Pazarda evli bayandan telefon numarasi istemi

kırıcı olmak istemem ama evliyken başka adamlarla birlikte olan kadın damgası yemişsiniz. hele küçük yerde yaşıyorsanız olay yayılmıştır. o cesaret de bundan. allah eşinize kolaylık versin. insanlar böyle katil oluyor. daha bir kaç gün önce bir sokak ötemde, karısını sevgilisiyle basan adam katil oldu. ben adama acıdım. sal gitsin arkadaş. eşiniz sizi neden boşamamış kendi ipini çeker yakında yazık.. daha taze evliyken böyleyseniz bilemiyorum

Pazar ,market, bakkal ,awm falan hep tek giderim ama kimse benden tel istemedi ne garip.. ayrica nedense hep sizi buluyor böyle seyler ve nedense o tanidiginiz adamda kardeside sizden hoslaniyor ne hikmetse ve sanirim yillar sonrada bunlarin kuzenleri yada torunlari gelir tekrar yaniniza.. vallahi enteresan. .. evden cikarken tek olmayin derim ve esiniz evde yokkende kizkardesiniz yaninizda olsun derim Allah korusun iftara falanda atabilirler takiptelerse. ..

bence çok güzel bir kadınsın erkekler dayanamıyo sana eşinin mezhebiii çoook geniş çook şanslısın yapına karakterine göre eşin var sakın haaa kaybetme elinin altında dursun o .
sen işini pazarda çarşıda hallet 3 haftada bir geliomuş kocan senin gbi güzeel libidosu yüksek bayan bence kardeşinide denemelisin sonra amca çoçukları feln tüm sülale hadi kolay gelsin

Gitmek zorundaydi kayinpederimden dolayi cok borcumuz var ve yakinlarda aldigi para yetmiyor gitmek zorunda kaldigi icin gitti
Canım gidip kocanın çalıştığı yerde yasa sende az varsa az yiyin bu ömür böyle mi geçecek 2 3 haftada bir gelecek kocan les kargaları desen etrafında yakında adın bile çıkar haberin olsun kocana bi kere yanlis yapmissin inanmazda sana . Git kocanin oldugu yerde yasa

O cesareti siz veriyorsunuz bence kusura bakmayın da hiç kimse doğru düzgün birime gelip bu şekilde teklifte bulunamaz bulunsa da sizin gibi nazikçe reddetmrz . şahsen bana böyle biri yaklaşsa teklifte bulunsa o salataliklarla onu pazarda caciga cevirirdm .iffet namus diye birşey var bunların bekciside eslerimiz değil kendimiz olmalıyız ay çok sinirlendim ikinizede...

Butun hatalari gectim de eski sevgilinin kardesinin pazarda seni salatalik secerken bulup senden hoslaniyorum demesi kadar buyuk bir sacmalik varmi ki ya

Niye terslemeyip birde üstüne açıklama yapıyorsunuz cocuğum durmuyor diye.
Ona ne yani ona ne?
O kim ki siz açıklama yapıyorsunuz?
Sanki çocuk dursa konuşacaksınız adamla.
Tersleyin gitsin.
Muhabbeti uzatmanın manası yok yani.

Evli bir kadina pazarda yakasip senden cok hoslaniyorum diyebilecek cesarette bir adam ..

Valla cok.tuhaf.
Ne desem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…