- Konu Sahibi cennetyarim
Test aldım ama daha yapmadım cesaret edemiyorum sabah ilk idrar ilemi yapsamcanım varmı bi gelişme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test aldım ama daha yapmadım cesaret edemiyorum sabah ilk idrar ilemi yapsamcanım varmı bi gelişme
Test aldım ama daha yapmadım cesaret edemiyorum sabah ilk idrar ilemi yapsam
10 gün geçti canm ama benim hafif pko var dr gittim geçen çarşamba tarlusal yazdı onu kullanıyorum adetin 2. Günü yapmstm test buraya attım ama çoğu kişi test bozuk dedi o yüzden yapmak istemiyorumtatlım günün geçti mi senin durumun ne
10 gün geçti canm ama benim hafif pko var dr gittim geçen çarşamba tarlusal yazdı onu kullanıyorum adetin 2. Günü yapmstm test buraya attım ama çoğu kişi test bozuk dedi o yüzden yapmak istemiyorum
Adetten 2 gün önce beta hcg 1.4 çıkmıştı bu ay iki yumurtam gelişti ultrason ile baktı ben adet 1 hafta geçtiğinde dr gittim tarlusal gebeliği etkilemez deditarlusal ı yazmadan önce doktorun gebelikten emin olması lazım nasıl yazıyor ki .
Adetten 2 gün önce beta hcg 1.4 çıkmıştı bu ay iki yumurtam gelişti ultrason ile baktı ben adet 1 hafta geçtiğinde dr gittim tarlusal gebeliği etkilemez dedi
Anladım cnm peki sen hiç tarlusal kullandin mi çok feci bir bel agrım var ondan dolayı mihım anladım canım zaten gebelik cıkmamıs pek sorun gorunmuyor o halde . beklenti de adeti geciktiriyor
Anladım cnm peki sen hiç tarlusal kullandin mi çok feci bir bel agrım var ondan dolayı mi
Geçmiş olsun kuzumevet bana da verdiler adet olmadım diye ama sonra kendiliginden oldu bu sefer de 21 gun surdu simdi de kesmek ıcın ılac verdiler
Geçmiş olsun kuzum
Çok şükür canım sen nasılsıntekrar yaptın mı canımm
canım nasılsın iyimisin
Çok şükür canım sen nasılsın
Kızlar benim adetlerim hala düzensiz Doğum düzeltmedi. 45 günde adet okuyordum bu ay yine geçti adet günüm aslında olacak gibiydim ama olmadı biz korunmayı bırakacağız bugün itibariyle sizce bu dönem hamile kalınabilir mi yani adet olmam gereken dönem ama olamıyorum pko dolayısıyla
Kızlar merhaba:)bende ileri evre pko hastasıyım hastalığın bütün olumsuz durumlarını yaşadım yaşıyorum kıllanma kilo alma adet olamama...Adetimin 1 yıl olmadığı olmuştu o kadar kötüydü durum.Evlenmeden önce epey kilo verdim spora gittim bu süreçte soğan suyu içtim. Veee ilk ay hamile kaldım :)bence kilo vermek ve soğan suyu çok işe yaradı tabi Allah nasip etti öncelikle:) Kızım şu an 2 yaşında ona kardeş düşünüyorum biraz erken olabilir ama zaten yeterince zor hayatım hafta içi kızıma bakmak için annem geliyor uykusuzluk aldı başını gitti en azından ikisi büyürler birlikte bende bir anda rahatlarım dedim
Merhaba kızlar sonuclarım temiz dimi ?
canım degerler yanındakilere göre sanki normal ama yine de doktora sormak lazım
Klomen kullanıyorum bakalım cuma günü gidicem insallah göstermeye insallah güzeldir hersey