- 19 Şubat 2019
- 288
- 175
- 103
- Konu Sahibi Mavilibulut
-
Sordum ama hormon ya da yumurta takibi demedi araştırıyorum bakalım. Ama çok hoş değil öyle olması gün yapan teyzeler gibiMaalesef devlet hastanesinin genel sorunu bu.bende asilama oldum devlette her kontrole gittigimde 5 kisi aliyolardi iceri.adetinin 3.gunu hormonlara ve yumurtalara bakacaktir muhtemelen o yüzden cagirmistir.ama catlama sorununun olup olmadigini bilmeden neden catlatma iğnesi yapiyor direkt onu anlamadim
Bilmiyorum farklı bi doktor görüşü istemiştim ama bu kadar umarsız davranmasını beklememiştim. Bilgimin olmaması beni süreçle bilgilendirmesi gerekirdi sizin şu açıklamnızdan daha zor olmasa gerek çok üzüldümYumurta takibi yapılacak heralde.o arada da yumurtanın büyümesi için iğne veriyorlar.yeterli olgunluğa eristiginde de çatlatma ignesi ve ilişki önerisi:) ilk yapılan tedavi bu zaten.çok da kafaya takmayın.sadece guvendiginiz,rahat edeceğiniz bir doktor ile başlayın bu sürece.
Beslenme için cuma günü bi diyetisyene gideceğim inşallah bende duymuştum daha önce ve kendim bi kaç kilo verdiğimde bi nebze düzelmişti ama artık veremiyorum bu gün kan verdim değerlerime göre bi diyet uygulamayı düşünüyorum tabi bunu doktor öneremedi bile başından savdı resmen çok sinirlendim kendime çok kızıyorum tepki gösterseydim diyeNacizene tavsiyem cok sağlıklı beslen. Hamurişini kes tamamen. Ekmek yerine tam buğday ekmeği kullan. Tatlı vs cok tüketme (bitter çikolata hafta bir belki) kahvaltıda bol bol yeşillik söğüs vs ye. Avakado ye. Ağır pco yum ben. Tüp bebek yapmaya hazırlanırken yukarıda saydıklarımı yaparak hamile kaldım. Pconun tuhaf Bi döngüsü var ve sadece beslenme ile kırılıyor bu döngü. Benim tesadüf oldu. Genç kızlığımdan beri doktor doktor gezdim. Çaresi beslenme imiş
Daha önce özelde gittim bi doktorum vardı ama gitmiş başka bir doktora gittim yine ama hiç faydalı değildi evet pco var dedi ve gönderdi öyle olunca doktor arayışına girdim şehir hastanesinde iyi doktorlar varmış diye duydum gittim ve hüsranHer doktora saygım sonsuz ancak jinekolojik veya dis ile ilgili bir sorunum varsa tercihim her zaman özel muayenehanedir. Daha az hasta olduğu için daha hassas davraniyorlar mahremiyet konusunda. Bence bir ozel hekime gorunun.
Başka doktora gitmeden bu öneriye kulak asmayacağım teşekkür ederim. Ben bebeğim olsun istiyorum . Allah isteyen kimseyi aratmalık etmesinben pco ile asilama sonucu hamile kaldim
yardimci ilaclar yada igneler kullanilmadan yumurta takibi yapilmadan direk catlatma ignesi vurulduguna hic sahit olmadim
adetin 2 veya 3.gunu gidilir muayene yapilir yardimci ilaclar la yumurtaliklar uyarilibu surede 2 gunde bir kontrole gidilir kac yumurta gelismis kaci istenen buyukluge ulasmis asilama isleminde devlet en fazla 2 tam gelismis yumurta ile isleme izin veriyor çogul gebelikleri (3 4 5) onlemek amacli
yumurtalar istenen buyukluge ulastiginda catlatma ignesi yapilir catlatma ignesinden yanlis hatirlamiyorsam 12 saat sonra asilama islemi gerceklestirilir
ben 2.5 sene kadar ugrastim yanlis drlar yanlis tedavilerBaşka doktora gitmeden bu öneriye kulak asmayacağım teşekkür ederim. Ben bebeğim olsun istiyorum . Allah isteyen kimseyi aratmalık etmesinama moralim çok bozulmuştu çok teşekkürler. Peki bu hamile kalma süreci ne kasar uzun sürdü yıpratıcı mı oldu
Devlet hastaneleri böyle maalesef.Merhaba herkese. Okumanız ve fikirleriniz benim için çok önemli Bu gün kadın doğumdan kontrole gittim pco var bende. Çocuk istiyoruz doktor bi süre deneyin olmazsa öylelikle tedavi başlayalım demişti aradan 1 sene geçti farklı bi doktora gittim ısparta şehir hastanesinde ve aynı anda iki kişiyi alıyodu kadın. Birini arkada muayene edip o giyinip hazırlanırken diğer hastayı alıp onu dinliyor o böyle decam ediyor döngü. Beni rahatsız eden şey kontrolden sonra içeri aldığı kişinin yanında rahat olarak konuşamam ve beni bilgilensirmemesi tedavi ile ilgili olarak. Direk reglin 3 cü günü gel desi. Tedavi nasıl olacak anlatırmısınız dedim çatlatma iğnesi yapacağız dedi ve bilgim yok zaten sinir olmuş vi şekilde ayrıldım. Öncelikle ısparta için pko üzerine tanıdığınız iyi bir doktor varmı ve bu süreç ile ilgili desteklerinizi esirgememeniz. Şimdiden çok teşekkür ederim...
Devlette en fazla 2 yumurta ile aşılama yapılıyormuş. Yukarda biri yazmış. Özelde böyle bi şey yok. Benim 20 yumurtam oluştu iğne tedavisi ile . Doktorum tüp bebeğe geçip yumurtlarını toplayalım dedi. Ben daha yeni başladığım için tedaviye , tüp bebeğe geçişi kabul etmedim . 20 yumurtaya rağmen olmadı tabii. Yumurtalar birbirini engellemiş.Başka doktora gitmeden bu öneriye kulak asmayacağım teşekkür ederim. Ben bebeğim olsun istiyorum . Allah isteyen kimseyi aratmalık etmesinama moralim çok bozulmuştu çok teşekkürler. Peki bu hamile kalma süreci ne kasar uzun sürdü yıpratıcı mı oldu
Beslenme için cuma günü bi diyetisyene gideceğim inşallah bende duymuştum daha önce ve kendim bi kaç kilo verdiğimde bi nebze düzelmişti ama artık veremiyorum bu gün kan verdim değerlerime göre bi diyet uygulamayı düşünüyorum tabi bunu doktor öneremedi bile başından savdı resmen çok sinirlendim kendime çok kızıyorum tepki gösterseydim diyeadınıza çok sevindim gerçekten sağlıkla büyünsün çok sevindirdi durumunuz beni
Canım adetin 3. Günü gideceksin. Clomen yada benzeri ilaç verecek. Belli aralıklarla yumurta büyüyor mu kontrol edecek. Sonra eşinizi de çağırıp sperm alacak. Muhtemelen adetin 13-14. Günü aşılama yapacak. Her gittiğinizde sorarsınız. Tedaviniz hayırlı olsun.Merhaba herkese. Okumanız ve fikirleriniz benim için çok önemli Bu gün kadın doğumdan kontrole gittim pco var bende. Çocuk istiyoruz doktor bi süre deneyin olmazsa öylelikle tedavi başlayalım demişti aradan 1 sene geçti farklı bi doktora gittim ısparta şehir hastanesinde ve aynı anda iki kişiyi alıyodu kadın. Birini arkada muayene edip o giyinip hazırlanırken diğer hastayı alıp onu dinliyor o böyle decam ediyor döngü. Beni rahatsız eden şey kontrolden sonra içeri aldığı kişinin yanında rahat olarak konuşamam ve beni bilgilensirmemesi tedavi ile ilgili olarak. Direk reglin 3 cü günü gel desi. Tedavi nasıl olacak anlatırmısınız dedim çatlatma iğnesi yapacağız dedi ve bilgim yok zaten sinir olmuş vi şekilde ayrıldım. Öncelikle ısparta için pko üzerine tanıdığınız iyi bir doktor varmı ve bu süreç ile ilgili desteklerinizi esirgememeniz. Şimdiden çok teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?