• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı Günler canım. Düzensizlik olunca malesef böyle beklemek zorunda kaliyoruz. Aşağı yukarı adetinin en geç geleceği zamani tahmin ediyorsundur. O zamana kadar sabret bence. Gevelik varsa bile (inşallah) gec öğrenmek daha iyi. Kimyasal vs riski oluşuyor erken ögrenince

aynen canım o yuzden bende sabretmeye calısıyorum :dua: adet düzenim genelde 30-33 arası ama 45 gunde dahi oldugu oldu bi ay

Belirti fln varmı canım

en ufak bişey yok canım

Harika tabi inşallah hamilesindir canım yoksa ne kadar erken olursak o kadar iyi en azından hemen diğer ay döngüsü başlamış olur :KK48:

amiiinnnnnnnn evet aynen degilsem hamile zaten adet olamadıgıma üzülüyorum

Arkadaşlar;
Bende önümüzdeki adette KLOMEN Tb başlıyorum. Bakalım yumurtalıklarım Klomen'e cevap verecek mi? Yoksa Klomen'e direnç mi gösterecek? Eğer öyle olursa hormon iğnesi kullanılacak.

aynen canım o yuzden bende sabretmeye calısıyorum :dua: adet düzenim genelde 30-33 arası ama 45 gunde dahi oldugu oldu bi ay

en ufak bişey yok canım

amiiinnnnnnnn evet aynen degilsem hamile zaten adet olamadıgıma üzülüyorum
İnşallah bebeğin seninledir de bu gecikme ondandır canım :KK15:Bende regliden sonra soğan suyu yapmayı düşünüyorum 15 gün en azından kistleri temizler belki :KK51:

İnşallah bebeğin seninledir de bu gecikme ondandır canım :KK15:Bende regliden sonra soğan suyu yapmayı düşünüyorum 15 gün en azından kistleri temizler belki :KK51:

Soğan kurunu ben deniyorum su anda 11.gün bugun. Değil iceriyi temizlemek olağan akintimi bile azalttı. Sadece bekledigimden erken yumurtladım yani inşallah yumurtlamışımdır. 4 gündür ovu testlerimde çizgilerin koyuluklari birbirine çok yakın. Herhalde pco etkisi. Lh hormonu bu ayda gebeliğe engel olacak sanirim

Soğan kurunu ben deniyorum su anda 11.gün bugun. Değil iceriyi temizlemek olağan akintimi bile azalttı. Sadece bekledigimden erken yumurtladım yani inşallah yumurtlamışımdır. 4 gündür ovu testlerimde çizgilerin koyuluklari birbirine çok yakın. Herhalde pco etkisi. Lh hormonu bu ayda gebeliğe engel olacak sanirim
Benimde bu ay testler yalan oldu bir kere koyuya yakın yakaladım sonraki gün hemen silikleşti bu hafta da salıdan beri koyulaşmaya yakın çıkıyor ama koyulaşmıyor öyle kalıyor haftaya regli dönemine giriyorum bu kadar geç yumurtlama olmaz gibi en azından bende tutmuyor :KK43:Sen gün aşırı değerlendir testlerle çözemiyoruz biz canım :KK15:Soğan işe yaramıyor mu diyorsun :KK51:

varya Rabbim isterse tüm engelleri kaldırır biz aslında cok kuruntu yapıyoruz canım

Benimde bu ay testler yalan oldu bir kere koyuya yakın yakaladım sonraki gün hemen silikleşti bu hafta da salıdan beri koyulaşmaya yakın çıkıyor ama koyulaşmıyor öyle kalıyor haftaya regli dönemine giriyorum bu kadar geç yumurtlama olmaz gibi en azından bende tutmuyor :KK43:Sen gün aşırı değerlendir testlerle çözemiyoruz biz canım :KK15:Soğan işe yaramıyor mu diyorsun :KK51:

Soğan kürü kistlere iyi diyorlar kimisinde lekelenme dahi olmuş. Benim normal akintilarim bile yok nerdeyse. Kuruluk var. Sebebi sogan kürü mu baska bir sey mi bilmiyorum. Onun dışında adeti biraz öne cekecek bu ay. Bekledigimden önce gerçekleşti yumurtlama. Bu da benim için büyük bir adim. Gecen ay dongum 44 gun sürdü. Bu ay 36 günde bekliyorum inşallah ☺️

Soğan kürü kistlere iyi diyorlar kimisinde lekelenme dahi olmuş. Benim normal akintilarim bile yok nerdeyse. Kuruluk var. Sebebi sogan kürü mu baska bir sey mi bilmiyorum. Onun dışında adeti biraz öne cekecek bu ay. Bekledigimden önce gerçekleşti yumurtlama. Bu da benim için büyük bir adim. Gecen ay dongum 44 gun sürdü. Bu ay 36 günde bekliyorum inşallah ☺️

ay benimde 44 gün sürerse hamile degilsem korkuyorum cok

varya Rabbim isterse tüm engelleri kaldırır biz aslında cok kuruntu yapıyoruz canım

Amenna.. Ben kendimi bildim bileli düzensizim Bir kere nasip etti Mevlam dilerse yine eder. Her seyin bir zamani var ayrica. O yüzden elimden geleni yapip olabildiğince sabırlı kalmaya çalışıyorum.☺️

yumurtlamak ve adet görmek en sevindigim seyler arasında bu aralar :KK200:
Bana da bir anlam ifade edeceğini bilmezdim kaç haftadır yumurtlama aşağı yumurtlama yukarı yapıyorum :KK70:

Buda düzene koyduğunu gösterir canım hadi inşallah :dua:

Back