle panik yapilacak seviyede degil, panik yapmana gerek yokcocuk dusunuyorsaniz yumurta kalitesini artiracak sekilde bir takviye plani ve beslenme duzeni olustursaniz, sorun yasamazsiniz gibi gorunuyo denedik gebelik olusmadi yazmissin ya, esin hic sperm testi yaptirdi mi? Sorun bazen hic beklenmedik yerden cikabiliyor zira.
ah ah bazen erkekleri ikna etmek deveye hendek atlatmak.Ay canım işte onu ikna edemedim bende sorun var gibi kendi İstanbul’da iyi demişler spermlerin falan dedi benim test yaptığım yerde yaptırın dediler yok dedi çıktı işin içinden bende artık oralı olmuyorum ama bu ay değişik bişey yemek yedikten sonra midem gurul gurul karnım şiş adete 5 gün kala başladı yani dün göğüslerim şiş uçları dik hep büyüdüler geçen aydan beri böyleler ve dün sol göğsüm kaşındı ve karnım kaşındı ve 1 haftadır sulu akıntım var adet mi yoksa hamilelik mi bilmiyorum
İnşallah canımah ah bazen erkekleri ikna etmek deveye hendek atlatmak.
neyse inşallah bu endişelerin yersiz olduğunu gösterecek güzel haberi alırsın canım inşallah bu ay, bu belirtileri hayra yoralım :))
Bana da oyle dediler kistim vardi sonra 3 dr daha gittim bu degerlerle asla polistik degilsin dediler seninkide oyle duruyo cunku amh degerinin cok yuksek olmasi lazim polikistik icinMerhaba kk üyeleri benim kafamda bir türlü cevaplayamadığım soru ben iki sene önce aşırı sivicelenme sebebiyle hastaneye gittim ve pcos dediler doğum kontrol hapı falan kullandım sorunum çözüldü.Sonra evlendim ve pcos olduğum için evlendiğimden beri hiç korunmadım ( bu arada adetlerim düzenlidir.).Ama gebelik elde edemedik.prolaktin yüksek çıktı vs vs bir sürü sorun her neyse demem o ki hep okuyorum pcos olanların amh değerleri yüksek olur ama benim amh 1,13 çıktı.çok düşük ben 23 yaşındayım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?