PCO olabilir mi lütfen bakın

reyhan__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
60
9
1
24
Selamlar, yurtdışında yaşıyorum ve yaklaşık 2 hafta önce bir kimyasal geçirdim bugün de ultrasona gittik içten bir şekilde ultrason yaptı yumurtalarimin küçük olduğunu söyledi. Bir buçuk ay önce döndüm Türkiye den oradayken yapılan testlerde doktor hiçbir sorun olmadığını iletmisti hem kan da hem de yumurtalarda. 38-40 günde bir döngum bu arada, ve doktor aynı şekilde bununda bir sorun olmadığını iletmisti testler sonrası.
Buradaki doktorlar gerçekten hiçbir şeyden anlamıyorlar ve bende güvenemiyorum.
Bu ultrason görüntüsünden anlayan biri yardımcı olursa çok sevinirim, bir de yumurtanın küçük kalması ile ilgili ne yapabilirim nasıl bir yol izleyebilirim deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Eklentiler

• 1000016445.webp
    1000016445.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 22
Pcos belirtilerin olmayabilşr tahlillerinde iyi olabilir benimde oyle ultrason goruntu yanı yumurtaların pcos gorunumunde daha az oldugu halde banada öyle demişti

Pcos belirtilerin olmayabilşr tahlillerinde iyi olabilir benimde oyle ultrason goruntu yanı yumurtaların pcos gorunumunde daha az oldugu halde banada öyle demişti
Ya sende çıktı mı yani pcos? Bende artık var diye düşünüyorum çünkü 40 günde bir regl ve birkaç ay önce de gittiğimde yumurtalarin küçük demişti doktor ama pcos falan asla bahsetmediler bile hep bir sorun yok diyip duruyorlar. Şansıma gebe kaldım fakat kimyasala döndü

Back
X