- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Insallah canım ama yumurtlama takibi de yaptır mutlakaBende tarlusalı kullanmadan kendiliğimden adet oldum bugün doktoruma gittim şuan bir sıkıntı yok dedi. Kendi kendine hamile kalmayı bekler misin yoksa tedavi uygulayalım mı dedi. Bende olsun uygulayalım dedim. Klomen ve inofolic verdi glifora da devam dedi inşallah olur çok ümitliyim
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinTakibe alacak ve istenen boyuta ulasildiginda catlatma ignesi ve iliski onerisi 1 ay sonra ins bebis
Ben ilçe de oturduğum için sürekli merkeze gidemiyorum doktorda 4. Gün gel dedi bakalım ne olacak ne diyecekInsallah canım ama yumurtlama takibi de yaptır mutlaka
Anladım canım inşallah faydası olurBen ilçe de oturduğum için sürekli merkeze gidemiyorum doktorda 4. Gün gel dedi bakalım ne olacak ne diyecek
İnşallah. Siz inofolic ile mi gebe kaldınız ?Anladım canım inşallah faydası olur
Canım merhaba glifor doktor kontrolünde olmadan kullanılır mı bende pco hastasıyım 4 aydır inofolic combi kullanıyorum yumurtlamayı testler de görüyorum ama henüz denk gelmediAnladım canım inşallah faydası olur
Evet iki kere kullandım ilkinde kalp atışı yoktu kürtaj oldum ikinci kez kullandığımda tekrar kaldımİnşallah. Siz inofolic ile mi gebe kaldınız ?
Canim dr sen pko sun dedi şeker filan normaldi ama pko olunca vücut yatkın oluyormuş şekere ve adetini de düzenler dedi yazdı sen de bi dr a danış mutlaka yazar sana da ikisini birlikte kullanınca kilo verdiriyor yumurtalıkları calistiriyorCanım merhaba glifor doktor kontrolünde olmadan kullanılır mı bende pco hastasıyım 4 aydır inofolic combi kullanıyorum yumurtlamayı testler de görüyorum ama henüz denk gelmedi
Canim benmde oyle 3 gun sürüyor ama 5 gun içiyorum bise olmaz merak etmeKızlar ben bir şey soracağım. Doktor bana klomene adetin 5. Günü başla dedi. Bugün 3. Günüm ama adetim çok azaldı 5. Güne devam etmeyecek gibi. Adetim kesilse bile 5. Gün mü başlayacağım bir şey olur mu ?
Kilo problemim fazla yok yani 158 boya 52-53 kilolardaydım ama şimdi 55 kiloya çıktım abartı yemediğim haldeCanim dr sen pko sun dedi şeker filan normaldi ama pko olunca vücut yatkın oluyormuş şekere ve adetini de düzenler dedi yazdı sen de bi dr a danış mutlaka yazar sana da ikisini birlikte kullanınca kilo verdiriyor yumurtalıkları calistiriyor
Ay çok teşekkür ederim cevapladığı için. Ben ilk defa kullanacağım dr. ilaç bittikten sonra 4.gün gel dedi iğne mi yapar kiCanim benmde oyle 3 gun sürüyor ama 5 gun içiyorum bise olmaz merak etme
Yumurta istenilen buyukluge geldiyse catlatma ignesi veriyor. Ama buyumedyse bikac gun daha klomen kullaniyosn ondan sonra veriyor.Ay çok teşekkür ederim cevapladığı için. Ben ilk defa kullanacağım dr. ilaç bittikten sonra 4.gün gel dedi iğne mi yapar ki
Canim kilo problemi olsun olsun olmasın 1 2 kilo verince yumurtalıklara faydası oluyorKilo problemim fazla yok yani 158 boya 52-53 kilolardaydım ama şimdi 55 kiloya çıktım abartı yemediğim haldeTekrardan hormon testi yaptırıp insülin direncime bakılmasına isteyeceğim ben bekarken tabi çok oluyor ama şekerim sınırda çıkmıştı mesela sonra normal çıktı ama aradan zaman geçti
Vermem gerekiyor aslında biliyorum da niye anlamadım gitmiyor bir türlü sıkı diyete girmeliyim boğazımı tutsam 60 kilodan 50 kiloya düşmüş insanımCanim kilo problemi olsun olsun olmasın 1 2 kilo verince yumurtalıklara faydası oluyor
Bak canım inofolic ile beraber glifor çok güzel boğazını tutmama yardımcı olur bir de kafein içeren gıdalar tüketme çok suyu da çok iç ben bu şekilde 2. Kez kaldım çok şükür darısı sanaVermem gerekiyor aslında biliyorum da niye anlamadım gitmiyor bir türlü sıkı diyete girmeliyim boğazımı tutsam 60 kilodan 50 kiloya düşmüş insanım
Amin canım inşallah Allah razı olsunBak canım inofolic ile beraber glifor çok güzel boğazını tutmama yardımcı olur bir de kafein içeren gıdalar tüketme çok suyu da çok iç ben bu şekilde 2. Kez kaldım çok şükür darısı sana
Amin canım vereceğini düşünüyorum sana daAmin canım inşallah Allah razı olsundoktora önümüzdeki ay gidip hemen glifora da başlayacağım canım verir inşallah ya gerek duymazsa İnşallah sende sağ salim kucağına alırsın evladını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?