- 19 Ekim 2018
- 668
- 567
- 103
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
İnşallah canım. Ben 2 ay boyunca ovülasyon takibi yaptım kendim iki ayda da pik gördüm sonra silikleşti fakat değerlendirmemize rağmen olmadı. Demekki bir şeyler ters gidiyor. İnşallah tedavi sonucunda her şey güzel olur. Rabbim hepimize nasip etsin. Eskisi kadar şeker kullanmıyorum artık. Tatlı çok yerdim bıraktım. Çay içmiyorum yani çok nadir ama iki günde bir Türk kahvesi içiyorumpco hastaları kendi kendine gebe kalamaz diye birşey yok. yılda birkaç kere yumurtluyorz ama oda ne zaman :)
şeker hapına ara vermeyin.kilonuz varsa verin. ekmek şeker kahve fazla çay bunları kesin.
inofolic combi sabah akşam kullanabilirsiniz. çoğu arkadaş yarar görüyor (ben görmedim) (inofolic combi şeker hapı yerine de geçer.inositol kan şekerini düşürür)
ben Promotil women saşe başladım. onda 2000 mg inositol var daha yüksek. umarım gebe kalırız canım.
Ay gerçekten mi sende mi pcoluydun kaç kilo ile gebe kaldınız acabaPardon canım atlamışım orayı glifor cook güzel bir ilaç beni dinlersen inofolic combi ile beraber kullanman hem iştahını azaltıyor hem de yumurtlamaya yardımcı oluyor bu arada şeker yeme istegin azalır kafein içeren gıdalar da kullanmazsan benim gibi kullandigin ilk ayda bile kalabilirsin
Bende de pko varBen şuan 5 aylık evliyim. Evlendiğim günden bu yana bebek istiyoruz. Ama olmadı. Eşimin işi nedeniyle doğudayız. Devlet hastanesine gittim doktor tahlil yaptı hormon değerlerim biraz yüksek çıktığı için diane 35 verdi 3 ay kullanmamı söyledi. Ben bu ilacı araştırdım ve yurt dışındaki yasak bir ilaç olduğunu aynı zamanda ilacı bırakınca her şeyin tekrar eskisi gibi olacağını öğrendim. Kesin bir tedavi değil yani. Doktor beni ultrasona bile koymadan bu ilacı verdi. Açıkçası hiç içine sinmedi ve kullanmadım ilacı. Biraz araştırma yapıp özelde iyi bir doktor buldum ona gittim. Her şeyi anlattım. Alttan baktı ve pco olduğumu söyledi. Pco üzerine de uzmanlık yapmış bir doktor. Bana insülin direnci için glifor verdi pcoyu besliyormuş çünkü şeker. Bundan dolayı oluşan fazla kiloyu da atıyormuş vücut. Dianeyi de kullanacak mıyım dedim. Hayır sen çocuk istiyorsun o ilaç Doğum kontrol ilacı çocuk olmasın diye dedi. Ama öbür doktor bunu kullanmazsam da olmayacağını söylemişti dedim. Onu istediğin kadar kullan pconu yoluna koymadıkça yine olmaz dedi. İyi ki de kullanmamışsın dedi. Şuan o kadar mutluyum ve memnunum ki anlatamam. Adetin 3. Günü gel tekrar dedi. Sizce bebeğim olur mu ???
Ama ben bu kadar beklemek istemiyorum siz iki yıl kullanmışsınız bu demek oluyor ki iki yıl bebek olmayacak. Doktor zaten zaman kaybetmeden olsun istiyorsan o ilacı kullanmamalısın dedi. İnsülin direnci için glifora başladık adetin 3. Günü sen tedavimiz ne gerektiriyorsa onu yapacağız Allah’ın izniyle.Bende de pko var
Bekarken bana da diyane verdi Dr
Pko.hastalari kullanıyor bu ilacı hep
Ben kullanmadım kullanamadimcunku mideme zarar verdi
Evlendikten sonra yasmin.kullandim 2 yıl düzenli olarak.
Bıraktığım ay hamile kaldım.
Şimdi 2 sene sonra tekrar gebelik planladigim için tekrar Yasmin kullanmaya başladım.
Doğum kontrol hapları pko yü azaltıyor yada yok ediyor. O yüzden veriyor Dr.
İnşallah olur en kısa zamandaAma ben bu kadar beklemek istemiyorum siz iki yıl kullanmışsınız bu demek oluyor ki iki yıl bebek olmayacak. Doktor zaten zaman kaybetmeden olsun istiyorsan o ilacı kullanmamalısın dedi. İnsülin direnci için glifora başladık adetin 3. Günü sen tedavimiz ne gerektiriyorsa onu yapacağız Allah’ın izniyle.
İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahİnşallah olur en kısa zamanda
Pko çikolata kisti kadar inatçı bir kist değil. Tedaviye sonuç verirninsallah
Evet 70 kilo ile kaldım daha once 75 76 kiloydum 5 kilo civari kilo verdim glifor inofolic ile beraber ve kaldımAy gerçekten mi sende mi pcoluydun kaç kilo ile gebe kaldınız acaba
Bende 74 kiloydm 69 oldm suan ama hamile kalamiyorm daha kilo vermem mi lazmEvet 70 kilo ile kaldım daha once 75 76 kiloydum 5 kilo civari kilo verdim glifor inofolic ile beraber ve kaldım
Ben ergenlik döneminden ber pico ugrasiyoru yıllarca diane-35 kullandım pco bi tedavisi yokmus bu ilac diane 35 sadece kadinlar rahatlatmak icin düzenli adet olmak için geliyorda yumurtlamak ve hamile kalmak için bende kullandım bende çok etkisi olmuştu baya bi yumurtlama olmuştu ama hamile kalamamıştım başka sorunlar cıktıBen şuan 5 aylık evliyim. Evlendiğim günden bu yana bebek istiyoruz. Ama olmadı. Eşimin işi nedeniyle doğudayız. Devlet hastanesine gittim doktor tahlil yaptı hormon değerlerim biraz yüksek çıktığı için diane 35 verdi 3 ay kullanmamı söyledi. Ben bu ilacı araştırdım ve yurt dışındaki yasak bir ilaç olduğunu aynı zamanda ilacı bırakınca her şeyin tekrar eskisi gibi olacağını öğrendim. Kesin bir tedavi değil yani. Doktor beni ultrasona bile koymadan bu ilacı verdi. Açıkçası hiç içine sinmedi ve kullanmadım ilacı. Biraz araştırma yapıp özelde iyi bir doktor buldum ona gittim. Her şeyi anlattım. Alttan baktı ve pco olduğumu söyledi. Pco üzerine de uzmanlık yapmış bir doktor. Bana insülin direnci için glifor verdi pcoyu besliyormuş çünkü şeker. Bundan dolayı oluşan fazla kiloyu da atıyormuş vücut. Dianeyi de kullanacak mıyım dedim. Hayır sen çocuk istiyorsun o ilaç Doğum kontrol ilacı çocuk olmasın diye dedi. Ama öbür doktor bunu kullanmazsam da olmayacağını söylemişti dedim. Onu istediğin kadar kullan pconu yoluna koymadıkça yine olmaz dedi. İyi ki de kullanmamışsın dedi. Şuan o kadar mutluyum ve memnunum ki anlatamam. Adetin 3. Günü gel tekrar dedi. Sizce bebeğim olur mu ???
İnofolic ve glifor da kullandım ben yumurtlamaya yardımcı oluyor bir de ovulasyon testi yapin derim inşallah kalirsinizBende 74 kiloydm 69 oldm suan ama hamile kalamiyorm daha kilo vermem mi lazm
Diaformin kullanyrm bende bide klomen kullaniyorum bu ikinci tedavim ilkinde olmadiİnofolic ve glifor da kullandım ben yumurtlamaya yardımcı oluyor bir de ovulasyon testi yapin derim inşallah kalirsiniz
Bir de ovulasyon kullanın bunlarla inşallah kalırsınız ama bana klomen fayda etmemişti kist olmustuDiaformin kullanyrm bende bide klomen kullaniyorum bu ikinci tedavim ilkinde olmadi
Bugun yine catlatma ignesi hakkimizda hayırlısı bende kist olmadi gecen ay insallh bu ayda olmaz bebek olurBir de ovulasyon kullanın bunlarla inşallah kalırsınız ama bana klomen fayda etmemişti kist olmustu
Inşallah olur canım Dr kontrolünde kullanmamıştım ben yani yumurtlamami takip etmemişti biran kendim gibi düşündüm inşallah kalırsınBugun yine catlatma ignesi hakkimizda hayırlısı bende kist olmadi gecen ay insallh bu ayda olmaz bebek olur
Bende tarlusalı kullanmadan kendiliğimden adet oldum bugün doktoruma gittim şuan bir sıkıntı yok dedi. Kendi kendine hamile kalmayı bekler misin yoksa tedavi uygulayalım mı dedi. Bende olsun uygulayalım dedim. Klomen ve inofolic verdi glifora da devam dedi inşallah olur çok ümitliyimEvet 70 kilo ile kaldım daha once 75 76 kiloydum 5 kilo civari kilo verdim glifor inofolic ile beraber ve kaldım
Bende tarlusalı kullanmadan kendiliğimden adet oldum bugün doktoruma gittim şuan bir sıkıntı yok dedi. Kendi kendine hamile kalmayı bekler misin yoksa tedavi uygulayalım mı dedi. Bende olsun uygulayalım dedim. Klomen ve inofolic verdi glifora da devam dedi inşallah olur çok ümitliyimBen ergenlik döneminden ber pico ugrasiyoru yıllarca diane-35 kullandım pco bi tedavisi yokmus bu ilac diane 35 sadece kadinlar rahatlatmak icin düzenli adet olmak için geliyorda yumurtlamak ve hamile kalmak için bende kullandım bende çok etkisi olmuştu baya bi yumurtlama olmuştu ama hamile kalamamıştım başka sorunlar cıktı
Inş canım pco olmamiz bir yerde avantaj cunki gereginden cok yumurtaligimiz var ins gelisir ve hamile kalirsinBende tarlusalı kullanmadan kendiliğimden adet oldum bugün doktoruma gittim şuan bir sıkıntı yok dedi. Kendi kendine hamile kalmayı bekler misin yoksa tedavi uygulayalım mı dedi. Bende olsun uygulayalım dedim. Klomen ve inofolic verdi glifora da devam dedi inşallah olur çok ümitliyim
İnşallah çok merak ediyorum sonucu ne olacak nasıl gelişecek. İlk defa kullanacağım klomen bitince 4. gün gel dedi.Inş canım pco olmamiz bir yerde avantaj cunki gereginden cok yumurtaligimiz var ins gelisir ve hamile kalirsin
Takibe alacak ve istenen boyuta ulasildiginda catlatma ignesi ve iliski onerisi 1 ay sonra ins bebisİnşallah çok merak ediyorum sonucu ne olacak nasıl gelişecek. İlk defa kullanacağım klomen bitince 4. gün gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?