Pazarda evli bayandan telefon numarasi istemi

Kendinize guvenmiyorsaniz bosanin zavali adamda saf saf inanmis benimde beliki siz adama sert tepki vermiyorsunuz bu ilgisi hoşunuza gidiyor

Evli oldugun halde boyle yanlis yapmissin... konustugun kisinin kardesi de biliyo ki bi zamanlar abisiyle konustugunu( belki abi de farkli seyler anlatti ki) adam da farkli dusunup kotu niyetle yaklasti... yarin baskasi daha bu sekilde karsina cikarsa sasirma...

Adınızı duymuşlardır,anlatmışlardır ondan fırsat bilip bu tarz konuşmalar yapmıştır o kişi de.Güven konusuna gelince tekrar güven olmayabilir,olsa da ilerde önünüze çıkabilir.Eşiniz koz olarak kullanabilir.Kadınlar sineye çeker evinde oturur ama erkekler öyle degil içten içe kinlenebilirler.

Sizce nerden buluyor bu cesareti ??

Esiniz hala o kisilerle arkadas mi?
Aldatmak icin illa yataga girmek gerekmiyor bu arada. Nereden cesaret aliyor demissiniz; onceden esinizi aldatmanizdan cesaret almistir nereden alacak

Sizin koca duygularini aldirmis heralde hangi erkek en yakin arkadasi tarafindan boynuzlandigini duyunca affedecek.fake oldugu burdan belli

başlığı görünce konuyu ben açtım zannettim
valla ne tavsiye vereyim uzak durabildiğin kadar uzak dur bunlardan. bişi olmaz. çok ta dallandırıp budaklandırmayın. biraz dener sizi, bakar sizden ses yok çeker gider.

yaşım 40 a dayandı

daha kimse benden bırakın pazarı aynı masada otururken de telefon numaramı istemedi

istese ne oluru şu an ben bile bilemiyorum

net olun, karşınızdakine de bunu hissettirin bir daha bu aşamaya gelirse işler

16 yaşında ÇOCUK evlenirse hata yapar tabi. Kocanız olacak olan zat, çocukla evlenirken düşünmüştür herhalde bunları. Siz evlenmek isteseniz bile ailenizin vermemesi gerekiyordu baştan. Şimdi böyle saçma sapan işlerle uğraşırsınız tabi, gayet normal.

Hanımlar hiiç midem bulandı, yok ahlaksızsın bilmemnesin moduna girmeyin. Asıl 16 yaşında bir çocuğun evlenmesi mide bulandırıcı.
Siz de mümkünse şehir değiştirin. Eşinizin yanına gitmeye çalışın.

Benimde takildigim sey ,salatalik seçerken ,sizden hoşlandığını soyleyen adama ne kadat anlayisli davranmissiniz.Boyle durumlarla cok karsilasmissiniz herhalde bir de merak ettigim kocanizi aldattiktan sonra bu olayi ne cesaretle anlattiniz.Size guveninin artacagini mi dusundunuz..
Sizin yasadiklarinizi yasasam esim beni ilk dakika da bosardi.Pazardaki salatalik olayini da anlatsam , bu adamlar hep mi seni buluyor derdi.Yani esiniz cok anlayisli ayrilmayin boyle rahat rahat takilin.

Şöyle yazıları okuyunca iğreniyorum senin gibi hemcinslerim olduğundan ve eşine şaşıyorum. Taaa o gün ilk öğrendiğimde boşardım seni. Çok şey yazmak istiyorum ama banlanmaya gerek yok. Allah ıslah etsin.

Ya ben okumayı unuttum yada konu harbiden anlaşılmıyor. resmen hiç bir şey anlamadım boş boş ekrana bakıyorum.
Anlayan herkese saygılar.

Gerçekten evlendiğinde daha 16 bile değil miydin? Söylesene hangi ana baba seni o yaşında attı bir adamın koynuna?
16 yaşında bir çocuğunun hata yapması o kadar olağan ki. Ergensin bir kere. Ne diyeyim bilmiyorum ki.
Uzaklaşın çevreyi değiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…