- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Bende pkoluyum kizlar.suan 4aylik bi oglum var cok sukur Rabbime...asla ilacsiz adet goremem tarlusal icmeden.klomen ise yaramadi.yumurtalar buyumedi.2kere asilama oldum olmadi.ilk tup bebek denememizde Rabbim verdi cok skur.hepinize versin ins..sakin pkoyum diye uzulmeyin daha sevinin yumurtamiz bol
Allah bağışlasın canım benim ne güzel. bende yumurta büyümedi bi kere 1 tane büyüdü canım
Saol cnm tesekurler.ins yakin zamanda nasib olur sanada
Yanlis bilgi vermiyorsam eger ovu testleri yumrtanin catlayacagina iliskin bikgiyi veriyor yani catlamaya yakinken lh artiyor ve idrarda koyulasiyor ama catladigi konusunda kesin bilgi vermiyorGünaydın kızlar nasılsınız? Size bi sorum olacak. Biz pco'lular bi ay içerisinde hiç yumurtlamayabiliyor muyuzdur acaba? Yani Ovulasyon testi aşırı koyulaşmıyor benim, 2 aydır bu böyle hafif koyulaşıyo, sonra tekrar açılıyo (14-18.günler arası bi gün) O günleri hep değerlendirdik ama 2 aydır hamile kalamadım. Bu üçüncü ay, yine 17. günde hafif koyulaştı sonra tekrar açıldı. LH yeterince artmayıp yumurtlama hiç olmuyor olabilir mi acabaBu ay testim bi de 9. günde koyulaştı baya ama o neydi hiç anlamadım zaten. Yani özetle yumurtlama olmadan adet olunabilir mi bilginiz var mı?
Nasılsın canım kanaman durdu muamin canım benim cumlemize nasipse
Aynen canım silikleşmeye başlıyor öyle anlaşılıyor ama artık çatladı mı yoksa ne oldu tam anlaşılmıyor orada haklısınYanlis bilgi vermiyorsam eger ovu testleri yumrtanin catlayacagina iliskin bikgiyi veriyor yani catlamaya yakinken lh artiyor ve idrarda koyulasiyor ama catladigi konusunda kesin bilgi vermiyor
Nasılsın canım kanaman durdu mu
Kızlar soğan kürü yapacağımı söylemiştim bugün 10.gün ve bayağı akıntı gelmeye başladı bakalım inşallah kistleri atıyordur5 gün daha yapıp küre son vereceğim sonra her ay yumurtlamaya kadar aslan pençesiyle hayıt tohumu çayı içmeyi planlıyorum
Olsun en azından düzene koyacak canımdurdu canım hamd olsun ferahlık var gercektentabi ilaç bitince yine olucam bakalım nasipse
harikasın yaaa
Olsun en azından düzene koyacak canım
Bakalım canım yumurtlama haftam diye takvim gösteriyor ama ovülasyon aşırı silik geç mi yumurtlayacağım yoksa soğan suyu engelliyor mu bilmiyorum neyse inşallah temizlesin de rahmi falan bir daha ki ay bakarız
Kız kardeşim soracaktı daha soramadı canım yadoktor tahlile ne dedi
Kız kardeşim soracaktı daha soramadı canım ya
Merhaba bizde bebek istiyoruz 6 ay oldu pco varmış malesef gecem defa muayene ye gıttıhıö de yumurtam yeni catlamış demistı doktor 18. Günü catlıyormus.ama tutmadı adet oldum. Bu ay İncir kürüne başladım gelişmeleri beklıyorum ınsallah Rabbim isteyen herkese nasip eder
Eki Görüntüle 2189042 kizlar çok silik ikinci çizgiyi görevininiz var mı yoksa ben mi yanılıyorum
Emin olmak iÇin sabah tekrar yap canım
Daha test alamadım canım malesef gün içerisinde gidip alacamtekrar yaptın mı canımm
canım nasılsın iyimisin
Daha test alamadım canım malesef gün içerisinde gidip alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?