Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar benim dün progesteron hormonuna baktılar 26 cikti. Yani kaliteli yumurtlamisim ama 4 olgun yumurtam vardı onun içinde yüksek çıkabilir diyenler oldu(doktorum sadece çok iyi dedi) bakalım haftaya belli olur artik.

çok iyi nazar değmesin canımmm bat ne zman

hiç belirtin olmus muydu
İnan hiç belirtim yoktu hamile değilim diyerek test yapmıştım kopkoyu ikinci çizgiyi görünce inanamadim tekrar test yapmıştım canım. Sadece ayaklarım çok üsudu. Normalde Ocak ayında bile evin içinde çorapsiz gezerim Mayıs ayında çorap üstüne patik üstüne terlik giydim çok sasirmistim

ne kadar güzel bişey ya

ne kadar güzel bişey ya
Maalesef kaybettim canım 22.haftada erken doğumla kaybettim. Klomeni ilk kullandım bütün belirtiler vardı hamileyim diyerek dolaniyordum ama hamile değilmişim. İkinci ayında hiç belirtim yoktu hamileymisim. Belirti çok aramayın kişiden kişiye değişiyor. İlk hamileligimde goguslerimden bildim adetim düzensiz, olunca bilemedim tedavi de olmuyordum sadece şeker hapı kullanmıştım 12 kilo verdim hamile kalmışım öğrendiğimde değerim 340 idi ama onu da kaybettim

Canim merhaba. Bende pco luyum ve ayni senin gibi 1.5 yıldır çocuk için ugrastim. 3 kez ovitrelle çatlama iğnesi vuruldum ama 3u de tutmadi malesef. Bende artık olursa olur olmazsa da takdiri ilahi dedim ve doktora gitmedim hiç. Kış aylarıydı doktora gittiğim zaman. Ve şimdi 2 hafta önce idrar testi yaptim. Bir de ne göreyimm çift çizgi:)) inanamadım hemen kan testi yaptirdim ve emin oldum. 5 haftalık hamileymişim. Şuan düşük tehlikem var malesef ama benden sana tavsiye hiç bir şekilde kafana takma. Stres yaptığında inan olacağı varsa da olmuyor. İnşallah tez zamanda sende çift çizgi görürsün. Bir tavsiye daha doktorunu çok iyi seç

Kızlar merhaba. Benim de sağ tüpte hidrosalpinks çıktı. Sol tupum normal görünüyor şimdilik. Su an kan degerlerim biraz dusuk olduğu için ilaç kullaniyorum değerlerim normale geldiğinde Eylul ayında laparoskopi olacağım ve aldıracağım sağ tüpü. Sonra sol tuple yola devam inşallah

canım bide su yonden dusun hamile kalabildin bir kez bu iyi bişey

canım çok iyi lütfen durumundan bizi haberdar et

canım cok gecmıs olsun hidrosalpinks nedir

Carsambaya gerek kalmadi. Dusuk yaptim ve ogrendimki ikiz degil üçüzmüş bebeklerim. Beni erken terkettiler cok uzgunum allah isteyen herkese nasip etsin

canım beniiiiiiiiimmmmmmmmmm coook gecmıs olsun Allahım ahirette kavustursun. birdaha olur nasipse kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…