- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
- Konu Sahibi Anne aday12
-
Çok Var canım senin kaçıncı günün iğnedenKızlar pco olup klomen ve çatlatma iğneyle hamile kalan varmı???
Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemiKızlar pco olup klomen ve çatlatma iğneyle hamile kalan varmı???
Benim 6. Günüm canm cumartesi günü oldum sendedwmi pco varÇok Var canım senin kaçıncı günün iğneden
İnşaAllah hamişsindr canm yaMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi
Maleesef evet yaBenim 6. Günüm canm cumartesi günü oldum sendedwmi pco var
Bak Burda daha netİnşaAllah hamişsindr canm ya
Aynen bana doktor yumurtalar çok inatçı dirençli dedi klomen verirken hiç olmicak sanmıştım ama 2 yumurtam gelişmiş bu bile sevindirdi beni doktor tedaviye yanıt vermiş dediMaleesef evet ya
Sen bir hafta daha bekleyecen
Var gibi yaBak Burda daha net
Çok iyi canım benimde büyüdülerAynen bana doktor yumurtalar çok inatçı dirençli dedi klomen verirken hiç olmicak sanmıştım ama 2 yumurtam gelişmiş bu bile sevindirdi beni doktor tedaviye yanıt vermiş dedi
Çok iyi canım benimde büAynen bana doktor yumurtalar çok inatçı dirençli dedi klomen verirken hiç olmicak sanmıştım ama 2 yumurtam gelişmiş bu bile sevindirdi beni doktor tedaviye yanıt vermiş dedi
inşallh hepimize isteyenlere nasip olsunVar gibi ya
Kilon nasıl ilk denememi kaç yumurta oluştuÇok iyi canım benimde büyüdüler
51 kilo 3.denemem en gazla 2 gelişiyorKilon nasıl ilk denememi kaç yumurta oluştu
Hiç korkma Ben bu ay cok takmıyorum hatta olmadı giime geliyor gelecek ay olacak gibi geliyor bana inşallah hayrlısıÇok iyi canım benimde bü
inşallh hepimize isteyenlere nasip olsun
Ben yarın çıkmamasından korkuyorum
Umarım tatlımHiç korkma Ben bu ay cok takmıyorum hatta olmadı giime geliyor gelecek ay olacak gibi geliyor bana inşallah hayrlısı
Zayfmışsın ya ben 62 kiloyum zayıflamaya çalışıyorum 170 boyum 21 yaşındaykm51 kilo 3.denemem en gazla 2 gelişiyor
Bende 25Zayfmışsın ya ben 62 kiloyum zayıflamaya çalışıyorum 170 boyum 21 yaşındaykm
Genciz daha olur inşallah Rabbim nasp ederdeBende 25
Test yaptım yine silik çıktı 13.günüm iğneninGenciz daha olur inşallah Rabbim nasp ederde
Test yaptım yine silik çıktı 13.günüm iğnenin var o zaman inşallah gittik e koyulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?