Gebeliğe Hazırlık Pco lu olup gebe kalanlar baksin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım. Ben 2 ay boyunca ovülasyon takibi yaptım kendim iki ayda da pik gördüm sonra silikleşti fakat değerlendirmemize rağmen olmadı. Demekki bir şeyler ters gidiyor. İnşallah tedavi sonucunda her şey güzel olur. Rabbim hepimize nasip etsin. Eskisi kadar şeker kullanmıyorum artık. Tatlı çok yerdim bıraktım. Çay içmiyorum yani çok nadir ama iki günde bir Türk kahvesi içiyorum

Ay gerçekten mi sende mi pcoluydun kaç kilo ile gebe kaldınız acaba

Bende de pko var
Bekarken bana da diyane verdi Dr
Pko.hastalari kullanıyor bu ilacı hep
Ben kullanmadım kullanamadimcunku mideme zarar verdi
Evlendikten sonra yasmin.kullandim 2 yıl düzenli olarak.
Bıraktığım ay hamile kaldım.
Şimdi 2 sene sonra tekrar gebelik planladigim için tekrar Yasmin kullanmaya başladım.

Doğum kontrol hapları pko yü azaltıyor yada yok ediyor. O yüzden veriyor Dr.

Ama ben bu kadar beklemek istemiyorum siz iki yıl kullanmışsınız bu demek oluyor ki iki yıl bebek olmayacak. Doktor zaten zaman kaybetmeden olsun istiyorsan o ilacı kullanmamalısın dedi. İnsülin direnci için glifora başladık adetin 3. Günü sen tedavimiz ne gerektiriyorsa onu yapacağız Allah’ın izniyle.

İnşallah olur en kısa zamanda
Pko çikolata kisti kadar inatçı bir kist değil. Tedaviye sonuç verirninsallah

Kizlar bu pkoda insulin direnci kesin oluyomu.bana vajinal ultrasonda pko dedi ama daha hormonlara bakilmadi.bide benim adetlerim düzenli ve kilomda yok

Ben ergenlik döneminden ber pico ugrasiyoru yıllarca diane-35 kullandım pco bi tedavisi yokmus bu ilac diane 35 sadece kadinlar rahatlatmak icin düzenli adet olmak için geliyorda yumurtlamak ve hamile kalmak için bende kullandım bende çok etkisi olmuştu baya bi yumurtlama olmuştu ama hamile kalamamıştım başka sorunlar cıktı

Bugun yine catlatma ignesi hakkimizda hayırlısı bende kist olmadi gecen ay insallh bu ayda olmaz bebek olur
Inşallah olur canım Dr kontrolünde kullanmamıştım ben yani yumurtlamami takip etmemişti biran kendim gibi düşündüm inşallah kalırsın

Evet 70 kilo ile kaldım daha once 75 76 kiloydum 5 kilo civari kilo verdim glifor inofolic ile beraber ve kaldım
Bende tarlusalı kullanmadan kendiliğimden adet oldum bugün doktoruma gittim şuan bir sıkıntı yok dedi. Kendi kendine hamile kalmayı bekler misin yoksa tedavi uygulayalım mı dedi. Bende olsun uygulayalım dedim. Klomen ve inofolic verdi glifora da devam dedi inşallah olur çok ümitliyim

Bende tarlusalı kullanmadan kendiliğimden adet oldum bugün doktoruma gittim şuan bir sıkıntı yok dedi. Kendi kendine hamile kalmayı bekler misin yoksa tedavi uygulayalım mı dedi. Bende olsun uygulayalım dedim. Klomen ve inofolic verdi glifora da devam dedi inşallah olur çok ümitliyim

Inş canım pco olmamiz bir yerde avantaj cunki gereginden cok yumurtaligimiz var ins gelisir ve hamile kalirsin

Inş canım pco olmamiz bir yerde avantaj cunki gereginden cok yumurtaligimiz var ins gelisir ve hamile kalirsin
İnşallah çok merak ediyorum sonucu ne olacak nasıl gelişecek. İlk defa kullanacağım klomen bitince 4. gün gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…