N Nuurkah Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2020 310 145 18 28 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuurkah #21 xy35 .!.: Evet bende cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum yumurta büyüttük :) dua edicem sizde bana edin nolur ❤ Genişletmek için tıkla... Dualarım sizlerle
xy35 .!.: Evet bende cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum yumurta büyüttük :) dua edicem sizde bana edin nolur ❤ Genişletmek için tıkla... Dualarım sizlerle
B Busrayld Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2018 616 358 33 28 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuurkah #22 Nuurkah .!.: Hayırlısı olsun kuzum Rabbim ne zaman nasip ederse en iyisini o bilir hiç sıkma canını Genişletmek için tıkla... Amin canım sağol
Nuurkah .!.: Hayırlısı olsun kuzum Rabbim ne zaman nasip ederse en iyisini o bilir hiç sıkma canını Genişletmek için tıkla... Amin canım sağol
B Busrayld Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2018 616 358 33 28 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuurkah #23 Enaenaa .!.: Merhaba aşılama için özel hastaneye mi gittiniz, süreç nasıl ilerliyor acaba? Bende de pko var adetlerim de düzenli oluyor Genişletmek için tıkla... Bende özlede yaptırdım mikrochip ile oldu 2000 TL tuttu tabi ilaçlarda 500 TL filandı canım
Enaenaa .!.: Merhaba aşılama için özel hastaneye mi gittiniz, süreç nasıl ilerliyor acaba? Bende de pko var adetlerim de düzenli oluyor Genişletmek için tıkla... Bende özlede yaptırdım mikrochip ile oldu 2000 TL tuttu tabi ilaçlarda 500 TL filandı canım