PCOS a değişik bir bakış

mesmerina

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
361
17
318
PCOS Nedir.
nette çok ca makalesini bulabileceğiniz bu kadın hastalığını değişik yönden inceleyelim .

Bu hastalığın tetikleyici piskolojileri arasında şunlar vardır. :

1. Eski acı verici filmi oynatıp durma.
2. Yaraları besleme.
3. Yanlış ( marazi ) gelişme.
4. Hayatın yolunda gitmeyeceğine aşırı inanma.
5. ‘’ zavallı ben ‘’ duygusu.
6. Korku ve yaşam sürecine direnme
7. Ana babalık deneyimine ihtiyacı olmama
8. Kopmuş, uyumu bozulmuş ilişkiler.
9. Gerilme, zora gelme, sorumluluklar, yanlış yaratıcı ifade.

Kanser piskolojisi ile ortak yanları olduğu gibi çoğu makalede görebilirsiniz ki PCOS ilerleyen safhalarda rahim kanserine dönüşebilir

Bu hastalık genelde isminde D,Z,S,R ,Y olan Kişilerde çokca görülmektedir. Seyrekte olsa (L harfi olanlarda ) .Bu hastalık isim enerjisinden geliyorsa kişinin bu hastalığı yenmesi epey zordur. yani 0 kist hiç olmaz ufak tefekte olsa her zaman görülür. (Zeynep,dilek,damla,ayşe vs...)

Çünkü bu hastalığın tetikleyici piskolojisi müstakil olması da muhtemeldir. yani bu piskolojiyi üreten aslında FITIK dır. omurilikteki L2/L3 ve S5/S4 deki problemlerden kaynakalanabiliyor

Bu durumu genelde Ağır kaldırma , Yaylı yatakta yatma,ters bi hareket de tetikleyebilir.

PCOS belirtileri

1. Saç dökülmesi
2. Saçta kepeklenme /yağlanma
3. Kulakta sivilcelenme
4. Çenede tüylenme /sivilcelenme
5. Gıdıkta sarkma
6. Ağız kokusu
7. Omuzda sivilcelenme
8. Göbekte yağlanma /tüylenme
9. Baldırda yağlanma / tüylenme
10. Düzensiz adet / veya adet görememe
11. Ayak kokusu
12. Uykuya doyamama
13. Sürekli yorgunluk
14. Ense ve kol atında et benleri
15. Depresyon veya anksiyete
16. Deride problemler
17. Kol altı renk değişimi
18. Asabiyet
19. Yüksek kolesterol
20. Yüksek kan basıncı
21. Kilo alma
22. Kısırlık
23. C-Reaktif protein yüksekliği
24. Non-alkolik steatohepatit
25. Topuk dikeni (Kısmen)

Bu hastalıktan kurtulmanın en kolay ve kestirme yolu piskolojisinden kurtulmaktır veya Bioenerji terapisi

Tetikleyici eğer fıtık ise gunluk 270 Ya Kerim Er Rahim okumaktır . İlaveten günlük olarak

100 salavat + 500 lahavle + 100 salavat (tekrar) + 100 Hz yunusun Duası + 100 tevbe süresi son ayet ( hasbiyallahu ile başlayan kısım)
(hızlı sonuç almak isteyen 270 x 270 = 72900 kere günlük okuyabilir)

ilaç olarak : Bal + Polen + Probolis + Çörek otu + Tarçın karışımını en az 6 ay kullanmak gerekir . çünkü çörek otu 6 ay dan önce bi işe yaramaz

Buna ilaveten demirhindi şerbetinde çok fayda görürsünüz

Bilgi için teşekkürler cnm, benim de gittiğim doktor pco kistin var demişti bendeki belirtilerin bazıları uyuyor saydıklarına, saç dökülmesi,kepeklenme,ense de ufacık et ben gibi bir şey var, asabiyet,uykuya doyamama (ama akşamları çok geç yatıyorum) kilo alma bunlar bende de mevcut

Psikolojik etkilerin hepsi, fiziksel etkilerin bir kısmı da var ben de

Eğer bu hastalık ismin enerjiniz ile gelen bir hastalık ise hacamat yada ilaç tedavisi ancak günü kurtarır. Yani bugun hacamat yaptır yarın iyileşirsin ama 6-9 ay içinde hastalık tekrarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…