Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
birinciden sonra ikinciside peşpeşe gelebiliyor bende 2 yıldır daha bile uzun oldu deniyorum
Evet öyle olur genelde. Adetin ilk gününden itibaren 10 gün bal çörekotu yap bi sürü yumurtan olur ve hamile kalma şansın artar

Neden bi yumurta? Yumurtaların çok olunca vurulman daha mantıklı değil mi? İnşallah tutarda gerek kalmaz başka şeylere :) haber bekliyorum senden

canım benim doktor klomen de 2 yumurtadan fazlasını istemiyoruz biz dedi anlamadım bende. haber veririm güzel umarım

Âdetlerim düzenlidir genelde canım ama stres olursam direkt etkiliyor gevşeyene kadar inşallah pozitif diye paylaşırım canım

aynen bende adet beklersem hep gec gelebiliyor

15-17-20-21 canım ama zor büyüdüler kolay olmadı canım ve 16.gun bu boya geldiler geç buyuduler

canım iyi büyümüşler MAAŞALLAH özellikle 20-21 mm

Canım ben kılo vermeye calısyorum 1ayda 6 kılo verdım pzrtsı gtcem bı degişiklik varmı dye

Pkolu hanımlara kesinlikle hayit tohumunu tavsiye ediyorum geçen yıl kullandım ve ilk ayımda hamile kaldım 2 buçuk aylıkken dikkatsizligim sonucu düştü bi türlü fırsat bulup tekrar başlayamadım taki bu aya kadar ve Allah'a şükürler olsun yine kullandığım ay hamile kaldım lütfen kimyasal ilaçlar kullanmadan önce hayit tohumunu araştırıp kullanın sonuçta ilaçlar tedavi ederken başka organlara zarar veriyor Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Canim nasil kullandin hangi gunler bende aldim da onumuzdeki ay kullancam insallah regl gunumu baslaniyor

Ben regl olduğumda başladım günde 2 defa sabah aç karna ve gece yatarken birer bardak taze demleyip ictim bi bardak kaynamış suya yarim tatlı kaşığı hayit tohumu atıp ağzı kapalı şekilde 20 dk demlemeye bıraktım sonrada süzüp içtim

Canim ben bekliyorum rahim filmi cekildim bat 10 agustos diyelim pko belli olmaz
Senin nasil canim klomen mi kullanmistin

benimde bat 7 agustos falan eger duzgun olursak tahminen cnm
rahim filmin nasıl cıktı bu arada
klomen kullandım bu ay catlatma ignesi de kullandım

MAAŞŞALLAAH ............ darısı bizlere canım Allah vesile kılıyor birşeyleri

Yeni mi basladin canim klomene ben uc kere klomen ve catlatma ignesi kullandim yumurtalarimda guzel buyudu iki tane vardi ama olmadi ucunde de film temiz cikti canim sükür onumuzdeki ay esimin tahlilleri yenilencek ona gore asilama yapilcak

Aminnnn Rabbim dileyen herkese nasip etsin

Yeni mi basladin canim klomene ben uc kere klomen ve catlatma ignesi kullandim yumurtalarimda guzel buyudu iki tane vardi ama olmadi ucunde de film temiz cikti canim sükür onumuzdeki ay esimin tahlilleri yenilencek ona gore asilama yapilcak

tatlım benimde bu ikinci olacak işte cunku yumurta olayında sorun oluyor . devlet hastanesinde tedavi görüyorum sen nerde goruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…