- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Evet doğal yolla. Doktorda şaşırmıştı. Çoğul gebeliklerde düşük riski fazla oluyo dedi doktorum. Birazdan son kontrolum yapilcak
evet canım cogul gebelıklerde oyle ama 3 tane olması ilginç cidden ahirette seni belki 3 bebek bekler
Evet bu dunyada yiyecek ekmekleri yokmuş. Öbür dünyada onlari görürüm insallah. Onlar benim ilk bebeklerimdi
canım içinde bir burukluk vardır muhtemelen suan benim bile oldu burdan ama hamile kalabiliyorsun ya bu da cok iyi bişey yenisi gelecek İNŞAALLAH...
Insallah canim korkuyorum biliyosun polikistik overde sıkıntı yaratiyo. Insallah kalabilirim yine yakin zamanda
Ahh kuzum ahhh inat etmeyip bi test yapsan gün saymayız belkide hamilelik icin gün sayarız :)
Ahh kuzum ahhh inat etmeyip bi test yapsan gün saymayız belkide hamilelik icin gün sayarız :)
ne yaptin cnm test yaptinmi. ignelerin nasil oldu yaptirdin herhalde
n
ne yaptin cnm test yaptinmi. ignelerin nasil oldu yaptirdin herhalde
benimde 11. gun beklemedeyim. bende yapmiorum. allah yuzumuzu guldursuncanım ben yaptırdım ya iğnemi 18. günü bugün. adetim geçmeden test yapmayı dusunmuyorum adet olacak gibiyim sanki
ben
benimde 11. gun beklemedeyim. bende yapmiorum. allah yuzumuzu guldursun
ovulasyon tesilti yaptm cnm simdi eve geldim cift cizgi yinebat ın son günleri gecmıyormus cok
Kızlar ben de varım 8 aydır hamile kalmak için çabalıyorum
ovulasyon tesilti yaptm cnm simdi eve geldim cift cizgi yine
Bende geldim arkadaşlar 2.ay denememiz ama bu ay daha dikkatliyim ovülasyon testiyle takip ettim gerçi tam yakalayamadım ucundan mı kaçırdım ya da yumurtam büyümeden mi söndü anlamadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?