- 16 Mart 2023
- 255
- 97
- 28
- 34
Selam canım ilk kez mi başladın? Daha önce de tedavi olmuş muydun?kızlar bende bugün klomen başladım , ama çatlatma iğnesi yapmacağını söyledi doktor normal mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım ilk kez mi başladın? Daha önce de tedavi olmuş muydun?kızlar bende bugün klomen başladım , ama çatlatma iğnesi yapmacağını söyledi doktor normal mi ?
yok ilk kezSelam canım ilk kez mi başladın? Daha önce de tedavi olmuş muydun?
Tuhafyok ilk kez
1 kaybım oldu daha önce , gebe kaldım kendiliğinden , amh 1.78TuhafYani daha önce bir deneyim olsaydı çatlamayı kendi haline bırakmış olabilir diyeceğim ama
Anladım canım ama yorum yapamıyorum1 kaybım oldu daha önce , gebe kaldım kendiliğinden , amh 1.78
Bende bugün gittim kontrole yumurta dün catlamış 4 cmlik bir yumurta(kist)vardı oda catlamıs bu süreçte ben çok havuç tükettim canım sende tüket kendiliğinden catlasınkızlar bende bugün klomen başladım , ama çatlatma iğnesi yapmacağını söyledi doktor normal mi ?
Canım kontrolün nasıl geçtiKızlar dua edin bugün kontrolüm var, inşallah isteğimiz büyüklüğe ulaşmıştır yumurtalar![]()
Çok şükür iyiydi kuzum, yarın iğneyi yapacağızCanım kontrolün nasıl geçti
Çok sevindimmm senin adınaÇok şükür iyiydi kuzum, yarın iğneyi yapacağız![]()