- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Amin canım isteyen herkesicanım cok yenisin daha Allah cok bekletmesin . bi sorun falan varmı
Hoşbuldum
Amin canım isteyen herkesiBen ergenlikten beri pco rahatsızlığıyla uğraşıyorum canım yıllarca doğum kontrol hapı kullandım tüylenme ve adet düzensizliği vardı sonra evlendim kilo aldım falan geri 10 kilo verdim reglilerim düzene girdi yani yılda 3 kere falan 40 günü buluyor ama genelde 30-33-35 gibi geliyor hemen hemen 3 senelik evliyim 2,5 senedir doğum kontrol hapı kullanmıyorum Doktora geçen ay gittim regli 3.günü iyi görünüyor dedi kan testi de istemedi 3 sene önce ki testlerinde iyi çıkmış zaten dedi 3 senede neler değişir ama Sıkıntı yapma kafandan at o esas sorun dedi bakalım olmazsa özele gidebilirim devlette araştırma bile olsa önemsemiyorlar pek 1 sene dene diyorlar iyi de 3 sene korunduk zaten daha niye bekleyeyim
Benimde genelde yapılır yapılmayınca canım sıkıldı açıkcasıcanım adet düzenin aynı bana benziyor bugun mesela 30, gündeyim bekliyorum 33-35-40 öyle oluyor.
herhalde doktor daha ilk kez korunmuyosun onun ıcın bekle demek istemiştir ama kan tahlili istememesi enteresan. ben de devlete gidiyorum kan horman ultrason ne varsa yapılıyor hemde her ay nerdeyse
Benimde genelde yapılır yapılmayınca canım sıkıldı açıkcasıNiye gerek duymadı anlamadım belki kanlarımda değişik durum vardı bu ay tatile denk gelecek bayrama denk gelecek büyük ihtimal reglim aşırı gecikmezse gidemem kaldı diğer aya kardeşim hemşire onun hastanesinde kan verebilirim regli zamanı sonuçları kendim kontrol ederim en azından bir kan verseydim iyiydi Kendi kendime bu ay kürler yaptım tabi pco da ne kadar etki ediyorsa işte Sende durum nedir canım
28 yaşındayım bende geç mi kaldım bilmiyorum ama direk olma ihtimali de var diye korundukkuzum ben 30 yasındayım 8.5 senelik evliyim 2,5 yıldır korunmuyoruz olmadı hem bende pco var mesele bu ay klomen ıle ancak 1 yumurtam oldu hem esimde morfolojı sekıl bozuklugu falan var . Dua ediyorum yasımda geciyor bekliyorum bakalım
28 yaşındayım bende geç mi kaldım bilmiyorum ama direk olma ihtimali de var diye korundukİnşallah canım sende fazla beklemeden evladına kavuşursun Yumurtlama takibi için ayrıca gidiliyor değil mi çalıştığım için sıkıntı işte sürekli izin alamıyorum cumartesi çalışan özel yer bulmalıyım galiba Eşine de Rabbim kolaylık versin bazı şeyler var belki biliyorsundur ama keçi boynuzu özü birebir erkekler için diyorlar
Aynen öyle canım sabır ve dua aslında her şeyin çaresicanım beni doktor bi adetin 3. günü bi 12, güünü civarları cagırıyor sımdılık o kadar yani ayda 2 kere falan gidiyorum..
amin canım amin... bakalım adet olacakmıyım olursa ne zaman olucam falan filan :) Allah a teslim olmak sart her anlamda
Aynen öyle canım sabır ve dua aslında her şeyin çaresiİnşallah bebişin seninledir
Genelde belirtiler psikolojik oluyormuş canım bir çoğu da zaten ilerleyen hamilelik döneminde olacaklar belki ufak tefek vardır ama yormamak en iyisiamin cnm ne kdr degisik bisey heycan vericiii hicbir belirti yok ama bende suan ne mide bulantısı ne agrı ne bişey
Genelde belirtiler psikolojik oluyormuş canım bir çoğu da zaten ilerleyen hamilelik döneminde olacaklar belki ufak tefek vardır ama yormamak en iyisio yüzden içini ferah tut
Hadi inşallah tutmuştur bana da haber ver olur muilk catlatma ignem ablası :))) bakalım ne olacak sende tedavine bak bi yandan
banada aynisini soyledi. 14 agustosta kan testi yaptircm. degisik dusunceler icindeyimMerhaba kızlar. Bende Pkoluyum. İlk çatlatma iğnemi oldum cuma günü. Bugün baktılar çatlamış. Haftaya perşembe kan testi istedi doktor. Çok heyecanlııı. Tabi ki kendin test yapma diye de ekledi. Çift çizgi görürsün yanıltır dedi.
sen önden bir test yapmayı düşünüyor musun? Ben 15 inde falan bir idrar testi yapıcam galiba. Kesin kendime engel olamam.banada aynisini soyledi. 14 agustosta kan testi yaptircm. degisik dusunceler icindeyim
Merhaba kızlar aranızda cylo prognova kullanan varmı
sen önden bir test yapmayı düşünüyor musun? Ben 15 inde falan bir idrar testi yapıcam galiba. Kesin kendime engel olamam.
Merhaba kızlar aranızda cylo prognova kullanan varmı
Evet adet söktürücü ve yumurtaların oluşmasını sağlayıcı 21 drajelik bir ilaç bu ay kullandım tam 5 gun olmuştu kanamam olmadı takı bu sabaha kadar bu ilacı kullanıp hamile kalan bir çok insan varmış merak ediyorum acaba aranızda kullanan oldumuadet sokturucu ve duzenleyici imiş arastıırdıgım kadarı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?