- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
- Konu Sahibi cennetyarim
aynen dun gece ile birlikte 3 gin iliski ins tutaramin canımm elde olmadan heyecan yapıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen dun gece ile birlikte 3 gin iliski ins tutaramin canımm elde olmadan heyecan yapıyoruz
aynen dun gece ile birlikte 3 gin iliski ins tutar
Bat tarihim bu gun 6 gun gecikti.test yaptim iki gun once ckmadi birazdan bi daha deneyecegimH Hatticeee32
@Neic
HerSey_Guzel_Olucak
@Emne77
L Limonagacii06
@Asdfnm
canlar nasılsınız son durumlarınız ne bat lar falan ne zaman bi gelişme varmı haberdar edin bizi
Bat tarihim bu gun 6 gun gecikti.test yaptim iki gun once ckmadi birazdan bi daha deneyecegim
Canim biz de 4 gündür değerlendiriyoruz inşallah olur ümidi içindeyim öyle hissetmek istiyorum belki dua niyetine geçer diye
Aynen canım ya ayın 3 ünde testlere başlayacağım şu an için sadece göğüslerim şiş eğer inmezlerse ümitlenecegim insallah isteyen herkesin oluraslında evet ümit etmekde dua dır degil mi .... evet benimde daha daha cok umıt etmem lazım
Aynen canım ya ayın 3 ünde testlere başlayacağım şu an için sadece göğüslerim şiş eğer inmezlerse ümitlenecegim insallah isteyen herkesin olur
Canım ben artık üzülme işini es geçiyorum ha tamam herzamanki gibi diyorumcanım ben bu test yapma işine sıcak bakmıyorum ovulasyon degil gebelık testınden bahsediyorum negatif cıkınca üzülüyor insan en iyisi biraz adetin gecmesini beklemek
Bendede pko var maelesf duzenli degil ama bu ay sogan kuru denemsdim o yuzden gecikecegini beklemiyorum.test yaptim neqativcanım sakın stres yapma adet ondan da cok gecikiyor. normalde düzenli mi adetin bende pco oldugu için adet günlerine çok güvenemiyorum
Canım ben artık üzülme işini es geçiyorum ha tamam herzamanki gibi diyorum
Bendede pko var maelesf duzenli degil ama bu ay sogan kuru denemsdim o yuzden gecikecegini beklemiyorum.test yaptim neqativ
8 aykac yıldır deniyordun canım sen
Benim bu ay klomen +5menogon+3merional iğne ile 4 yumurtam olustu. Pazartesi çatlatma iğnesi yapıldı. Önümüzdeki pazartesi progesteron testi yapılacak haftaya pazartesi en geç haftaya çarşamba hamileligim belli olur.H Hatticeee32
@Neic
HerSey_Guzel_Olucak
@Emne77
L Limonagacii06
@Asdfnm
canlar nasılsınız son durumlarınız ne bat lar falan ne zaman bi gelişme varmı haberdar edin bizi
Benim bu ay klomen +5menogon+3merional iğne ile 4 yumurtam olustu. Pazartesi çatlatma iğnesi yapıldı. Önümüzdeki pazartesi progesteron testi yapılacak haftaya pazartesi en geç haftaya çarşamba hamileligim belli olur.
SElam anne adayları
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/pcolu-hanimlar-okuyun.1083155/
Okuyun ve içinizi ferah tutun
Hiç bi tedavi yapmadık yazdığım gibiCANIM MAAŞŞALLAH....
ne gibi tedaviler sonucunda oldu
Hiç bi tedavi yapmadık yazdığım gibi
Sağol canım darısı isteyen herkese en kısa zamanda. Sizi emin olun çok iyi anlıyorum