Ondan 2 doz vermiştir femara ve letu çok kuvvetli klomen daha hafif onlara göre eğer kist yaptıysa klomen denemek daha mantıklı canımPCOs var canım iki kere kist oldu işte çatlamadı birinde femera birinde letu kullanmıştım bu çatlatma iğnesini vuruldum ikişer doz ikiisndede
Ganol f iğnesiyle bir defa tedavi oldu aşılama için ondada iki doz vuruldum çatladılar
Bende acaba femera yada letu mu kist yapıyor çatlayamıyırlar diye bu ay klomen deneyeceğim
Evet canım yaptı valla yani kuvvetli derken hormonal olarak mı yani çatlamayabilirler diye miOndan 2 doz vermiştir femara ve letu çok kuvvetli klomen daha hafif onlara göre eğer kist yaptıysa klomen denemek daha mantıklı canım
Klomenin 2 tık üstü canım daha çok hormon içeriyor daha çok uyarıyor yumurtalıklarıEvet canım yaptı valla yani kuvvetli derken hormonal olarak mı yani çatlamayabilirler diye mi
Hımm ya bilemedim şimdi klomen mi kullansam yoksa femera falan mıKlomenin 2 tık üstü canım daha çok hormon içeriyor daha çok uyarıyor yumurtalıkları
Benim yumurtalıklarım her tedavide büyüdüler ama yani klomen fayda eder miKlomenin 2 tık üstü canım daha çok hormon içeriyor daha çok uyarıyor yumurtalıkları
Hımm ya bilemedim şimdi klomen mi kullansam yoksa femera falan mı
Hiç fikrim yok canım. Benim bu ay ilk tedavimdi doktor klomen ile başlattı 3 ay deneyeceğiz tepki alamazsak yumurta büyütücü iğneye geçeceğiz dedi. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay femara mı verir klomene devam mı eder hiç bilmiyorum ama benim yumurtalar klomene iyi tepki verdi 6 yumurta vardı. Belki sana doktorun femarayı daha uygun görmüştürBenim yumurtalıklarım her tedavide büyüdüler ama yani klomen fayda eder mi
Yani bilmiyorum klomen fazla yumurta uyardığı için vermicem dedi ancak benim için sakıncası yok kullanayım kist olursa adetle atılıyor zatenHiç fikrim yok canım. Benim bu ay ilk tedavimdi doktor klomen ile başlattı 3 ay deneyeceğiz tepki alamazsak yumurta büyütücü iğneye geçeceğiz dedi. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay femara mı verir klomene devam mı eder hiç bilmiyorum ama benim yumurtalar klomene iyi tepki verdi 6 yumurta vardı. Belki sana doktorun femarayı daha uygun görmüştür
canım herkeste etkisi başka. ayrıca bende 1 tane oluşturdu. bir de buradan kendi kendine klomen kullanıp daha sonra doktora gidip ovitrelle ile hamile kalan da okudum. elbette seni teşvik etmek istemem doktor kontrolünde olmadan ilaç kullanmaya ama malesef desteksiz benim de yumurtalarım büyümüyorYani bilmiyorum klomen fazla yumurta uyardığı için vermicem dedi ancak benim için sakıncası yok kullanayım kist olursa adetle atılıyor zaten
Bende bugün başladım haftaya cuma baktıracağım yumırtalaracanım herkeste etkisi başka. ayrıca bende 1 tane oluşturdu. bir de buradan kendi kendine klomen kullanıp daha sonra doktora gidip ovitrelle ile hamile kalan da okudum. elbette seni teşvik etmek istemem doktor kontrolünde olmadan ilaç kullanmaya ama malesef desteksiz benim de yumurtalarım büyümüyorhatta glifor diye şeker ilacı kullanan da var
İnşallah hayırlısı olur canım hakkındaBende bugün başladım haftaya cuma baktıracağım yumırtalara
Kaç yumurtanız olmustu ve kaç mm idi2 gebeliğimde de klomenle ilk denemede hamile kaldım. İlkinde sadece klomen kullandım şimdikinde klomen+ovitralle. Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz
ilkinde kontrollerde yumurtam büyümemişti doktor gelecek ay deneriz demişti ama sonraan büyüyüp çatlamış geç döllenme oldu o yüzden ne kadardı bilemiyorum. 2.sinde biri 20mm diğeri 16mm olan 2 yumurtam vardıKaç yumurtanız olmustu ve kaç mm idi
Maşallah Allah bağışlasınilkinde kontrollerde yumurtam büyümemişti doktor gelecek ay deneriz demişti ama sonraan büyüyüp çatlamış geç döllenme oldu o yüzden ne kadardı bilemiyorum. 2.sinde biri 20mm diğeri 16mm olan 2 yumurtam vardı
Allah razı olsun tez vakitte sizede nasip etsin inşallahMaşallah Allah bağışlasın
Bence evetMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Bugün yine yaptım silik çıktıBence evet
Daha da koyulaşsın inşallahBugün yine yaptım silik çıktı
Bu testimDaha da koyulaşsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?