Gebeliğe Hazırlık Pco lu olup gebe kalanlar baksin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canım ama yumurtlama takibi de yaptır mutlaka

Canım merhaba glifor doktor kontrolünde olmadan kullanılır mı bende pco hastasıyım 4 aydır inofolic combi kullanıyorum yumurtlamayı testler de görüyorum ama henüz denk gelmedi
Canim dr sen pko sun dedi şeker filan normaldi ama pko olunca vücut yatkın oluyormuş şekere ve adetini de düzenler dedi yazdı sen de bi dr a danış mutlaka yazar sana da ikisini birlikte kullanınca kilo verdiriyor yumurtalıkları calistiriyor

Kızlar ben bir şey soracağım. Doktor bana klomene adetin 5. Günü başla dedi. Bugün 3. Günüm ama adetim çok azaldı 5. Güne devam etmeyecek gibi. Adetim kesilse bile 5. Gün mü başlayacağım bir şey olur mu ?

Ya kızlar birde ben bir şey daha soracağım özel hastanede muayene ücreti ödedim 10 gün geçmeden kontrole gittim para almadılar. Ama doktor on gün sonra tekrar çağırdı kontrole yine aynı ücreti mi ödeyeceğim ?

Canim benmde oyle 3 gun sürüyor ama 5 gun içiyorum bise olmaz merak etme

Kilo problemim fazla yok yani 158 boya 52-53 kilolardaydım ama şimdi 55 kiloya çıktım abartı yemediğim halde Tekrardan hormon testi yaptırıp insülin direncime bakılmasına isteyeceğim ben bekarken tabi çok oluyor ama şekerim sınırda çıkmıştı mesela sonra normal çıktı ama aradan zaman geçti

Canim benmde oyle 3 gun sürüyor ama 5 gun içiyorum bise olmaz merak etme
Ay çok teşekkür ederim cevapladığı için. Ben ilk defa kullanacağım dr. ilaç bittikten sonra 4.gün gel dedi iğne mi yapar ki

Ay çok teşekkür ederim cevapladığı için. Ben ilk defa kullanacağım dr. ilaç bittikten sonra 4.gün gel dedi iğne mi yapar ki
Yumurta istenilen buyukluge geldiyse catlatma ignesi veriyor. Ama buyumedyse bikac gun daha klomen kullaniyosn ondan sonra veriyor.

Canim kilo problemi olsun olsun olmasın 1 2 kilo verince yumurtalıklara faydası oluyor

Vermem gerekiyor aslında biliyorum da niye anlamadım gitmiyor bir türlü sıkı diyete girmeliyim boğazımı tutsam 60 kilodan 50 kiloya düşmüş insanım
Bak canım inofolic ile beraber glifor çok güzel boğazını tutmama yardımcı olur bir de kafein içeren gıdalar tüketme çok suyu da çok iç ben bu şekilde 2. Kez kaldım çok şükür darısı sana

Amin canım inşallah Allah razı olsun doktora önümüzdeki ay gidip hemen glifora da başlayacağım canım verir inşallah ya gerek duymazsa İnşallah sende sağ salim kucağına alırsın evladını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…