- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
Evet canım gebelik testi
canım test ne oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım gebelik testi
canım test ne oldu
Ultrasonl baktı doktor yok malesef klomen verdi bakalım adetin 5. Günü baslayacagım
olsun canım hayırlısı o da bir yöntem hadi bakalım
Tutar mı acaba hiç bilmiyorum
Merhaba hayırlı cumalar kızlar tüm hayırlı dualarımız kabul olsun. Bana adetliyken gel diyen doktor izinliymiş diğer doktorda hormon testi istemedi klomene başlarız olmadı demişti diğer doktor
Canım epeydir yazamadım ara ara okudum yazılarınızı çok yoğundum son bir haftadır. Öncelikle geçmiş olsun. Parçayı incelemek için alacaklar değil mi ? Saraçoğlu nun rahmin incelmesi için önerdiği kür vardı. Adını şimdi hatırlayamadım onu bir arastirsan ? Belki işe yarardi hiç belli olmaz . Bir de çok sıkıntı stres yapmıyorsun değil mi ?Malum birçok olumsuz meselenin başlıca sebebi stres .
Söyledim canım ben de pko olduğunu söyledi doktor bey hormon testine bakıp klomen başlayalım olmazsa dedi dedim yok erken daha dedi hem nerden biliyorsun belki eşinden olmayacak dedileragzınla istesen canım hormon testi istiyorum diye klomen i de söyle gercekten biz söylemesssek onlar hicbirsey soylemiyor
Başka bir doktor da kızdı bu duruma . Beni hep değişik insanlar bulur.Söyledim canım ben de pko olduğunu söyledi doktor bey hormon testine bakıp klomen başlayalım olmazsa dedi dedim yok erken daha dedi hem nerden biliyorsun belki eşinden olmayacak dediler
Rahimde Polip ve Hamilelik
- RAHİMDE POLİP
- Adet kanamasının normalden çok olması
- Anormal vajinal kanamalar (duştan veya cinsel ilişkiden sonra, menopoza giren kadınlarda veya iki adet arasında kanama olması)
- Beyaz veya sarı renkte mukus akıntısı, lökore
Rahim içindeki polip, fallopi tüpüne yakın bir bölgede, yani rahim ağzında ortaya çıkarsa tüpün açıldığı kanalın ucunun tıkanmasına neden olabilir. Bu durumda hamile kalmakta zorluk yaşanacak
Aaa canım neden oldu ki kalınlık ya parça alınması neden oluyor olana bakar mısın ne için uğraşırken ne oldu Rabbim şifa versin canım benim inşallah normale döner
Hormon testini yaptır canım hormonların durumunu öğrenmeden de bir şey yapmak çok sağlıklı olmuyor ama klomene başlamak için gerek yoktur yumurtlamaya yönelik zaten klomen yani başka kürlerde sadece işine yarardıMerhaba hayırlı cumalar kızlar tüm hayırlı dualarımız kabul olsun. Bana adetliyken gel diyen doktor izinliymiş diğer doktorda hormon testi istemedi klomene başlarız olmadı demişti diğer doktor
İnşallah bir şey yoktur canım dur bakalım Rabbimin izniyle mübarek günde geçer gider normale döner inşallahRahimde Polip ve Hamilelik
- RAHİMDE POLİP
- Adet kanamasının normalden çok olması
- Anormal vajinal kanamalar (duştan veya cinsel ilişkiden sonra, menopoza giren kadınlarda veya iki adet arasında kanama olması)
- Beyaz veya sarı renkte mukus akıntısı, lökore
Rahim içindeki polip, fallopi tüpüne yakın bir bölgede, yani rahim ağzında ortaya çıkarsa tüpün açıldığı kanalın ucunun tıkanmasına neden olabilir. Bu durumda hamile kalmakta zorluk yaşanacak
Söyledim canım ben de pko olduğunu söyledi doktor bey hormon testine bakıp klomen başlayalım olmazsa dedi dedim yok erken daha dedi hem nerden biliyorsun belki eşinden olmayacak dediler
Canım duydum ama nedir ne değildir hiçbir fikrim yoktu şimdi senin yazdıklarını okuyunca biraz bilgim oldu. Doktorun bu konuda seni bilgilendirdi mi ? Polip olup olmadığı nasıl anlaşılıyor. Kist gibi bir şeyse ultrasonla gorunur belki.
İnşallah bir şey yoktur canım dur bakalım Rabbimin izniyle mübarek günde geçer gider normale döner inşallah
Hayırlı cumalar canım benimcanım sen daha yeni mi deniyorsun ondan mı acaba ki obur doktora ne zaman denk gelebilirsin
görünmüyormus canım adetin 3. günü gidip rahim içi kalınlık devam ederse bakılacak galiba
amin bitanem amin. hayırlı cumalar bu arada
canım sen daha yeni mi deniyorsun ondan mı acaba ki obur doktora ne zaman denk gelebilirsin
görünmüyormus canım adetin 3. günü gidip rahim içi kalınlık devam ederse bakılacak galiba
amin bitanem amin. hayırlı cumalar bu arada[/ Nasip olursa haftaya bir daha gideceğim canım