• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazarda evli bayandan telefon numarasi istemi

Konuştuğunuz bey sizden pek memnun kalmış olacak ki kardeşinede tavsiye etmiş. Allah kimseyi eşinizin düştüğü duruma düşürmesin. Ben kapıdan adımımı atamazdım bu utançla. Bencede eşiniz olmadan çıkmayın dışarı.

Kusura bakma da bu bir tesaduf olamaz. Abisinden senin hikayelerini dinlemistir onunla konusan benle de konusur demistir. Hem abisi seninle konusmus hem kendisi de esinin arkadasi. Tanimamasi mumkun degil.

Ayrica biraz mantikli olalim bir erkegin hem de pazarda cocuklu bir kadinin yanina gidip telefon istemesi... Bu kadar saf degilsin bence.

Ya yanlış anlamayın da neden bana ya da bize kimse gelip numaramızı isteme curetinde bulunamıyor ?

Evli bir kadına senden hoşlanıyorum demek için, biraz karşıdan cesaret almistir gibime geldi nedense.

Ben olsam boşardim seni. Yaptığın ahlaksizca. Neyse Allah affetsin ne diyim.

Yas 20
2yil once es aldatilmis
1.5yasinda cocuk var
Hamileyken ve yeni evliyen esini aldattin demekki
Ve ora yas en fazla 18 olmali

Cok mantikli:KK51:

Keske zeynep in konusunu filan okusaydin biraz o iyiydi bu konularda:KK70:
Ben 5 senelik evliyim bu olayda ben 16 bucuk yasindayken falan oldu ve o zaman konu kapanmisti taki dune kadar

8 yıllık evliyim 27 yaşındayım.mütevazi olamıycam yaşımdan da genç gösteriyorum bunu eşim her seferinde söyler.çokta güzelim ama bu zamana kadar bi allah kulundan böyle birşey görmedim.pazara da hep kendim giderim.valla millet bakıyorsa da ben görmüyorum çünkü ben bakmıyorum.sadece bi kaç sefer yaşlı pazarcı amcalar öğrencimisin nerelisin diye sordu.oda bulunduğumuz ilçede üniversite var ondan sanırım.

Merhaba arkadaslar cok acil yardim istiyorummmm...

Ben bundan iki uc sene once esimin bir arkadasiyla bir iliskimiz oldu ( iliski dediysem sadece konustuk yatak falan dokunma asla yok ) esim bunu ogrendi ve aramiz cok kotu bozuldu ama biz bu sorunlari astik ben bir daha yapmayacgima soz verdim ve asla ona karsi bu tur hatalar yapmadim o kunustugum kisi de kardesi de evlendi ( bu arada kardesi de esimin arkadaslarindan) benimde bir bebegim olsu simdi 1 bucuk yasinda dun mahalle pazarina gitmistim sebze meyve falan almaya ve cocugum biraz huysuzlandi benm kiz kardesimde yanimdaydi ve kardesime oglumla beraber pazarin cikisinda beklemsini soyledim ve o gitti sonra salatalik secerken yanima biri yaklasti selam verdi onu taniyip tanimadigimi sordu tanimadigimi soyledim (aslinda taniyordum) kendini tanitti ve acil bir sey konusmak istedi bende konusmak istemiyorum dedim cocugumun durmadigini vaktimin olmadigini soyledim numarami istedi vermedim tam oradan ayrilacakken senden cok hoslaniyorum falan dedi ve ben sinirle oradam ayrildim biraz takip etti ve gitti ve bu yanima gelen kisi 2 uc sene once konustugum kisinin kardesi esimin arkadasi dedigim ve ben esimle aramda eskisi gibi sorun olmasin diye bunu esime soyledim sinirlendi ve bir daha hic biryere tek basina gitme dedi ve esim uzakta calisiyor 2-3 haftada bir ancak haftasonlari eve geliyor sizce ne yapmaliyim ben ya esimin tekrar guvenini sarsarsam

Ne kadar normal bir şey gibi anlatmışsınız ve eşiniz ne kadar saflık yapmış aldatmak ne demek ? İlla cinsellik mi içerir kendisi bu terimin? Çok mide bulandırıcı bir şey yapmışsınız geçmişinizde farkından mınız? Pazarda yaşadığınız şey ve sessiz kalıp kaçmanız bana ne hissettirdi söyleyeyim siz bunu bir kez değil defalarca yapmışsınız hangisi başınıza çorap örecek korkusu sarmış sizi saldığınız koku o bizde net

Ben 5 senelik evliyim bu olayda ben 16 bucuk yasindayken falan oldu ve o zaman konu kapanmisti taki dune kadar
Eşinizi şikayet etmek lazım reşit olmayan bir ÇOCUK la evlenmiş. Niye acele ettin evlenmek için bak önüne çıkan ilk erkekle (esin hariç evlisin çünkü) fingirdiyorsun.

Böyle hayat mı geçer. Eşin kaç yaşında, bu ara da. Nerde doğum yaptın konu sahibi. M Melekberat

Back