- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 28
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Infolic dogum kontrol hapi mi csnm. Bu arada adet duzensizligim varken ovulasyon testi ise yararmiCanim doğum kontrol hapı kullanırsın adet olursun ama diğer ay yine aynı olur glifor çok güzel bir hap bizler için bence ama bazen yeterli olmuyor görüyorum ki seninki de bayağı ileri derecede ven glifor ile birlikte inofolic aldım eczaneden kullandım imkanın varsa sana da tavsiye ederim inofolic combiyi ben de burdaki arkadaşlar sayesinde tanıştım ve iki kere glifor ve inofolic combi ile hamile kaldım aynı zamanda ovulasyon testi yapmanı da öneririm inşallah bu şekilde kalırsın tabi bu arada kafeini ve şekeri azalt bol su iç bence kalirsin
İnofolic combi yumurtlamaya yardım pko için folik asit bitkisel takviye ilac degil korunma hapi degil ovulasyon testi de zaten yumurtlama gününü bilmeyenler için çok iyi bir yöntem ben 22. Gün yumurtladigimi görmüştüm çok ise yarıyor normalde dr 14 15 gün yumurtlama tarihi diyordu ama bu değişiyor işte özellikle biz pkolilar içinInfolic dogum kontrol hapi mi csnm. Bu arada adet duzensizligim varken ovulasyon testi ise yararmi
Bu infolic ilaci eczaneden raporsuz alabiliyormuyuz? Bilgilerin icin cok sagol canm ovulasyonu kesin alicamİnofolic combi yumurtlamaya yardım pko için folik asit bitkisel takviye ilac degil korunma hapi degil ovulasyon testi de zaten yumurtlama gününü bilmeyenler için çok iyi bir yöntem ben 22. Gün yumurtladigimi görmüştüm çok ise yarıyor normalde dr 14 15 gün yumurtlama tarihi diyordu ama bu değişiyor işte özellikle biz pkolilar için
Zaten devlet karşılamıyor canım kendin alabiliyorsun eczaneden ilaç değil bitkisel takviye folik asitBu infolic ilaci eczaneden raporsuz alabiliyormuyuz? Bilgilerin icin cok sagol canm ovulasyonu kesin alicam
olur tabi insallah. hangi hormonların yüksek çıktı? ovulasyon testi pkolularda çok işe yarıyor bence sen de kullan. doktoruna danışarak yukarıdaki arkadaşın dediği bitkisel folik asidi de kullanabilirsin. benim de serbest testosteron yüksek çıkmıştı, doktorum bu hormon yalnızca doğum kontrol hapıyla düzene girer demişti. sonra muayene etti ki senin yumurtan oluşuyor takip edelim dedi. yumurtam büyüdü çatladı, gerek yok doğum kontrol hapına dedi sonra. şuan beklemedeyim bakalım :)Ben şuan 5 aylık evliyim. Evlendiğim günden bu yana bebek istiyoruz. Ama olmadı. Eşimin işi nedeniyle doğudayız. Devlet hastanesine gittim doktor tahlil yaptı hormon değerlerim biraz yüksek çıktığı için diane 35 verdi 3 ay kullanmamı söyledi. Ben bu ilacı araştırdım ve yurt dışındaki yasak bir ilaç olduğunu aynı zamanda ilacı bırakınca her şeyin tekrar eskisi gibi olacağını öğrendim. Kesin bir tedavi değil yani. Doktor beni ultrasona bile koymadan bu ilacı verdi. Açıkçası hiç içine sinmedi ve kullanmadım ilacı. Biraz araştırma yapıp özelde iyi bir doktor buldum ona gittim. Her şeyi anlattım. Alttan baktı ve pco olduğumu söyledi. Pco üzerine de uzmanlık yapmış bir doktor. Bana insülin direnci için glifor verdi pcoyu besliyormuş çünkü şeker. Bundan dolayı oluşan fazla kiloyu da atıyormuş vücut. Dianeyi de kullanacak mıyım dedim. Hayır sen çocuk istiyorsun o ilaç Doğum kontrol ilacı çocuk olmasın diye dedi. Ama öbür doktor bunu kullanmazsam da olmayacağını söylemişti dedim. Onu istediğin kadar kullan pconu yoluna koymadıkça yine olmaz dedi. İyi ki de kullanmamışsın dedi. Şuan o kadar mutluyum ve memnunum ki anlatamam. Adetin 3. Günü gel tekrar dedi. Sizce bebeğim olur mu ???
Benimde total testosteron yüksek çıktı. Şimdiki gittiğim doktor alttan baktığında sağ yumurtan çok büyük soldaki daha iyi dedi polikistikleri de gösterdi bana. Pcoyu dizginlersek zaten yüksek olan hormonlarında düzene girer dedi. Ovü takibi dsew yaptım iki ay 21-22. Günler pik gördüm silikleşti sonra ama olmadı.olur tabi insallah. hangi hormonların yüksek çıktı? ovulasyon testi pkolularda çok işe yarıyor bence sen de kullan. doktoruna danışarak yukarıdaki arkadaşın dediği bitkisel folik asidi de kullanabilirsin. benim de serbest testosteron yüksek çıkmıştı, doktorum bu hormon yalnızca doğum kontrol hapıyla düzene girer demişti. sonra muayene etti ki senin yumurtan oluşuyor takip edelim dedi. yumurtam büyüdü çatladı, gerek yok doğum kontrol hapına dedi sonra. şuan beklemedeyim bakalım :)
pko için aktarlara kür de sorabilirsin. benim eltim de pkolu, sen en azından kendin adet olabiliyorsun eltim doğum kontrol hapı kullanmadan adet olamıyordu. bi aktar var bizim burda ondan kür aldı onları kullandı hamile kaldı. şuan yine hapsız adet olamıyor. sen bu kadar bile değilsin yani canım mutlaka olur da vakti zamanı vardır. pkolularda sürpriz çok oluyor düşünmedikleri anda hamile kalıyolar :)Benimde total testosteron yüksek çıktı. Şimdiki gittiğim doktor alttan baktığında sağ yumurtan çok büyük soldaki daha iyi dedi polikistikleri de gösterdi bana. Pcoyu dizginlersek zaten yüksek olan hormonlarında düzene girer dedi. Ovü takibi dsew yaptım iki ay 21-22. Günler pik gördüm silikleşti sonra ama olmadı.
Bence başka bir dr a görünmelisin çocuk için çözüm değil korunma bırakınca başa döneceksinBen şuan 5 aylık evliyim. Evlendiğim günden bu yana bebek istiyoruz. Ama olmadı. Eşimin işi nedeniyle doğudayız. Devlet hastanesine gittim doktor tahlil yaptı hormon değerlerim biraz yüksek çıktığı için diane 35 verdi 3 ay kullanmamı söyledi. Ben bu ilacı araştırdım ve yurt dışındaki yasak bir ilaç olduğunu aynı zamanda ilacı bırakınca her şeyin tekrar eskisi gibi olacağını öğrendim. Kesin bir tedavi değil yani. Doktor beni ultrasona bile koymadan bu ilacı verdi. Açıkçası hiç içine sinmedi ve kullanmadım ilacı. Biraz araştırma yapıp özelde iyi bir doktor buldum ona gittim. Her şeyi anlattım. Alttan baktı ve pco olduğumu söyledi. Pco üzerine de uzmanlık yapmış bir doktor. Bana insülin direnci için glifor verdi pcoyu besliyormuş çünkü şeker. Bundan dolayı oluşan fazla kiloyu da atıyormuş vücut. Dianeyi de kullanacak mıyım dedim. Hayır sen çocuk istiyorsun o ilaç Doğum kontrol ilacı çocuk olmasın diye dedi. Ama öbür doktor bunu kullanmazsam da olmayacağını söylemişti dedim. Onu istediğin kadar kullan pconu yoluna koymadıkça yine olmaz dedi. İyi ki de kullanmamışsın dedi. Şuan o kadar mutluyum ve memnunum ki anlatamam. Adetin 3. Günü gel tekrar dedi. Sizce bebeğim olur mu ???
Bu arada kaç kilosunuz kilonuz varsa kilo vermeye çalışın hormonlar düzene giriyor ve yumurtlamaya yardımcı oluyor 2 3 kilo bile verseniz farkediyorBen şuan 5 aylık evliyim. Evlendiğim günden bu yana bebek istiyoruz. Ama olmadı. Eşimin işi nedeniyle doğudayız. Devlet hastanesine gittim doktor tahlil yaptı hormon değerlerim biraz yüksek çıktığı için diane 35 verdi 3 ay kullanmamı söyledi. Ben bu ilacı araştırdım ve yurt dışındaki yasak bir ilaç olduğunu aynı zamanda ilacı bırakınca her şeyin tekrar eskisi gibi olacağını öğrendim. Kesin bir tedavi değil yani. Doktor beni ultrasona bile koymadan bu ilacı verdi. Açıkçası hiç içine sinmedi ve kullanmadım ilacı. Biraz araştırma yapıp özelde iyi bir doktor buldum ona gittim. Her şeyi anlattım. Alttan baktı ve pco olduğumu söyledi. Pco üzerine de uzmanlık yapmış bir doktor. Bana insülin direnci için glifor verdi pcoyu besliyormuş çünkü şeker. Bundan dolayı oluşan fazla kiloyu da atıyormuş vücut. Dianeyi de kullanacak mıyım dedim. Hayır sen çocuk istiyorsun o ilaç Doğum kontrol ilacı çocuk olmasın diye dedi. Ama öbür doktor bunu kullanmazsam da olmayacağını söylemişti dedim. Onu istediğin kadar kullan pconu yoluna koymadıkça yine olmaz dedi. İyi ki de kullanmamışsın dedi. Şuan o kadar mutluyum ve memnunum ki anlatamam. Adetin 3. Günü gel tekrar dedi. Sizce bebeğim olur mu ???
İnşallah canım bakalım doktor zaten tarlusal verecekti ben olabiliyorum ama 5-10 gün geç oluyorum dedim. O zaman kendiliğinden ol 3. Günü gel dedi. Şimdi bekliyorum bakalım gittiğimde ne önerecek. Ona göre soğan kürüne başlamayı düşünüyorum. Birde evlenmeden önce günü gününe olurdum hiç geçmezdi adetlerim amaç evlendikten sonra kilo aldım onunda etkilediğinden eminim. Çünkü daha öncede kilo aldığımda böyle olmuştu zayıflayınca düzene girmişti. Spor da yapmaya çalışacağım bakalım.pko için aktarlara kür de sorabilirsin. benim eltim de pkolu, sen en azından kendin adet olabiliyorsun eltim doğum kontrol hapı kullanmadan adet olamıyordu. bi aktar var bizim burda ondan kür aldı onları kullandı hamile kaldı. şuan yine hapsız adet olamıyor. sen bu kadar bile değilsin yani canım mutlaka olur da vakti zamanı vardır. pkolularda sürpriz çok oluyor düşünmedikleri anda hamile kalıyolar :)
Evlendikten sonra biraz kilo aldım onunda etkisi olduğunu biliyorum. Bekarken bir ara çok kilo almıştım düzenim bayağı bozulmuştu. Zayıflayınca düzene girmişti spora başlayacağım bakalımBu arada kaç kilosunuz kilonuz varsa kilo vermeye çalışın hormonlar düzene giriyor ve yumurtlamaya yardımcı oluyor 2 3 kilo bile verseniz farkediyor
Anlattım ya canım kullanmadım Doğum kontrol hapını Başka doktora gittim. O da iyi ki kullanmamışsın dediBence başka bir dr a görünmelisin çocuk için çözüm değil korunma bırakınca başa döneceksin
evet kilo cok cabuk etkiliyor canım. insallah hayırlı zamanda nasip olur hepimize :)İnşallah canım bakalım doktor zaten tarlusal verecekti ben olabiliyorum ama 5-10 gün geç oluyorum dedim. O zaman kendiliğinden ol 3. Günü gel dedi. Şimdi bekliyorum bakalım gittiğimde ne önerecek. Ona göre soğan kürüne başlamayı düşünüyorum. Birde evlenmeden önce günü gününe olurdum hiç geçmezdi adetlerim amaç evlendikten sonra kilo aldım onunda etkilediğinden eminim. Çünkü daha öncede kilo aldığımda böyle olmuştu zayıflayınca düzene girmişti. Spor da yapmaya çalışacağım bakalım.
Ben şuan 5 aylık evliyim. Evlendiğim günden bu yana bebek istiyoruz. Ama olmadı. Eşimin işi nedeniyle doğudayız. Devlet hastanesine gittim doktor tahlil yaptı hormon değerlerim biraz yüksek çıktığı için diane 35 verdi 3 ay kullanmamı söyledi. Ben bu ilacı araştırdım ve yurt dışındaki yasak bir ilaç olduğunu aynı zamanda ilacı bırakınca her şeyin tekrar eskisi gibi olacağını öğrendim. Kesin bir tedavi değil yani. Doktor beni ultrasona bile koymadan bu ilacı verdi. Açıkçası hiç içine sinmedi ve kullanmadım ilacı. Biraz araştırma yapıp özelde iyi bir doktor buldum ona gittim. Her şeyi anlattım. Alttan baktı ve pco olduğumu söyledi. Pco üzerine de uzmanlık yapmış bir doktor. Bana insülin direnci için glifor verdi pcoyu besliyormuş çünkü şeker. Bundan dolayı oluşan fazla kiloyu da atıyormuş vücut. Dianeyi de kullanacak mıyım dedim. Hayır sen çocuk istiyorsun o ilaç Doğum kontrol ilacı çocuk olmasın diye dedi. Ama öbür doktor bunu kullanmazsam da olmayacağını söylemişti dedim. Onu istediğin kadar kullan pconu yoluna koymadıkça yine olmaz dedi. İyi ki de kullanmamışsın dedi. Şuan o kadar mutluyum ve memnunum ki anlatamam. Adetin 3. Günü gel tekrar dedi. Sizce bebeğim olur mu ???
Pardon canım atlamışım orayı glifor cook güzel bir ilaç beni dinlersen inofolic combi ile beraber kullanman hem iştahını azaltıyor hem de yumurtlamaya yardımcı oluyor bu arada şeker yeme istegin azalır kafein içeren gıdalar da kullanmazsan benim gibi kullandigin ilk ayda bile kalabilirsinAnlattım ya canım kullanmadım Doğum kontrol hapını Başka doktora gittim. O da iyi ki kullanmamışsın dedi
Amin canım inşallahevet kilo cok cabuk etkiliyor canım. insallah hayırlı zamanda nasip olur hepimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?