- 16 Ocak 2020
- 248
- 136
- 33
- 25
- Konu Sahibi pohcayanak
-
Evet silik bi çizgi gzüküyo bence var gabi kan testi verin kesin sonuç olsunkızlar bugün iğnenin 14 günü 2 gündür vajinamda ve kasigimda agri oluyor dayanamadım bu saatte test yaptım. 3 dakika icinde canlı gozle gorulebilir 2. silik cizgi cikti Sizce var mı ya ümitlenmek istemiyorum. Ama bi yandan da sevincten agliyorum. cunku gecen ay 15. gun yaptigimda cizgi falan yoktu.
ve yine inanamadim 3 dakikada idrar kurumuştur boş çizgidir diye su damlattim ama gitmedi hala gozumun onunde.
hadu insallah 14. gun gecer degilmi ignenin etkisiEvet silik bi çizgi gzüküyo bence var gabi kan testi verin kesin sonuç olsun
Var canım hayırlı olsun benimde böyle dün yaptım aynıkızlar bugün iğnenin 14 günü 2 gündür vajinamda ve kasigimda agri oluyor dayanamadım bu saatte test yaptım. 3 dakika icinde canlı gozle gorulebilir 2. silik cizgi cikti Sizce var mı ya ümitlenmek istemiyorum. Ama bi yandan da sevincten agliyorum. cunku gecen ay 15. gun yaptigimda cizgi falan yoktu.
ve yine inanamadim 3 dakikada idrar kurumuştur boş çizgidir diye su damlattim ama gitmedi hala gozumun onunde.
ayyy Allah kucagina almayi nasip etsin insallah benimde vardir cok sevindim ❤Var canım hayırlı olsun benimde böyle dün yaptım aynı
Tabiki geçer 14 güne etkisini kaybeder inşallhhamilesinizdir yani çizgi silik ama resimde bile belli oluyo ben grdüm var bence
Sabaha testi tekrarla canım azbirşey koyulaşsa var demektir. Var gibi duruyor
İnşallh vardır allah gnlünüze gre versindeğilmi gozle ben daha canli goruyorum sabah ilk isim test yaptirmak insallah vardir ❤
İnşallh vardır allah gnlünüze gre versin
insallah canimmbende 14. gün silik gördüm 15. gün kan değerim 39 çıktı. Hayırlı olsun İnşallah sağlıklı gebeliktir
İnşallah canım sağolinsallah canimmRabbim kucagina almayi nasip etsin ❤
Kan çıksa bile düşük çıkacak katlanmasını beklemek fln sabır işi. Bat nezaman?direk kan vermeyi düşünüyordum da idrarı mı tekrarlasam acaba
ekim'in 12 siKan çıksa bile düşük çıkacak katlanmasını beklemek fln sabır işi. Bat nezaman?
Az kalmış aslında sen bilirsin canım inşallah bebişin seninledirekim'in 12 si
Az kalmış aslında sen bilirsin canım inşallah bebişin seninledir
Rabbim seninde kucagına almayı nasip etsin çok sevindimayyy Allah kucagina almayi nasip etsin insallah benimde vardir cok sevindim ❤
Rabbim seninde kucagına almayı nasip etsin çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?