• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pco Kaynaklı Tüylenmeye Çözüm Buldummm !!!!!!!!!!!!!

alexandranastasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
182
141
103
30
Pco dan dolayı yüzümde çok tüylenme var. Adet problemim yok. Bayramdan önce Doktora gittim. Test sonuçlarımı bu gün alacağım fakat 20 gündür testere dişli aslan pençesi içiyorum. 1 ay kullanıp 1 hafta ara verip 1 ay daha kullanınca hormonlar tamamen normale dönüyor diye okudum. Yüzümdeki tüyler artık sakal gibi sert ve bir sürü çıkmıştı. Pco olanlar iyi bilir. Tüyler kökten de alınsa 3 4 gün sonra çıkıyor ve oralar hiç yumuşak olmaz. 20 gündür kullanıyorum. Yüzümün sol tarafında pek bir değişme yok fakat sağ tarafında hem azalmalar hem de aldıktan 10 gün sonra çıkmaya başlama gördüm. Denemek için göbeğimden de biraz yer almıştım. Aldığım yer ala parlak. 10 günü geçti. Çıkmaya bile başlamamış. 2 ay tam dolduğunda eğer çok daha fayda görürsem bu başlığa yazarım ya da yeni başlık açarım.
Testere dişli aslan pençesini aktardan da almadım. İnternetten rast gele bir siteden bulup sipariş ettim. 3 4 güne geldi. Her gün kahvaltıdan 2 saat sonra 1 bardak içtim. Hatta bir günde düğün falan vardı içemedim. Ama diğer günler aksatmadım.

Bir bardak klorsuz suyu çaydanlığın üstüne koyup kaynattım. Fokurdayınca altını kapatıp içine bir tatlı kaşığı testere dişli aslan pençesi koydum. 10 dakika demlendikten sonra içtim. Saraçoğlu en fazla 12 dakika dursun diyordu. 10 u geçirmedim. Bazen unutup 20 dakika demlediğim odu. Üşenmedim döktüm tekrar demledim.

Bizi sonuçlardan haberdar edersen seviniriz :)
Eskiden çıktığı gibi çabuk çıkmıyor. 40 gün kullandım. 2 hafta ara verdim. Şimdi tekrar başlayacağım. Tüylerde azalma var. Sert ve çabuk çıkanlar eskisi kadar sert değiller. Çıkma süreleri de gecikti. Artık yüzüm daha yumuşak ve çok memnun kaldım.

Eskiden çıktığı gibi çabuk çıkmıyor. 40 gün kullandım. 2 hafta ara verdim. Şimdi tekrar başlayacağım. Tüylerde azalma var. Sert ve çabuk çıkanlar eskisi kadar sert değiller. Çıkma süreleri de gecikti. Artık yüzüm daha yumuşak ve çok memnun kaldım.

Bu harika. Ama ben korkuyorum ya. Bir de hormon bozukluğu var ya iyice dengesizleştirmesinden korkuyorum sonuçta hormon var bitkide de. Size kolay gelsin :) Dikkatli kullanın ve yazın bize.

Onu nasıl yapıyormuş ki ? Bunun içinde hormon yok mu ? Biz de o hormonu alınca vücudumuzda o hormon artar. Dozunu bilemediğimiz için fazla alırsak sorun olur.BÖyle düşündüm.
Yok canım içerisinde yok. Saraçoğlu bu bitki kadınların rahmi için yaratılmış her türlü sorunu düzeltiyor diyor. İçerisinde hormon yok. Hormonları dengeleme özelliğine sahip. Arttırma ya da azaltma değil. Normal insanlarda içse onlarada bir şey yapmaz. Hormon dengeleyici. Arttırıcı ya da azaltıcı değil. Saraçoğlunun bir videosunda dinlemiştim. Kulanıp kullanmamak sana kalmış. Sende nasıl etki yapar bilmem ama ben kesinlikle çok memnun kaldım.

Yok canım içerisinde yok. Saraçoğlu bu bitki kadınların rahmi için yaratılmış her türlü sorunu düzeltiyor diyor. İçerisinde hormon yok. Hormonları dengeleme özelliğine sahip. Arttırma ya da azaltma değil. Normal insanlarda içse onlarada bir şey yapmaz. Hormon dengeleyici. Arttırıcı ya da azaltıcı değil. Saraçoğlunun bir videosunda dinlemiştim. Kulanıp kullanmamak sana kalmış. Sende nasıl etki yapar bilmem ama ben kesinlikle çok memnun kaldım.
Hmm. Ben çok farklı düşünmüşüm ya. Peki o zaman :)

Peki ,hiç hormon testi yaptırıp baktınız mı?
merhaba kusura bakma konuyu unutmuşum. benim hormonlarım normal çıkmıştı. çayı unutmuştum işgüç derken. yüzümden tekrar rahatsız olduğumu fark edince 15 gündür tekrar kullanmaya başladım. yanında bulduğum kürleride kullanıyorum ama çay iyi geliyor ya. tavsiye ederim. en azından 3 günde kökleri görünmüyor. pco lu kadınlar için bu bile çok iyi.

Back