Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende pkoluyum kizlar.suan 4aylik bi oglum var cok sukur Rabbime...asla ilacsiz adet goremem tarlusal icmeden.klomen ise yaramadi.yumurtalar buyumedi.2kere asilama oldum olmadi.ilk tup bebek denememizde Rabbim verdi cok skur.hepinize versin ins..sakin pkoyum diye uzulmeyin daha sevinin yumurtamiz bol

Allah bağışlasın canım benim ne güzel. bende yumurta büyümedi bi kere 1 tane büyüdü canım

Yanlis bilgi vermiyorsam eger ovu testleri yumrtanin catlayacagina iliskin bikgiyi veriyor yani catlamaya yakinken lh artiyor ve idrarda koyulasiyor ama catladigi konusunda kesin bilgi vermiyor

Kızlar soğan kürü yapacağımı söylemiştim bugün 10.gün ve bayağı akıntı gelmeye başladı bakalım inşallah kistleri atıyordur 5 gün daha yapıp küre son vereceğim sonra her ay yumurtlamaya kadar aslan pençesiyle hayıt tohumu çayı içmeyi planlıyorum

Yanlis bilgi vermiyorsam eger ovu testleri yumrtanin catlayacagina iliskin bikgiyi veriyor yani catlamaya yakinken lh artiyor ve idrarda koyulasiyor ama catladigi konusunda kesin bilgi vermiyor
Aynen canım silikleşmeye başlıyor öyle anlaşılıyor ama artık çatladı mı yoksa ne oldu tam anlaşılmıyor orada haklısın

Nasılsın canım kanaman durdu mu

durdu canım hamd olsun ferahlık var gercekten tabi ilaç bitince yine olucam bakalım nasipse

harikasın yaaa

durdu canım hamd olsun ferahlık var gercekten tabi ilaç bitince yine olucam bakalım nasipse

harikasın yaaa
Olsun en azından düzene koyacak canım

Bakalım canım yumurtlama haftam diye takvim gösteriyor ama ovülasyon aşırı silik geç mi yumurtlayacağım yoksa soğan suyu engelliyor mu bilmiyorum neyse inşallah temizlesin de rahmi falan bir daha ki ay bakarız

Merhaba bizde bebek istiyoruz 6 ay oldu pco varmış malesef gecem defa muayene ye gıttıhıö de yumurtam yeni catlamış demistı doktor 18. Günü catlıyormus.ama tutmadı adet oldum. Bu ay İncir kürüne başladım gelişmeleri beklıyorum ınsallah Rabbim isteyen herkese nasip eder

amin canım hoşgeldin. pco da bayagı yaygınmıs bunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…