- 7 Nisan 2019
- 284
- 105
- 53
- Konu Sahibi Anne aday12
-
Merhaba ben iki gün önce test yaptırdım değerim 131 çıktı bugünse 150ydi iki katı artmamis ilkkez çatlatma iğnesi vurulduğunu pkos var üç kere kimyasal yaşadım sizce yine kimyasal mi böyle değeri az yükselen sonra hamileligi devam eden varmiAynen bana doktor yumurtalar çok inatçı dirençli dedi klomen verirken hiç olmicak sanmıştım ama 2 yumurtam gelişmiş bu bile sevindirdi beni doktor tedaviye yanıt vermiş dedi
Artması lazm canm aslında sen bence Bi daha yaptr yine düşükse doktora cık derim bende pcosun ve hiç gebelik geçirmedim klomenle i hamile kaldınMerhaba ben iki gün önce test yaptırdım değerim 131 çıktı bugünse 150ydi iki katı artmamis ilkkez çatlatma iğnesi vurulduğunu pkos var üç kere kimyasal yaşadım sizce yine kimyasal mi böyle değeri az yükselen sonra hamileligi devam eden varmi
Dün gece adet baslangici gibi lekelenme oldu kanama başlangıcı şimdi baktım artmamis sanırım kimyasal olcakArtması lazm canm aslında sen bence Bi daha yaptr yine düşükse doktora cık derim bende pcosun ve hiç gebelik geçirmedim klomenle i hamile kaldın
Üzüldüm Bi doktora gözüm bence yinedeDün gece adet baslangici gibi lekelenme oldu kanama başlangıcı şimdi baktım artmamis sanırım kimyasal olcak
Doktorum dün değerimi söyleyince iki katı artmamis kanaman var mı dedi yok demiştim iki gün sonra bir daha test yap demişti yarın yapmam lazım testi birazdan ariycam ama kimyasal gebelik oluyordur diyecek biliyorumÜzüldüm Bi doktora gözüm bence yinede
Benimde böyle olmuştu sonra kanamam başladı kimyasal oldu, benim değerim 23 29 7 sonra daha test yaptırmadım adet kanıyla gitti hatta biraz daha yoğun oldu 9 gün falan sürdüDoktorum dün değerimi söyleyince iki katı artmamis kanaman var mı dedi yok demiştim iki gün sonra bir daha test yap demişti yarın yapmam lazım testi birazdan ariycam ama kimyasal gebelik oluyordur diyecek biliyorum
ben canım, 2 gebeliğimdede klomenle hamile kaldımKızlar pco olup klomen ve çatlatma iğneyle hamile kalan varmı???
Maşallah ne güzel pco varmıydıben canım, 2 gebeliğimdede klomenle hamile kaldım
evet senelerdir pco var. 2 yıl doğal yolla olsun diye bekledim olmadı 2. senenşn sonund klomen kullandım ilk kullanımda kızıma hamile kaldım. Şimdi kızım 2 buçuk yaşında 2. çocuk için tekrar klomen kullandım yine ilk kullanımda hamile kaldm elhamdülillahMaşallah ne güzel pco varmıydı
Maşallah ya ne güzelevet senelerdir pco var. 2 yıl doğal yolla olsun diye bekledim olmadı 2. senenşn sonund klomen kullandım ilk kullanımda kızıma hamile kaldım. Şimdi kızım 2 buçuk yaşında 2. çocuk için tekrar klomen kullandım yine ilk kullanımda hamile kaldm elhamdülillah
İnşallah inşallahMaşallah ya ne güzelrabbim bizlerde nasip etsin bizde 2 yıl olsun diye uğraştık olmayınca klomene başladık ilk klomenin benmde 11. Gün iğnenin ama test yapmak istemiyorum bu ay içimde olmicak gibi bir his var eğer adet geçerse öyle yapıcam hoş adetm de cok gününü bilmiyorum ama artık normal döngüye göre yaparım
CANIM SENDE ZAYIFMIŞSINZayfmışsın ya ben 62 kiloyum zayıflamaya çalışıyorum 170 boyum 21 yaşındaykm
Ben 4 kere kimyasal gebelik yaşadım dokylra gittim progestan verdi cuma için beta HcG istedi kimyasal gebelik diyemedi değer düşmesi yok diye bekletecekmis ama adet baslangici gibi lekelenme var anlamadım az bir kanama varBenimde böyle olmuştu sonra kanamam başladı kimyasal oldu, benim değerim 23 29 7 sonra daha test yaptırmadım adet kanıyla gitti hatta biraz daha yoğun oldu 9 gün falan sürdü
Ayy canm inşallah göğüslerin cok şiş de adet olucam heralde bilmiyorum bel sırt ağrım da arada oluyoİnşallah inşallahBenim 12.gün negatif 14.gün pozitifti yine en azından 14.günü beklemeni tavsiye ederim inşallah tutunmuştur bebeğin
Öyle o kadar yok boyuma göre iyide önceden cok daha zayftm ve adetlerim hep gününde olurdu belki yine düzene girer diye kilo vermeye çalışıyorumCANIM SENDE ZAYIFMIŞSIN
Yaa öyle mi inşallah bebeğin tutunur kimyasal olmaz Allahım hayırlısıyla nasip etsin bizlerde haberdar et inşallahBen 4 kere kimyasal gebelik yaşadım dokylra gittim progestan verdi cuma için beta HcG istedi kimyasal gebelik diyemedi değer düşmesi yok diye bekletecekmis ama adet baslangici gibi lekelenme var anlamadım az bir kanama var
Ben kullandım canım çünkü pco var bende kiste dönüştürme ihtimali olur felan diye verdi galibakızlar hepiniz iğne kullandınız mı? hamile arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?