Pazartesi Yeni is tavsiyeler

Kavimlergocu

Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
5.917
8.326
248
Kadinlar kulubundeki sevgili arkadaşlarım biraz kendimden bahsedeyim ben 40 yasinda 17 yil kadar deneyimi olan cok uzun yıllar bankada çalışmış bir bayanım bankadan cocuk tedavisi için ayrildim (daha doğrusu bebeğimi kaybettim )

araya zaman girdi kurumsal bir isi yeni buldum ve cok heyecanlıyım kurumsal ama banka gibi değil onceden bu süreçte patron şirketlerinde çalıştım birinde cok kötü bir deneyimim oldu.
Yeni is yerinde önerileriniz nelerdir burda kullandıkları programi bilmiyorum is basi eğitim verecekler mi bilmiyorum ve ilk okula başlayacak cocuklar gibi heyecanlıyım.

Birde bir konu var kafamda onu aklimdan atamıyorum sürekli beynimde is yerinde o aklıma gelmez İnşâAllah gelince goz yaşlarıma hakim olamıyorum.
Biraz degil Bayaa duygysalim ama iste duygusaliga yer yok
Tavsiyeleriniz nelerdir saygıyla değerlendiririm.
Silgimi kalemi kupami suyumu aldim
Hazır ettim kıyafetlerimi utuleyecegim

Nasıl geçti ilk gününüz
Guzel ve cok yogun öğrenmeye çalışıyorum heryerden is geliyor
Aklimdaki şeyi unutmama yardimci oluyor cok kazanmalıyım çocuklara yardım edeceğim paramla

Guzel ve cok yogun öğrenmeye çalışıyorum heryerden is geliyor
Aklimdaki şeyi unutmama yardimci oluyor cok kazanmalıyım çocuklara yardım edeceğim paramla
İlk günler zor olur ama alışırsın
yazabilirsen yaz ekranın remsini çek
nbende aynı sizin gibi temeli aynı ama iş apayrı bir sektördeyim bu yöntemle öğrendim ve öğrenmeye çalışıyorum
ayrıca düşünceniz çok güzel çok iyi
Rabbim gönlünüzdeki asıl istek neyse onu nasip etsin size

Çekiyorum canim arami iyi tutuyorum biraz çekiniyorum cok kalabalik ayrica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…