- 17 Temmuz 2018
- 1.900
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Evet canım aynen mucizemiz o bizimresmen mucize işte 2. ciyi istiyormusun
Evet canım aynen mucizemiz o biziminşallah
Evet öyle olur genelde. Adetin ilk gününden itibaren 10 gün bal çörekotu yap bi sürü yumurtan olur ve hamile kalma şansın artarbirinciden sonra ikinciside peşpeşe gelebiliyor bende 2 yıldır daha bile uzun oldu deniyorum
Evet öyle olur genelde. Adetin ilk gününden itibaren 10 gün bal çörekotu yap bi sürü yumurtan olur ve hamile kalma şansın artar
Aynen Gel git ye canım gün içinde de olur. Aralarda incir havuçta ye faydası çok oluyorbal corekotu nu sabah aksam 1 tatlı kasıgı seklınde mı uyguluyorsun
Aynen Gel git ye canım gün içinde de olur. Aralarda incir havuçta ye faydası çok oluyor
Neden bi yumurta? Yumurtaların çok olunca vurulman daha mantıklı değil mi? İnşallah tutarda gerek kalmaz başka şeylere :) haber bekliyorum sendencanım benim suan mesela 1 yumurta ile çatlatma ignesi vuruldu
Âdetlerim düzenlidir genelde canım ama stres olursam direkt etkiliyor gevşeyene kadar inşallah pozitif diye paylaşırım canımbıze de sonuclarını paylaş adet düzenin ne durumda
15-17-20-21 canım ama zor büyüdüler kolay olmadı canım ve 16.gun bu boya geldiler geç buyudulercanım yumurtaların kac mm idi acaba biliomsn iyi olmus 4 tane MAAŞŞALLAH.
Neden bi yumurta? Yumurtaların çok olunca vurulman daha mantıklı değil mi? İnşallah tutarda gerek kalmaz başka şeylere :) haber bekliyorum senden
Âdetlerim düzenlidir genelde canım ama stres olursam direkt etkiliyor gevşeyene kadar inşallah pozitif diye paylaşırım canım
15-17-20-21 canım ama zor büyüdüler kolay olmadı canım ve 16.gun bu boya geldiler geç buyuduler
canım benim doktor klomen de 2 yumurtadan fazlasını istemiyoruz biz dedi anlamadım bende. haber veririm güzel umarım
Valla inşallah canım hep mutlu haberleri verelim
aynen bende adet beklersem hep gec gelebiliyor
canım iyi büyümüşler MAAŞALLAH özellikle 20-21 mm
Canim ben bekliyorum rahim filmi cekildim bat 10 agustos diyelim pko belli olmazH Hatticeee32
Neic
@HerSey_Guzel_Olucak
Emne77
L Limonagacii06
@Asdfnm
canlar nasılsınız son durumlarınız ne bat lar falan ne zaman bi gelişme varmı haberdar edin bizi
Pkolu hanımlara kesinlikle hayit tohumunu tavsiye ediyorum geçen yıl kullandım ve ilk ayımda hamile kaldım 2 buçuk aylıkken dikkatsizligim sonucu düştü bi türlü fırsat bulup tekrar başlayamadım taki bu aya kadar ve Allah'a şükürler olsun yine kullandığım ay hamile kaldım lütfen kimyasal ilaçlar kullanmadan önce hayit tohumunu araştırıp kullanın sonuçta ilaçlar tedavi ederken başka organlara zarar veriyor Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinArkadaşlar ,
Selamlar herkese. Pco lu bir anne adayıyım . 1.5 seneyi aştı bekliyorum. Klomen kullandım bu ay ancak hiç yumurtam oluşmadı..
Hadi birbirimize bol dua ederek birlikte bir heyecanı paylaşalım. İnsanın halini yine en iyi kendi yaşadıgını yaşayan anlıyor.
PCO lu ve problemli anne adaylarının mucize öykülerini paylaşmalarını rica ediyoruz
Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun
ANNİŞ ADAYLARIMIZ
H Hatticeee32
Canim nasil kullandin hangi gunler bende aldim da onumuzdeki ay kullancam insallah regl gunumu baslaniyorPkolu hanımlara kesinlikle hayit tohumunu tavsiye ediyorum geçen yıl kullandım ve ilk ayımda hamile kaldım 2 buçuk aylıkken dikkatsizligim sonucu düştü bi türlü fırsat bulup tekrar başlayamadım taki bu aya kadar ve Allah'a şükürler olsun yine kullandığım ay hamile kaldım lütfen kimyasal ilaçlar kullanmadan önce hayit tohumunu araştırıp kullanın sonuçta ilaçlar tedavi ederken başka organlara zarar veriyor Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Canim ben bekliyorum rahim filmi cekildim bat 10 agustos diyelim pko belli olmaz
Senin nasil canim klomen mi kullanmistin
Pkolu hanımlara kesinlikle hayit tohumunu tavsiye ediyorum geçen yıl kullandım ve ilk ayımda hamile kaldım 2 buçuk aylıkken dikkatsizligim sonucu düştü bi türlü fırsat bulup tekrar başlayamadım taki bu aya kadar ve Allah'a şükürler olsun yine kullandığım ay hamile kaldım lütfen kimyasal ilaçlar kullanmadan önce hayit tohumunu araştırıp kullanın sonuçta ilaçlar tedavi ederken başka organlara zarar veriyor Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Yeni mi basladin canim klomene ben uc kere klomen ve catlatma ignesi kullandim yumurtalarimda guzel buyudu iki tane vardi ama olmadi ucunde de film temiz cikti canim sükür onumuzdeki ay esimin tahlilleri yenilencek ona gore asilama yapilcakbenimde bat 7 agustos falan eger duzgun olursak tahminen cnm
rahim filmin nasıl cıktı bu arada
klomen kullandım bu ay catlatma ignesi de kullandım
MAAŞŞALLAAH ............ darısı bizlere canım Allah vesile kılıyor birşeyleri
Aminnnn Rabbim dileyen herkese nasip etsinbenimde bat 7 agustos falan eger duzgun olursak tahminen cnm
rahim filmin nasıl cıktı bu arada
klomen kullandım bu ay catlatma ignesi de kullandım
MAAŞŞALLAAH ............ darısı bizlere canım Allah vesile kılıyor birşeyleri
Yeni mi basladin canim klomene ben uc kere klomen ve catlatma ignesi kullandim yumurtalarimda guzel buyudu iki tane vardi ama olmadi ucunde de film temiz cikti canim sükür onumuzdeki ay esimin tahlilleri yenilencek ona gore asilama yapilcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?