Merhaba arkadaşlar yeni üye olsamda uzun zamandır takip ediyorum sizleri. Ben 23 yaşındayım 2019 şubatta evlendim. İlk 1 sene düzensiz bir şekilde korunma yaşadım. Daha sonrasında evlendikten 3 ay sonra aşırı kilo almaya başladığımı ama zaten normalde de vücudumun kiloya yatkın olduğunu düşünerek kilomu problem etmedim. Kilom git gide katlandı adet düzensizliğim hep vardı ama süreleri gitgide uzadı derken hastaneye gittim ve polikistik over olduğumu öğrendim. Buna bağlı glifor 850mg ve diyet verdi doktorum ve 6 ay boyunca doğal yollarla gebelik beklemem gerektiğini söyledi. Ben dayanamayıp farklı bir doktora daha gittim ve o doktorda pcoda beklemenin yararı değil zararı olduğunu ve hemen bir tedaviye başlanması gerektiğini söyledi. Bu doktorla da kalmadım gitmişken bir doktora daha gideyim dedim ve o doktor da tüp bebek tedavisi başlaması gerektiğini söyleyince dünyam başıma yıkıldı. Çevre baskısı arkadaşlarımın gebeliği beni bu süreçte fazlasıyla yıprattı. En sonunda bir tanıdığım rahim filmini önerdi yumurtalıklarda sıkıntı var mı yok mu diye bende 21 nisanda #colormed e rahim filmi çektirmeye gittim. Filmi çeken abla o kadar ilgiliydi ki bana herşeyi güzelce anlattı ve sağ tarafın açık sol tarafta önceden gerçekleşen bir enfeksiyondan kaynaklı bir darlık gördü ve onu ilaçla açtı. Şimdi kadınlar kulübünde gezinirken aslında rahim filminin gebeliği çok çok kolaylaştırdığını hatta aynı ay hamile kalındığını gördüm. Lütfen birileri bana bir yol göstersin. Bana yardımcı olur musunuz?