- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Senin benim gibi değil aslında öyle sürekli gecikmelerin yok hatta 30 dan erken olduğun dönemler de var öyle hatırlıyorum
Senin benim gibi değil aslında öyle sürekli gecikmelerin yok hatta 30 dan erken olduğun dönemler de var öyle hatırlıyorum
2 kere şuan ki tarihi aşmışsın sadece yani umutlandırmak istemem ama inşallah hamilesindir canım ya
2 kere bi
simdi hesapladım yine takvimime bakıp gecen yıl haziran - agustos arası olmusum tam 68 gün
amin cnm aminnnnnn
68 gün mü gecikme olmuş yani anlamadımyaz dönemine geçişler de olabilir aama artık yazdayız bahar geçişi de değil ki etkilendin diyeyim ilaç kullandın mı bu ay beni mesela acayip geciktiriyor
68 gün mü gecikme olmuş yani anlamadımyaz dönemine geçişler de olabilir aama artık yazdayız bahar geçişi de değil ki etkilendin diyeyim ilaç kullandın mı bu ay beni mesela acayip geciktiriyor
Önceden daha uzunmuş demek ki bu sevindirici ama aylardır düzenli oluyorsun bak bende mesela tutmadım ama çok uzun dönemlerim vardı olmadığımyani temmuzda olmamısım hazirannın 25 inde olup 68 gun sonra olmusum bidaha
İlaç hem de etkili bir ilaç canım belli olmaz tabi ki Allah şifa versin inşallahzaten antidepresan iciyorum ama düşük ama sonucta her ay iciyordum yani
O yüzden dikkatimi çekti yoksa ben mesela geçen ay 30 da olsun ondan önce 44 oldum öncesinde 30-33 gibiydi bu yüzden 44 olsam şaşırmam üzülürüm amasuan son 3 aydır oldugum adet tarihinin üstüne cıktım
O yüzden dikkatimi çekti yoksa ben mesela geçen ay 30 da olsun ondan önce 44 oldum öncesinde 30-33 gibiydi bu yüzden 44 olsam şaşırmam üzülürüm ama
O yüzden dikkatimi çekti yoksa ben mesela geçen ay 30 da olsun ondan önce 44 oldum öncesinde 30-33 gibiydi bu yüzden 44 olsam şaşırmam üzülürüm ama
safak 20 yani
gerci bi doktoru izledim simdi 5 haftalıkken vajinal ultrasonda gorunuyomus
Benim eşim de öyle, ne yapıcaz böyle bilmiyorum.Aynı bende öyle bide hani ufak miğdem bulansın Can'ım bişi çeksin eşim hemen bişi mi var yoksa diye seviniyor gibi oluyor o Zaman ben daha çok üzülüyorum dediğin gibi kolay değil inşallah yakın Zaman da Allah nasip eder bizlere
Gerçekten öyle canım hamile değilsek erkenden regli olsakevet insan üzülüyor obur ay calısmalara gec baslıyorsun hemde gercekten duzensiz bir durum
simdi sende haftaya cumayı bekliyosun bende. bende o gune kadar olmazsam kadın doktoruna gidip vajinal ultrason yaptırmayı dusunuyorum hamilelik tam 28 günlük oluyor yani 4 haftalık tabi eger catlatma ignesi ile hamile kaldıysam
Gerçekten öyle canım hamile değilsek erkenden regli olsak
Bence gitmeden kan testi yaptırmalısın belki de hamilesin
Benim eşim de öyle, ne yapıcaz böyle bilmiyorum.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım bende çok meraktayım senin içinagzınızdan bal damlasın su adet oldugum günlere bakıyorum da o kdr düzensiz ki o beni cok geri cekiyor işte
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım bende çok meraktayım senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?