• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin benim gibi değil aslında öyle sürekli gecikmelerin yok hatta 30 dan erken olduğun dönemler de var öyle hatırlıyorum o_O

2 kere bi
Senin benim gibi değil aslında öyle sürekli gecikmelerin yok hatta 30 dan erken olduğun dönemler de var öyle hatırlıyorum o_O

simdi hesapladım yine takvimime bakıp gecen yıl haziran - agustos arası olmusum tam 68 gün

O yüzden dikkatimi çekti yoksa ben mesela geçen ay 30 da olsun ondan önce 44 oldum öncesinde 30-33 gibiydi bu yüzden 44 olsam şaşırmam üzülürüm ama :KK14:

simdi sende haftaya cumayı bekliyosun bende. bende o gune kadar olmazsam kadın doktoruna gidip vajinal ultrason yaptırmayı dusunuyorum hamilelik tam 28 günlük oluyor yani 4 haftalık tabi eger catlatma ignesi ile hamile kaldıysam

gerci bi doktoru izledim simdi 5 haftalıkken vajinal ultrasonda gorunuyomus

Evet canim görünür. Ama vajinal ultrasonu gebelikte onermeyenler de var. Düşüğe yol açtığı söyleniyor sakıncası yok diyen de var. İnşallah hayırlı zamanda bebişin seni bulur da bu konulara geçersin ☺️

Aynı bende öyle bide hani ufak miğdem bulansın Can'ım bişi çeksin eşim hemen bişi mi var yoksa diye seviniyor gibi oluyor o Zaman ben daha çok üzülüyorum dediğin gibi kolay değil inşallah yakın Zaman da Allah nasip eder bizlere
Benim eşim de öyle, ne yapıcaz böyle bilmiyorum.

evet insan üzülüyor obur ay calısmalara gec baslıyorsun hemde gercekten duzensiz bir durum
Gerçekten öyle canım hamile değilsek erkenden regli olsak :KK51:
simdi sende haftaya cumayı bekliyosun bende. bende o gune kadar olmazsam kadın doktoruna gidip vajinal ultrason yaptırmayı dusunuyorum hamilelik tam 28 günlük oluyor yani 4 haftalık tabi eger catlatma ignesi ile hamile kaldıysam

Bence gitmeden kan testi yaptırmalısın belki de hamilesin :KK76:

Back