Pco +klomen +çatlatma iğnesi

Aynen bana doktor yumurtalar çok inatçı dirençli dedi klomen verirken hiç olmicak sanmıştım ama 2 yumurtam gelişmiş bu bile sevindirdi beni doktor tedaviye yanıt vermiş dedi
Merhaba ben iki gün önce test yaptırdım değerim 131 çıktı bugünse 150ydi iki katı artmamis ilkkez çatlatma iğnesi vurulduğunu pkos var üç kere kimyasal yaşadım sizce yine kimyasal mi böyle değeri az yükselen sonra hamileligi devam eden varmi

Artması lazm canm aslında sen bence Bi daha yaptr yine düşükse doktora cık derim bende pcosun ve hiç gebelik geçirmedim klomenle i hamile kaldın

Doktorum dün değerimi söyleyince iki katı artmamis kanaman var mı dedi yok demiştim iki gün sonra bir daha test yap demişti yarın yapmam lazım testi birazdan ariycam ama kimyasal gebelik oluyordur diyecek biliyorum
Benimde böyle olmuştu sonra kanamam başladı kimyasal oldu, benim değerim 23 29 7 sonra daha test yaptırmadım adet kanıyla gitti hatta biraz daha yoğun oldu 9 gün falan sürdü

Maşallah ne güzel pco varmıydı
evet senelerdir pco var. 2 yıl doğal yolla olsun diye bekledim olmadı 2. senenşn sonund klomen kullandım ilk kullanımda kızıma hamile kaldım. Şimdi kızım 2 buçuk yaşında 2. çocuk için tekrar klomen kullandım yine ilk kullanımda hamile kaldm elhamdülillah

Maşallah ya ne güzel rabbim bizlerde nasip etsin bizde 2 yıl olsun diye uğraştık olmayınca klomene başladık ilk klomenin benmde 11. Gün iğnenin ama test yapmak istemiyorum bu ay içimde olmicak gibi bir his var eğer adet geçerse öyle yapıcam hoş adetm de cok gününü bilmiyorum ama artık normal döngüye göre yaparım

İnşallah inşallah Benim 12.gün negatif 14.gün pozitifti yine en azından 14.günü beklemeni tavsiye ederim inşallah tutunmuştur bebeğin

Benimde böyle olmuştu sonra kanamam başladı kimyasal oldu, benim değerim 23 29 7 sonra daha test yaptırmadım adet kanıyla gitti hatta biraz daha yoğun oldu 9 gün falan sürdü
Ben 4 kere kimyasal gebelik yaşadım dokylra gittim progestan verdi cuma için beta HcG istedi kimyasal gebelik diyemedi değer düşmesi yok diye bekletecekmis ama adet baslangici gibi lekelenme var anlamadım az bir kanama var

Ben 4 kere kimyasal gebelik yaşadım dokylra gittim progestan verdi cuma için beta HcG istedi kimyasal gebelik diyemedi değer düşmesi yok diye bekletecekmis ama adet baslangici gibi lekelenme var anlamadım az bir kanama var
Yaa öyle mi inşallah bebeğin tutunur kimyasal olmaz Allahım hayırlısıyla nasip etsin bizlerde haberdar et inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…