cook tesekkur ablacigim sabirla beni bekledin ve okadar ugrasdin cok cok saolllSonunda son çorbamız geldi
Ellerine emeğine sağlık canım yarışmada bol şans diliyorum
Rica ederim canım ben bir şey yapmadım sen hallettin:)cook tesekkur ablacigim sabirla beni bekledin ve okadar ugrasdin cok cok saolll
saol cnm elim ayagma dolasdi ama sukur oldu sanada basarilarr:))Ellerine sağlık başarılar diliyorum :))
saol cnm dene cok guzel oluyor..Ellerine saglik basarilar dilerim, pazilisini icmemistim deneyecegim
Ellerine sağlık canım, çok güzel duruyor yemeğin, başarılar dilerim.Herkese iyi aksamlar. :)
bu çorbayi evlendikten sora esimin ailesinden ögrendim aslinda adi ayran aşi çorbasi ama o isimli çorba yapildigi icin ismini boyle yazdim
bu ilk katilimim cok heycanliyim..
tum arkadaslara basarilar diliyorum
Malzemeler:
1 demet pazi
1 adet sogan
1 su bardagi nohut (haslanmis)
1 cay bardagindan biraz az pirinc
1 cay bardagi yesil mercimek
tavuk yada et suyu..
Yapilisi:
sogani kup kup dograyip kavuruyoruz
Eki Görüntüle 2238354
diger taraftan hasladigimiz tavugun suyunu kavrulan sogana dokuyoruz..
Eki Görüntüle 2238355
ardirdan sirayla once pazi, sora nohut pirinc ve yesil mercimegi ekliyip kaynamaya birakiyoruz..
iycene pistikten sora altini kapatip sogumaya birakiyoruz..
soguyan corbaya cirptigimiz yogurdu ekliyip karisdiriyoruz..
Eki Görüntüle 2238356 Eki Görüntüle 2238357 Eki Görüntüle 2238358 Eki Görüntüle 2238360 Eki Görüntüle 2238361
Not: pistikten sora iyce soguycak ardindan yogurt dökulcek
Son
Eki Görüntüle 2238362
veeee
Eki Görüntüle 2238363 Eki Görüntüle 2238364 Eki Görüntüle 2238366 Eki Görüntüle 2238368 Eki Görüntüle 2238368 Eki Görüntüle 2238369
Eki Görüntüle 2238383
saol cnm benimEllerine sağlık canım, çok güzel duruyor yemeğin, başarılar dilerim.
saol kuzum benim sanada basarilarEllerine sağlık canım böcükcüm
tesekkur ederim cnmEllerine sağlık canım başarılar diliyorum
tesekkur ederimm annisElerine sağlık nefis görünüyor
tesekkur ederimEllerine sağlık cook güzel görünüyor yarısmada bol sans diliyorum
pek sansim yok gbi ama neyseEllerine sağlık cook güzel görünüyor yarısmada bol sans diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?