- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Merhaba kızlar bende pcosum. Rahmim biraz küçük. Bu ay Klomen kullandım 2 tane 5 'ün boyunca geçen hafta perşembe catlatma iğnesi oldum beklemedeyim. Ama belirtim yok bakalım Allah inşallah hayırlısıyla nasip eder. Siz neler yapiosunuz
inşallah canım. Ben 6 yıldır falan biliodum Pcos olduğumu 1 yılı askindirda doğal yolla ugrasiyoduk ama nasip olmadi insallah bu ay nasip olurMerhaba canım inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın . Bende de pcos varmış . Ama henüz ilaç tedavisine başlamadım ben. Soğan kürü kullandım bu ay sadece. Birkaç ay daha beklemek istiyorum tedavi için.
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin. O güzel haber bu ay haneni sevindirsin inşallah . Benim de ikinci ayım denemede. O yüzden biraz bekleyeyim dedim. Pcos olduğumu adet gecikmesi şikayetiyle doktora gittiğimde öğrendim . Açıkçası teşhisten de emin değilim. Çünkü ultrasonda pco gorunumu yok. Tüylenme kilo gibi sikayetlerim yok. Hormon testi de yapmadı doktorum diğer kan degerlerim de normal. Direkt pcos demesi şüphe uyandırdı biraz. Sana nasıl teşhis koydular canım ?Insall
inşallah canım. Ben 6 yıldır falan biliodum Pcos olduğumu 1 yılı askindirda doğal yolla ugrasiyoduk ama nasip olmadi insallah bu ay nasip olur
Inşallah canım saol güzel duan icinİnşallah canım Allah gönlüne göre versin. O güzel haber bu ay haneni sevindirsin inşallah . Benim de ikinci ayım denemede. O yüzden biraz bekleyeyim dedim. Pcos olduğumu adet gecikmesi şikayetiyle doktora gittiğimde öğrendim . Açıkçası teşhisten de emin değilim. Çünkü ultrasonda pco gorunumu yok. Tüylenme kilo gibi sikayetlerim yok. Hormon testi de yapmadı doktorum diğer kan degerlerim de normal. Direkt pcos demesi şüphe uyandırdı biraz. Sana nasıl teşhis koydular canım ?
Inşallah canım saol güzel duan icindaha çok Yeni tabi bekleyebilirsin tedavi için. Benim âdetlerim çok düzensiz bir kaç doktora gittim ozamanlar hepsi inci diziliminde görüntü var dedi. Sonra hormon tahlilleri yapıldı fsh lh dengesiz çıktı. Uzun süre doğum kontrol hapı kullandım o şekilde düzene giriyordu. Evlenince bıraktım hapı. Şimdi de bebis için uğraşıyoruz canım. Soğan kuru denedim normalde gelmeyen adet 2 ayda. 18. Gün geldi. Ama hamilelik acısından nasip olmadı.
Inşallah canım. Olmadı başka bi doktora görün. Kan tahlillerinde problem varsa uygun tedavi başlanması gerekiyor diye biliyorum çünkü e2 dusukse ona gore prolaktin yüksekse ona gore gebelik için tedavi planı çiziliyor. Bir de doktora gebelik istedigini soylemediysen belki o yuzden de onemsememistirCanım sana hormon testi yapılmış yine. Doktor regl olduğumu bildiği halde çağırması beni hormon testi icin. Belki bende de öyle bir dengesizlik var ama teyit edemedim işte durumumu. Soğan kürü bende işe yaramadı sanki ya bu ay denedim döngünün 37.gunu regl olmadım. Gebelik testi yaptım negatif. Bekliyorum öyle . Senin beklediğine değsin inşallah bu ay canım
Inşallah canım. Olmadı başka bi doktora görün. Kan tahlillerinde problem varsa uygun tedavi başlanması gerekiyor diye biliyorum çünkü e2 dusukse ona gore prolaktin yüksekse ona gore gebelik için tedavi planı çiziliyor. Bir de doktora gebelik istedigini soylemediysen belki o yuzden de onemsememistir
Aaa bebişin mi var Allah bağışlasın Allah uzun ömür versin. Daha iyi olcak gibi yeni bir hekim. Benim Allah verirse ilk bebişim olcakCanım prolaktin yüksektir bence 10 aylık bir bebeğim var emziriyorum doktora cocuk fikrini değerlendireceğim dedim korunacaksan doğum kontrol hapı kullan çocuk istiyorsan kullanma ama hemen hamile kalamazsın dedi tedavi için çağırmadı yani. Yeni bir doktora görünmek en mantıklısı olacak
Aaa bebişin mi var Allah bağışlasın Allah uzun ömür versin. Daha iyi olcak gibi yeni bir hekim. Benim Allah verirse ilk bebişim olcak
Allah razı olsun canım . Hayırlısı ise en tez zamanda kucağını doldursun güzel Allah'ım. İnan bana en ama en önemlisi hayırlı olması. Hayırsız olacaksa yolunu gözlemek kat kat daha iyi.
Insallah canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Tutmadı galiba hala olmadım çünkü. Neyse bekleyeyim birkaç gun daha. Döngünün 37.gunu bugün canim
Insall
inşallah canım. Ben 6 yıldır falan biliodum Pcos olduğumu 1 yılı askindirda doğal yolla ugrasiyoduk ama nasip olmadi insallah bu ay nasip olur
Allah razı olsun canım . Hayırlısı ise en tez zamanda kucağını doldursun güzel Allah'ım. İnan bana en ama en önemlisi hayırlı olması. Hayırsız olacaksa yolunu gözlemek kat kat daha iyi.
cennetyarim canim nasılsın ? Testi tekrar ettim bugün. Öyle bir sonuç belirdi ki ne var diyebilirim ne de yok. Biraz daha bekleyip tekrar yapicam inşallah .
aaaa ciddimisinnnnn
canım ıkıncı cızgı var mı pek gorunmuyor da netten
Canım gölge gibi oyle belirsiz ki... Arada bıraktı beni. Dunku testte gölge bile olsa hicbir şey cikmamisti. Bunu sabah yaptım bugun. İlk beş dakika içinde bir gölge oluştu ama belirginlesmedi. O yuzden ne sevinebildim ne de uzulebildim. Kaldım arada.
canım bence erken biraz kuzum ne dedik hayırlısı... Veren de Alan da ALLAH ... o yuzden hıc uzulmucez .
Haklısın canım sabirsizim biraz elimdeki son testi de kullanayim da aklimda kalmasin dedim. Boylece artık beklemekten başka yol bırakmadım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?