• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nehirnil111 nehirnil111 A asitane161719 B bep

kızlar rahim ici kalınlıgım gecmezse parça alınabilirmiş.

Canım epeydir yazamadım ara ara okudum yazılarınızı çok yoğundum son bir haftadır. Öncelikle geçmiş olsun. Parçayı incelemek için alacaklar değil mi ? Saraçoğlu nun rahmin incelmesi için önerdiği kür vardı. Adını şimdi hatırlayamadım onu bir arastirsan ? Belki işe yarardi hiç belli olmaz . Bir de çok sıkıntı stres yapmıyorsun değil mi ?Malum birçok olumsuz meselenin başlıca sebebi stres .

Merhaba hayırlı cumalar kızlar tüm hayırlı dualarımız kabul olsun. Bana adetliyken gel diyen doktor izinliymiş diğer doktorda hormon testi istemedi :( klomene başlarız olmadı demişti diğer doktor

Merhaba hayırlı cumalar kızlar tüm hayırlı dualarımız kabul olsun. Bana adetliyken gel diyen doktor izinliymiş diğer doktorda hormon testi istemedi :KK43: klomene başlarız olmadı demişti diğer doktor

agzınla istesen canım hormon testi istiyorum diye klomen i de söyle gercekten biz söylemesssek onlar hicbirsey soylemiyor

Canım epeydir yazamadım ara ara okudum yazılarınızı çok yoğundum son bir haftadır. Öncelikle geçmiş olsun. Parçayı incelemek için alacaklar değil mi ? Saraçoğlu nun rahmin incelmesi için önerdiği kür vardı. Adını şimdi hatırlayamadım onu bir arastirsan ? Belki işe yarardi hiç belli olmaz . Bir de çok sıkıntı stres yapmıyorsun değil mi ?Malum birçok olumsuz meselenin başlıca sebebi stres .

canım polip de olabilirmiş bir bilgin varmı bununda ilgili

• RAHİMDE POLİP

• Adet kanamasının normalden çok olması
  • Anormal vajinal kanamalar (duştan veya cinsel ilişkiden sonra, menopoza giren kadınlarda veya iki adet arasında kanama olması)
  • Beyaz veya sarı renkte mukus akıntısı, lökore
Rahimde Polip ve Hamilelik
Rahim içindeki polip, fallopi tüpüne yakın bir bölgede, yani rahim ağzında ortaya çıkarsa tüpün açıldığı kanalın ucunun tıkanmasına neden olabilir. Bu durumda hamile kalmakta zorluk yaşanacak

agzınla istesen canım hormon testi istiyorum diye klomen i de söyle gercekten biz söylemesssek onlar hicbirsey soylemiyor
Söyledim canım ben de pko olduğunu söyledi doktor bey hormon testine bakıp klomen başlayalım olmazsa dedi dedim yok erken daha dedi hem nerden biliyorsun belki eşinden olmayacak dediler :(

• RAHİMDE POLİP

• Anormal vajinal kanamalar (duştan veya cinsel ilişkiden sonra, menopoza giren kadınlarda veya iki adet arasında kanama olması)
Rahim içindeki polip, fallopi tüpüne yakın bir bölgede, yani rahim ağzında ortaya çıkarsa tüpün açıldığı kanalın ucunun tıkanmasına neden olabilir. Bu durumda hamile kalmakta zorluk yaşanacak

Canım duydum ama nedir ne değildir hiçbir fikrim yoktu şimdi senin yazdıklarını okuyunca biraz bilgim oldu. Doktorun bu konuda seni bilgilendirdi mi ? Polip olup olmadığı nasıl anlaşılıyor. Kist gibi bir şeyse ultrasonla gorunur belki.

Merhaba hayırlı cumalar kızlar tüm hayırlı dualarımız kabul olsun. Bana adetliyken gel diyen doktor izinliymiş diğer doktorda hormon testi istemedi :KK43: klomene başlarız olmadı demişti diğer doktor
Hormon testini yaptır canım hormonların durumunu öğrenmeden de bir şey yapmak çok sağlıklı olmuyor ama klomene başlamak için gerek yoktur yumurtlamaya yönelik zaten klomen yani başka kürlerde sadece işine yarardı :KK51:

• RAHİMDE POLİP

İnşallah bir şey yoktur canım dur bakalım Rabbimin izniyle mübarek günde geçer gider normale döner inşallah :KK200:

Söyledim canım ben de pko olduğunu söyledi doktor bey hormon testine bakıp klomen başlayalım olmazsa dedi dedim yok erken daha dedi hem nerden biliyorsun belki eşinden olmayacak dediler :KK43:

canım sen daha yeni mi deniyorsun ondan mı acaba ki obur doktora ne zaman denk gelebilirsin

Canım duydum ama nedir ne değildir hiçbir fikrim yoktu şimdi senin yazdıklarını okuyunca biraz bilgim oldu. Doktorun bu konuda seni bilgilendirdi mi ? Polip olup olmadığı nasıl anlaşılıyor. Kist gibi bir şeyse ultrasonla gorunur belki.

görünmüyormus canım adetin 3. günü gidip rahim içi kalınlık devam ederse bakılacak galiba

İnşallah bir şey yoktur canım dur bakalım Rabbimin izniyle mübarek günde geçer gider normale döner inşallah :KK200:

amin bitanem amin. hayırlı cumalar bu arada

Back