- 23 Nisan 2016
- 182
- 141
- 103
- 30
- Konu Sahibi alexandranastasia
Pco dan dolayı yüzümde çok tüylenme var. Adet problemim yok. Bayramdan önce Doktora gittim. Test sonuçlarımı bu gün alacağım fakat 20 gündür testere dişli aslan pençesi içiyorum. 1 ay kullanıp 1 hafta ara verip 1 ay daha kullanınca hormonlar tamamen normale dönüyor diye okudum. Yüzümdeki tüyler artık sakal gibi sert ve bir sürü çıkmıştı. Pco olanlar iyi bilir. Tüyler kökten de alınsa 3 4 gün sonra çıkıyor ve oralar hiç yumuşak olmaz. 20 gündür kullanıyorum. Yüzümün sol tarafında pek bir değişme yok fakat sağ tarafında hem azalmalar hem de aldıktan 10 gün sonra çıkmaya başlama gördüm. Denemek için göbeğimden de biraz yer almıştım. Aldığım yer ala parlak. 10 günü geçti. Çıkmaya bile başlamamış. 2 ay tam dolduğunda eğer çok daha fayda görürsem bu başlığa yazarım ya da yeni başlık açarım.
Testere dişli aslan pençesini aktardan da almadım. İnternetten rast gele bir siteden bulup sipariş ettim. 3 4 güne geldi. Her gün kahvaltıdan 2 saat sonra 1 bardak içtim. Hatta bir günde düğün falan vardı içemedim. Ama diğer günler aksatmadım.
Bir bardak klorsuz suyu çaydanlığın üstüne koyup kaynattım. Fokurdayınca altını kapatıp içine bir tatlı kaşığı testere dişli aslan pençesi koydum. 10 dakika demlendikten sonra içtim. Saraçoğlu en fazla 12 dakika dursun diyordu. 10 u geçirmedim. Bazen unutup 20 dakika demlediğim odu. Üşenmedim döktüm tekrar demledim.
Testere dişli aslan pençesini aktardan da almadım. İnternetten rast gele bir siteden bulup sipariş ettim. 3 4 güne geldi. Her gün kahvaltıdan 2 saat sonra 1 bardak içtim. Hatta bir günde düğün falan vardı içemedim. Ama diğer günler aksatmadım.
Bir bardak klorsuz suyu çaydanlığın üstüne koyup kaynattım. Fokurdayınca altını kapatıp içine bir tatlı kaşığı testere dişli aslan pençesi koydum. 10 dakika demlendikten sonra içtim. Saraçoğlu en fazla 12 dakika dursun diyordu. 10 u geçirmedim. Bazen unutup 20 dakika demlediğim odu. Üşenmedim döktüm tekrar demledim.