- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Pco senin yapın göz rengin gibi değiştiremezsin ama dedi yani görmüş olmalıMuhtemelen ultrasonda pco gorunumu yoktu ondan test istememiş olabilir. Ben de sözde doktora gittim.tahlil sonucumdan bile haberim yok. Adam direkt PCo deyince unutmuşum almayi
naber kızlar nasılsınız 33. günüm benim
Pco senin yapın göz rengin gibi değiştiremezsin ama dedi yani görmüş olmalı2015 kan sonuçlarıma baktı bilgisayarından iyiymiş o zamanda dedi 3 senede ne değişir kim bilir Tahlil sonucunu netten görebilirsin canım barkodun varsa bazı hastanelerde barkoda da gerek olmuyor tc ile görüyorsun bir dene önemli kan sonuçları
Devlet değil mi gerçekten bakmak olsun diye bakıyorlar doktorların bile ağzından zor cevap alıyorsunDenedim canım barkod numarasını bulamadım hastaneyi aradim sagolsunlar ilgilenmediler telefonu suratima kapattılar. Öylece kaldı
Devlet değil mi gerçekten bakmak olsun diye bakıyorlar doktorların bile ağzından zor cevap alıyorsun
Vallahi canım 3 gün yumurtlama görünüyor gibi aradaki farkları çok az sonra silikleşmiş çatlamış inşallah değerlendirseydin o günleriÖzele gitmistim canim. Sırasıyla ovu testlerim. Anlamadim ben bu yumurta isini
Vallahi canım 3 gün yumurtlama görünüyor gibi aradaki farkları çok az sonra silikleşmiş çatlamış inşallah değerlendirseydin o günleri
Hiç bilgim yok canım çatlama için havuç suyu öneriyorlar öyle bir kür yapsan olmadı haşlıyorsun suyunu içiyorsun bir zararı yok en azından işe yaramasa da ben ay içinde incir ve havuç kürü yapıyorum mesela sabah akşam aç karnına içiyorumSon uc tanesi yirmi dört saat içinde yapıldı zaten canım ama siliklesme yok henüz. Catlayamadi sanki yumurta. Neler olup bittigini ay sonunda anlayacağım artik. Sanırım benim çatlama problemim var. Cunkü gecen ay regl cok çok agrili geldi. Yumurtlama döneminden regle kadar agridan öldüm. Yumurta catlamayinca ağrı yaparmış diye okumuştum .
Çok şükür canım sen nasılsın. Benim de daha 21 hala yumurtlama ile meşgulüm
Devlet değil mi gerçekten bakmak olsun diye bakıyorlar doktorların bile ağzından zor cevap alıyorsun
Anladım canım Rabbim yüzünü güldürsün ınşcanım bu ay klomen ve catlatma ıgnesi kullandım
Iyiyiz çok şükür bekleme surecindeyim daha ben klomenin 2. Günündeyimnaber kızlar nasılsınız 33. günüm benim
Anladım canım Rabbim yüzünü güldürsün ınş
Iyiyiz çok şükür bekleme surecindeyim daha ben klomenin 2. Günündeyim
Hiç bilgim yok canım çatlama için havuç suyu öneriyorlar öyle bir kür yapsan olmadı haşlıyorsun suyunu içiyorsun bir zararı yok en azından işe yaramasa da ben ay içinde incir ve havuç kürü yapıyorum mesela sabah akşam aç karnına içiyorum
Aslında biraz merakliyim bilemiyorum bazen çok umutluyum bazende hic olmayacakmış gibi düşüncelere kapılıyorum ve sürekli burda araştırıyorumamin canım
o bile insana iyi geliyor dimi
Aslında biraz merakliyim bilemiyorum bazen çok umutluyum bazende hic olmayacakmış gibi düşüncelere kapılıyorum ve sürekli burda araştırıyorum
Kesinlikle canımbende oyleyim bazen hıc olmazmıs gibi bazen umut oluyor ama biz inananlara düşen ALLAHtan asla ümit kesmememiz.
Bende öyleyim adet olamıyorum ilaç ile olabiliyorumkızlar ben suan hamile degilsem adet olamıyorum yine ona üzülüyorum
Bende öyleyim adet olamıyorum ilaç ile olabiliyorum
Morelini yuksek tutman lazım işte canım şuan diyet yapıyorum evlendikten sonra kilo aldım baya vermekte güçlük çekiyorum bişey yemem3me rağmen veremiyorum şeker ilacı verdi dr diaformin onu kıllanıyorum şuan midemi çok bulndryr kustugum cok oluyor kontrole gittiğimde mide bulantısı için ilaç yazdı tekrar onu kıllanıyorum nedir çektiğimiz acılar bilmiyorumişte insan en cok ona üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?