- Konu Sahibi cennetyarim
Sağol Canım aminMAAŞŞALLAH . ALLAHIM analı babalı büyütsün salih saliha evlat eylesinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol Canım aminMAAŞŞALLAH . ALLAHIM analı babalı büyütsün salih saliha evlat eylesinn
Kızlar bısey sorucam agustos 10 da adet olmus Tum 19. Gun falan doktora gittim doktor 18. Gun yımrtlamım oldugunu söyledi ayrıca o ay slogan kuru kullanmıştım . Sımdı bu ay eylul 4 da lekelemme basladı cuma gunu tam adet oldum 18. Gunu bulmak için lekelemme gunumde mı baslamalıyım saymaya adet oldugum gun den mı.
Normal görünüyor lh biraz daha yüksek fsh dan ama anormal bir yükseklik değil benimkine benziyor oranı doktor normal demişti 2 veya 3 katı olmadığı sürece sorun yokMerhaba kızlar sonuclarım temiz dimi ?
Pco rahatsızlığının belirtisi canım fakat kırmızıya dönmüyorsa bir sebebi de olabilirkızlar sizinde adetlerinizin kahverengi oldugu oluyor mu
Kızlar bısey sorucam agustos 10 da adet olmus Tum 19. Gun falan doktora gittim doktor 18. Gun yımrtlamım oldugunu söyledi ayrıca o ay slogan kuru kullanmıştım . Sımdı bu ay eylul 4 da lekelemme basladı cuma gunu tam adet oldum 18. Gunu bulmak için lekelemme gunumde mı baslamalıyım saymaya adet oldugum gun den mı.
Normal görünüyor lh biraz daha yüksek fsh dan ama anormal bir yükseklik değil benimkine benziyor oranı doktor normal demişti 2 veya 3 katı olmadığı sürece sorun yok
Pco rahatsızlığının belirtisi canım fakat kırmızıya dönmüyorsa bir sebebi de olabilir
Lekelenmeden itibaren regli başlamış olarak sayılıyor bence lekelemeyi dikkate alın zaten gün aşırı ilişkide hemen hemen denk gelecektir yumurtlama öncesi+yumurtlama günü ve sonrasında da 3 gün üstüste ilişki daha garanti bir de her ay yumurtlama tarihi değişir ovülasyon testiyle daha net anlarsınız
Evet canım ergenliğimden beri uğraşıyorum Evlendim regli düzene girdi çok şükür yani 30-35-37 değişiyor 40-44 olduğu da oldu ama senede bir kaç kere Soğan suyu öneririm akıntıyı çoğaltıyor ve daha iyi hissediyorsun kendini en azından 15 günlük kürünü denemelisin.Bir de folik asit olarak inofolic combi bu konuda iyi bizim için yapılmış bir ilaçcanım sende mi pco lusun
Evet canım ergenliğimden beri uğraşıyorum Evlendim regli düzene girdi çok şükür yani 30-35-37 değişiyor 40-44 olduğu da oldu ama senede bir kaç kere Soğan suyu öneririm akıntıyı çoğaltıyor ve daha iyi hissediyorsun kendini en azından 15 günlük kürünü denemelisin.Bir de folik asit olarak inofolic combi bu konuda iyi bizim için yapılmış bir ilaç
Doktor yazmıyor yani devletin karşıladığı bir ilaç değil ama doktorlar özellikle pco olan hastalarına alıp kullanmalarını söylüyor. Şuan 55-60 TL civarında satılıyor içinde 20 tane var ben günde 2 tane kullanıyorum folik asit 2 tane kullanınca anca 400 mga çıkıyor buda hamilelik düşünüldüğünde alınması gereken miktar Zamlardan dolayı pahalılaşacak galiba şuanda ayda 150 TL ödüyorum sırf yumurtlama olsun düzene girsin diyein
inofolic combi ne kdr cnm doktor yazıyomu
merhaba hanımlar, ben pco lu değilim ama haşimato tıroid hastasıyım. 2 düşük yaptım. doktorum 6 ay bekle demişti ve 6 ayı doldurdum. artık bende beklemedeyim. bu ay da bat 10 gün geçti testler negatif ama hala beklemedeyim bi gecikme oldu bu ay artık mevsim geçişi stres falan derken bahaneler buluyorum gecikme için. daha da olmazsa cuma günü bi doktora giderim diye düşünüyorum.
Doktor yazmıyor yani devletin karşıladığı bir ilaç değil ama doktorlar özellikle pco olan hastalarına alıp kullanmalarını söylüyor. Şuan 55-60 TL civarında satılıyor içinde 20 tane var ben günde 2 tane kullanıyorum folik asit 2 tane kullanınca anca 400 mga çıkıyor buda hamilelik düşünüldüğünde alınması gereken miktar Zamlardan dolayı pahalılaşacak galiba şuanda ayda 150 TL ödüyorum sırf yumurtlama olsun düzene girsin diye
En azından sorunumuzu çözecekse bir şey değil canım diğer tedaviler tüp bebek gibi daha pahalı inşallah gerek kalmadan hamile kalırız davay beee pahalıymıs harbiden saglık icin ne yapalım tabi canım
En azından sorunumuzu çözecekse bir şey değil canım diğer tedaviler tüp bebek gibi daha pahalı inşallah gerek kalmadan hamile kalırız da
Maşallah Rabbim daim etsin canım Bende 3,5 senelik evliyim 3.ay bu ay deniyoruzamin tatlım ben 2.5 yıldır deniyorum 8,5 yıllık da evliyim
Maşallah Rabbim daim etsin canım Bende 3,5 senelik evliyim 3.ay bu ay deniyoruz
Amin canım herkese hayırlı zamanda inşallahMAAŞŞALLAH CANIM Allahım en hayırlı zamanda nasip etsin
Amin canım herkese hayırlı zamanda inşallah
Kizlar bugün reglimin 3. Günü doktor muanesi oldum polikistik over var dedi kan tahlili istedi 27 sine kontrole gidicem ama ben sonuçlara internetten baktim hepsi normal görünüyor ben ilk kez duydum sizlere sonuclari gondersem bakarmısınız birde adet düzensizliğim de yok günü gününe oluyor