Pazartesi Sendromu Yaşayanlardanmısın Yaşamayanlardanmısın?

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
şu meşhur pazartesi sendomunuzu-tatlicadiarzu- burda atmaya ne dersinizkötükedihüso

her pazar ve pazartesi beklerim:tomato:

Son düzenleme:
ya yavas ol anam yavas...........hafta sonunu bıtıreydık barı...pazartesını ne dımeye aklımıza soktun.........

birinci dönem pazartesi dersim olmadigini sendrom mendrom ugramadi bana.... :lepi:
ikinci dönemde pazartesi dersim yok yani benimkisi uzun bir hafta sonu oluyor hep.... :teytey:

öyşe bir işde çalışıyorum ne pazarı var ne pazartesi hatta haftanın başı sonu yokk igrenç bişi

Her işten emekli olduğum için hiç farketmiyo falla Hafta başı - ortası - sonu hep böyleyim.lülülülülülü:dance:hihoyyyt:sm_cool: kaydirigubbakcemile2 :teytey:

ilahi kısss gercekten acmış,neyse iyi olmuş amma.birde aybaşı sendromuyla ilgili başlık at.naniknanik tamamlansın.ama altına imzamı isterimmm haa sositososito

canım bizim ev hanımlarının hergünü hem pazar,hemde hafta sonu içeriyor.
bize niye yok tatil,hafta sonu,hafta başı,aybaşı.amaaannn. öyle melün bi işteyizki, istifa bile edemiyorum yaaa.delikafadulden

aybası yılbası gıbı bır seymı o ne olıyıkı.........:roflol::roflol::sm_cool::teytey::dance:

düşünmedim deüül fakat aybaşı sendromu diye konu konu açılmış geç kaldım-tatlicadiarzu-

aybaşı varsa ben de aysonu sendromu açabilirim aslındaCADIARZU

her ay sonu yaşanan sendrom aybaşının gelmesine ramak kalması anlamına gelür:jeyyar:

yaklaşmayın ay sonundayımkötükedihüso

pisicim çalıştığın yıllarda nasıldın:uhm:

Çalıştığım yıllarda ise pazartesi günleri
böyleydim sardunyam. İşimi ve iş arkadaşlarımı çok sevdiğim için -
hafta sonu özlüyor - Pazartesiyi iple çekiyordum.
Yani şimdi KK sevdiğim gibi.hihoyyyt:dance::teytey::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…