Evet canım normal belirtiler , yumurta kontrolüne gitmiş miydiniz nasıldı durumları
Amiiinnn inşallah Allah razı olsunBelirtiler genelde ilacın etkisi oluyor o yüzden çok belirti aramamanı tavsiye ederimİnşallah tutunmuştur bebeğin Rabbim en hayırlı vakitte en sağlıklı şekilde nasip etsin
Aynen önemlisi o, HayırlısıAmiiinnn inşallah Allah razı olsunbakalım umudum yok ama hayırlısı
merhaba canım. geçen ay bende de tüm belirtiler oldu ama malesef olmadı. doktoruma sordum ilacın etkisi ile bu tarz belirtiler yaşaman ve hatta kendini hamile gibi hissetmen çok normal Beta HCG hormonundan dolayı. bu ay tekrar iğne oldum. bakalım yine beklemece. inşallah güzel haberler alırsınGitmedim canım kendiliğinden çatlar dedi dr bir de arada midem bulaniyor hani derler ya kabıma sigamiyorum
Tamamdır canım teşekkürler bu arada olursa yazarımAynen önemlisi o, HayırlısıGüzel haberlerini bekliyorum inşallah canım
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. dua edelim :)Tamamdır canım teşekkürler bu arada olursa yazarım
Yok kizzzz kendimi hamile sandığımdan değil akşamdan beri kıvranıyorum karnımdan acayip değişik sesler geliyor eşimden utanıyorum içerde herhalde atom parcalaniyor diyorum o derecemerhaba canım. geçen ay bende de tüm belirtiler oldu ama malesef olmadı. doktoruma sordum ilacın etkisi ile bu tarz belirtiler yaşaman ve hatta kendini hamile gibi hissetmen çok normal Beta HCG hormonundan dolayı. bu ay tekrar iğne oldum. bakalım yine beklemece. inşallah güzel haberler alırsın
Zaten dua etmekten başka bişey gelmiyor mevlamin Hz.Zekeriya ya Yahyayi nasip ettiği gibi bize de nasip eder inşallah hayırlısıylainşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. dua edelim :)
benim de geçen ay o şekilde gazım olmuştu.Yok kizzzz kendimi hamile sandığımdan değil akşamdan beri kıvranıyorum karnımdan acayip değişik sesler geliyor eşimden utanıyorum içerde herhalde atom parcalaniyor diyorum o derece
inşallah canımZaten dua etmekten başka bişey gelmiyor mevlamin Hz.Zekeriya ya Yahyayi nasip ettiği gibi bize de nasip eder inşallah hayırlısıyla
ben öyle zannetmiştim açıkçası. eşim bile artık iki canlısın galiba dikkat et kendine demişti o kadar belirtiden sonraYok kizzzz kendimi hamile sandığımdan değil akşamdan beri kıvranıyorum karnımdan acayip değişik sesler geliyor eşimden utanıyorum içerde herhalde atom parcalaniyor diyorum o derece
Umudum yok saldım zaten de işte klomeni de kullanmadım demem testlere tovbeliyim yapmam için çok iyi belirtilerim olması lazımbenim de geçen ay o şekilde gazım olmuştu.hemen kaçıyodrdum tuvalete :) olsun canım son güne kadar bekle. ben kan dahi vermedim adetimi bekledim
Benim bir kimyasalm oldu 8 ay önce de böyle gaz sorunu bu denli fazla değildi o zamanben öyle zannetmiştim açıkçası. eşim bile artık iki canlısın galiba dikkat et kendine demişti o kadar belirtiden sonra
yediklerinle de ilgili olabilir canım. bol bol su iç. inşallah olumlu sonuç alırsın. ben dün vurdum iğnemi. biraz beklemek zor olacak ama hayırlısı inşallahBenim bir kimyasalm oldu 8 ay önce de böyle gaz sorunu bu denli fazla değildi o zaman
Aynen sıcak su falan içeceğim bir de şey soracağım sende beyaz yapiskan akıntı oldu mu ben yumurtlama dönemmi anlayamıyorum yani ağrı falan olmuyor ovu testi de kullanmadım bu ayyediklerinle de ilgili olabilir canım. bol bol su iç. inşallah olumlu sonuç alırsın. ben dün vurdum iğnemi. biraz beklemek zor olacak ama hayırlısı inşallah
valla bende yumurtlama zamanından hiç anlamıyorum. akıntım olmadı sadece çok ağrım oldu iğneden 36 saat sonra. herhalde çatladı dedim ama doktor da kontrole çağırmadı. o yüzden ovü. testi aldım bu ay bu gün yarın yapıcam canım. ama o şekilde akıntısı olan çok kişi okudum buradanAynen sıcak su falan içeceğim bir de şey soracağım sende beyaz yapiskan akıntı oldu mu ben yumurtlama dönemmi anlayamıyorum yani ağrı falan olmuyor ovu testi de kullanmadım bu ay
Çatlama belirtisi dmi beyaz yapışkan akıntıvalla bende yumurtlama zamanından hiç anlamıyorum. akıntım olmadı sadece çok ağrım oldu iğneden 36 saat sonra. herhalde çatladı dedim ama doktor da kontrole çağırmadı. o yüzden ovü. testi aldım bu ay bu gün yarın yapıcam canım. ama o şekilde akıntısı olan çok kişi okudum buradan
evet canımÇatlama belirtisi dmi beyaz yapışkan akıntı
Benim de 10. Ayım kimyasal sonrası hala gebelik olmadıBenim bir kimyasalm oldu 8 ay önce de böyle gaz sorunu bu denli fazla değildi o zaman
çatlamadan önceki günü değerlendirmiştim bugunü de degerlendiririm nasipevet canım
benim de aynen ama benim eşim kimyasaldan hemen sonraki hafta varikosel olduğunu öğrendk ameliyat olduBenim de 10. Ayım kimyasal sonrası hala gebelik olmadıben de bu ay klomen+ovitrelle+progestan+estrofem kullandım iğneyi pazar günü vuruldum ama yalancı belirti bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?