Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.326
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
Kadinlar kulubundeki sevgili arkadaşlarım biraz kendimden bahsedeyim ben 40 yasinda 17 yil kadar deneyimi olan cok uzun yıllar bankada çalışmış bir bayanım bankadan cocuk tedavisi için ayrildim (daha doğrusu bebeğimi kaybettim )
araya zaman girdi kurumsal bir isi yeni buldum ve cok heyecanlıyım kurumsal ama banka gibi değil onceden bu süreçte patron şirketlerinde çalıştım birinde cok kötü bir deneyimim oldu.
Yeni is yerinde önerileriniz nelerdir burda kullandıkları programi bilmiyorum is basi eğitim verecekler mi bilmiyorum ve ilk okula başlayacak cocuklar gibi heyecanlıyım.
Birde bir konu var kafamda onu aklimdan atamıyorum sürekli beynimde is yerinde o aklıma gelmez İnşâAllah gelince goz yaşlarıma hakim olamıyorum.
Biraz degil Bayaa duygysalim ama iste duygusaliga yer yok
Tavsiyeleriniz nelerdir saygıyla değerlendiririm.
Silgimi kalemi kupami suyumu aldim
Hazır ettim kıyafetlerimi utuleyecegim
araya zaman girdi kurumsal bir isi yeni buldum ve cok heyecanlıyım kurumsal ama banka gibi değil onceden bu süreçte patron şirketlerinde çalıştım birinde cok kötü bir deneyimim oldu.
Yeni is yerinde önerileriniz nelerdir burda kullandıkları programi bilmiyorum is basi eğitim verecekler mi bilmiyorum ve ilk okula başlayacak cocuklar gibi heyecanlıyım.
Birde bir konu var kafamda onu aklimdan atamıyorum sürekli beynimde is yerinde o aklıma gelmez İnşâAllah gelince goz yaşlarıma hakim olamıyorum.
Biraz degil Bayaa duygysalim ama iste duygusaliga yer yok
Tavsiyeleriniz nelerdir saygıyla değerlendiririm.
Silgimi kalemi kupami suyumu aldim
Hazır ettim kıyafetlerimi utuleyecegim