Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Muhtemelen ultrasonda pco gorunumu yoktu ondan test istememiş olabilir. Ben de sözde doktora gittim. tahlil sonucumdan bile haberim yok. Adam direkt PCo deyince unutmuşum almayi
Pco senin yapın göz rengin gibi değiştiremezsin ama dedi yani görmüş olmalı 2015 kan sonuçlarıma baktı bilgisayarından iyiymiş o zamanda dedi 3 senede ne değişir kim bilir Tahlil sonucunu netten görebilirsin canım barkodun varsa bazı hastanelerde barkoda da gerek olmuyor tc ile görüyorsun bir dene önemli kan sonuçları

Denedim canım barkod numarasını bulamadım hastaneyi aradim sagolsunlar ilgilenmediler telefonu suratima kapattılar. Öylece kaldı

Vallahi canım 3 gün yumurtlama görünüyor gibi aradaki farkları çok az sonra silikleşmiş çatlamış inşallah değerlendirseydin o günleri

Son uc tanesi yirmi dört saat içinde yapıldı zaten canım ama siliklesme yok henüz. Catlayamadi sanki yumurta. Neler olup bittigini ay sonunda anlayacağım artik. Sanırım benim çatlama problemim var. Cunkü gecen ay regl cok çok agrili geldi. Yumurtlama döneminden regle kadar agridan öldüm. Yumurta catlamayinca ağrı yaparmış diye okumuştum .

Hiç bilgim yok canım çatlama için havuç suyu öneriyorlar öyle bir kür yapsan olmadı haşlıyorsun suyunu içiyorsun bir zararı yok en azından işe yaramasa da ben ay içinde incir ve havuç kürü yapıyorum mesela sabah akşam aç karnına içiyorum

Havuc ve incir kurunu duydum evet. Regl olursam önümüzdeki ay onu da deneyeyum kısmetse . Dedigin gibi kayip olmaz

Aslında biraz merakliyim bilemiyorum bazen çok umutluyum bazende hic olmayacakmış gibi düşüncelere kapılıyorum ve sürekli burda araştırıyorum

bende oyleyim bazen hıc olmazmıs gibi bazen umut oluyor ama biz inananlara düşen ALLAHtan asla ümit kesmememiz.

işte insan en cok ona üzülüyor
Morelini yuksek tutman lazım işte canım şuan diyet yapıyorum evlendikten sonra kilo aldım baya vermekte güçlük çekiyorum bişey yemem3me rağmen veremiyorum şeker ilacı verdi dr diaformin onu kıllanıyorum şuan midemi çok bulndryr kustugum cok oluyor kontrole gittiğimde mide bulantısı için ilaç yazdı tekrar onu kıllanıyorum nedir çektiğimiz acılar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…